-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kocsisricsi
újonc
Például LC POWER 500W táp 7964 Ft
https://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=61601&referer=argep.hu
Zalman ZM-T4 7220 Ft
http://www.merlinhardver.hu/webaruhaz/zalman-zm-t4/11692
Összesen: 15184 Ftcable managment-re remélem elég hosszúak az lc power kábelei
Aminek bele kell férnie:
gigabyte ga-b75m d2v
intel pentium g3240
gigabyte gtx750oc 2gb
1db ssd
1db hdd
4gb ram
később esetleg egy odd -
kocsisricsi
újonc
válasz
#98593280 #48292 üzenetére
Köszi a segítséget de ezek a házak szerintem nem alsó táposak. Most találtam még zalman zm-t3 vagy zm-t4 típusokat. 7500ft körül lehet kapni őket táp nélkül. amitől félek hogy a kűrtya hosszra 250mm ír. gigabyte gtx750oc 2gb megy bele. annak meg méretet nem találok sehol. ehhez már egy kicsit alsóbb kategóriás de megbízható 400w táp kellene 7-8e ft körül és megvagyok. de az 1db 9 cm ventillátor nem tudom hogy elég lesz-e. a Cooler Masterba 10eft van kettő 12cm és belefér 400mm feletti kártya. csak már így is 20% a keret felett vagyok és a többiből nem akarok engedni.
-
törölt tag
-
PepLogan
tag
Sziasztok! Remélem tudtok segíteni, egy Sharkoon Vaya-t szeretnék venni. Egy Raider 550-es elég hosszú lesz bele?
Nem tudom számít-e de amik még mennek bele :
Sapphire r9 270x vapor x
i5 4440
Asrock h97m pro 4
WD Black
és 8gb ram, pontos típust még nem tudok
-
törölt tag
válasz
kocsisricsi #48291 üzenetére
GIGABYTE Ház GZ-M3, 420W táppal (12cm, active PFC), fekete - GZ-M3BPD-500/420
és M2 és M3, 16eFt...
ebben FSP belsős táp van. -
kocsisricsi
újonc
Tudtok ajánlani alsó tápos mATX házat 400W táppal 15ezer forint körül? 21-ért lenne coolermaster n200 fsp hexa 400w. De nincs rá ennyi keret az illetőnek.
-
Henrico
tag
válasz
tranceplanet #48251 üzenetére
Köszönöm, már kezdtem szomorkodni, hogy senki nem ír semmit... most meg ezért vagyok szomorú...
Pedig részemről már az aerocool kompromisszumos döntés lett volna amúgy is..
A Bitfenix tetszett jobban, de szerintem az még kisebb.. annak még talán olyan sincs a szellőzése...
Jó lenne valami minimal design kocka ház, amin még DVD hely sincs kívül.A másik ami tetszett az általad linkelt oldalról az:
Viszont ennek az ára már erősen átlépi a fájdalom küszöböm.
Nincs esetleg valakinek még valami alternatívája?
Köszi!
-
morphin
tag
válasz
slick-adam #48282 üzenetére
Stream...10megás ADSL-el aha. Halott ügy.
Elhiszem, hogy akinél van DIGI vagy valamilyen értelmesebb kábelnet ott ez nem probléma. Asszonyéknál van előbbi és tök jól megy a fullHD stream. (már amikor a router is ezt akarja)
Viszont otthon még a 720p is dadog...ezért inkább letöltöm telefonra vagy gépre a nagyobb Youtube filmeket, amik érdekelnek is és megnézem tévén DLNA-n.
Fót mellett lakom kb 5 km-re. Fóton ott van az üvegkábel, Digi is van ha nem is mindenhol. Hozzánk ebben az évezredben nem fogják áthúzni az (a Belga egyik számából idézve) hótziiiiiher!
-
válasz
Lacielvtárs #48285 üzenetére
Persze azt elismerem biztos lehetne a számukat csökkenteni, ezen még nem agyaltam. De gondoltam többet érnek ilyen módon használva, mintha a szekrényben porosodik
Eladni sem hinném, hogy nagyon megérné, egy WD 320 már nem nagyon kell senkinek. DVD-m sem nagyon van, mindenem HDD-ken tárolom.
Esetemben nem erről van szó, úgy vélem a mai világban nem feltétlenül játékra és filmekre van szükség tárterületre, elég ha csak néhány dolgot említünk:
- szerver és hálózati virtualizációs technológiák (VMware ESXi, MS HyperV, GNS3, QEMU, etc...)
- OS multiboot
- képek
- videoszerkesztés
- RAID
- biztonsági másolatok -
BomiBoogie
MODERÁTOR
A BitFenix Pandora mondjuk elég sovány a 3x12-es ventihellyel... tudnak azért BitFenixék ennél többet is.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
nah puff neki, ezek fényében igazad lehet
természetesen a gépemen szigorúan biztonsági másolatok vannak
-
slick-adam
aktív tag
válasz
tranceplanet #48271 üzenetére
megse InWin Dragon Slayer / BR-665 lesz.
felhasznalok szerint van egy-ket idegesito aprosag benne, amik miatt inkabb skippelem. pl.: fake elölapi USB 3.0, hangos ventik, azok is mind csak molex csatival, ... stb.
inkabb feljebb megyek kicsit arban es meretben (par milimeter csak), illetve bevallalok egy-ket gamer design-elemet. a Zalman Z12 Plus lesz. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Persze, nekem is van egy SSD-m, amin játékokat tárolok, de nyilván nem kell telepíteni a teljes Steam-könyvtárat, csak, amivel éppen aktuálisan játszik az ember, épp ezért jó és helytakarékos a digitális kliens.
-
slick-adam
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #48280 üzenetére
a jelenlegi multimedia korszakban mar streameljük a zenet es videokat. avagy MEGVESSZUK lemezen, ahogyan azt illik.
ellenben ha rengeteg digitalisan vasarolt jatekot birtoklunk, azoknak kellhet a hely, ha nem akarunk allandoan toltogetni.
tehat otthoni hasznalatra sztem se kell 3-4 HDD. -
válasz
Lacielvtárs #48280 üzenetére
Sziasztok!
A kérdés jogos, ám teljes mértékben 1etértek Lacielvtars kolléga megjegyzésével
A több HDD elsősorban történelmi okokból maradt a gépben és ha már van, akkor nem szeretém kidobni. Másrészt én ilyen "gyűjtögetős" vagyok, a munkám végett is szeretem, ha nem kell azért bármit is letörölnöm, hogy egy virtuális gépet elindíthassak
Sajna egyelőre még nem sikerült előrébb jutnom a döntéssel:
- a Shinobi-ban nincs gumis HDD bay
- a NEXUS Prominent R már nem kapható, a Prominent 5 nagyon nem tetszik
- esetleg a Corsair Carbide 500R-as ház hűtésével kapcsolatban van tapasztalata valakinek?Előre is nagyon köszönöm!
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
BomiBoogie #48279 üzenetére
hát hogy legyen...
de a jelenlegi mullmédia korszakban, ahol a méretek már nem 700 MB-os avik, ott már kell a tárhely...
arról nem is beszélve hogy milyen érzés az amikor valamit le akar tölteni az ember és nincs kitől vagy honnan...
ezért kell a sok sok bájt a tárolásra
de átlag usernek amúgy tényleg elég egy TB-os HDD -
-
válasz
KAMELOT #48276 üzenetére
Szia KAMELOT!
Köszi a gyors választ, közben észrevettem hogy kimaradtak a listából a beköltöző diskek
- 4 db HDD
- 1 db SSD
- 1 db ODD kerülne még a házikóba.
- valamint kellő mennyiségű COOLINK SWiF2 120P venti.Sajnos ha jól látom, akkor a Prominent R erősen kifutóban van, nem nagyon lehet már kapni sehol
Esetleg a Nexus Prominent 5-ről van-e már valami tapasztalat? Bár az annyira nem bejövős...Igazából a Shinobi nagyon is tetszene, de egy dologban nem vagyok biztos: sajnos a Shinobi-ban nincs 90 fokos HDD bay, sem gumirögzítések. Attól tartok, hogy ha beszerelem a 4 HDD-t, akkor rezegni fog.
Mi a véleményed?
Köszi!
-
Sziasztok!
Ház vásárlás előtt állok az alábbi (tervezett) konfigurációhoz, a fórum és ShellKretor oldalának alapos áttanulmányozása után - ezúton is köszönöm a sok profi tanácsot, leírást és tesztet
- a következőkre sikerült leszűkítenem a kört:
BitFenix Shinobi
Corsair Carbide 300R
NEXUS Prominent REzúton szeretném a véleményeteket és a segítségeket kérni, nem tudok dönteni
A házba beköltözők a következők lennének:
FSP Aurum 650W Active PFC Gold 12cm Modular
ASUS SABERTOOTH Z97 MARK 1
Intel Core i5-4690K Quad Core
Corsair Vengeance Pro 8GB (2 x 4GB) DDR3 DRAM 1866MHz C9 Memory Kit (CMY8GX3M2A1866C9)
ASUS GTX660-DC2OCPH-2GD5 GTX660 2GB GDDR5 OC PCIE
COOLINK SWiF2 120PElőre is köszönöm!
-
kisbancsa
senior tag
válasz
tranceplanet #48273 üzenetére
óóó nagyon nájsz, akkor ami van ventim majd berakom alulra. Köszönöm az informálást
-
kisbancsa
senior tag
válasz
tranceplanet #48271 üzenetére
Elég jókat írt róla a srác, köszönöm az infót. Bár azt nem tudom hogy a z9 plushoz most akkor konkrétan mennyi venti jár?
-
tranceplanet
addikt
válasz
slick-adam #48269 üzenetére
Nos azt nem is néztem meg, nem tudom mik a különbségek, azt sem tudom kapható-e. Jó kis házikókat gyárt, Dragon nekem nagyon bejön
-
tranceplanet
addikt
-
slick-adam
aktív tag
válasz
tranceplanet #48265 üzenetére
az igen! tenyleg nagyon jonak tunik, talan csak az igazi porszürök hianyoznak. eeeees ugy latom a BR-665-ös modell gyakorlatilag ugyanaz a haz, csak kicsit szerenyebb kulsovel. nagyon szepen köszi!
-
kisbancsa
senior tag
válasz
tranceplanet #48267 üzenetére
Sry sima ATX (T9 telefon...). Akkor marad ez
-
kisbancsa
senior tag
Véleményt szeretnék kérni erről a gépházról Zalman Z9 plus. Gyakorlatilag egy EATXes alaplap menne bele + proci hűtőnek egy noctua nh d14. Annyi lenne a kérdésem hogy mennyire necces ezzel a felállással a történet? (hosszú távon mennyire jó választás?)
-
tranceplanet
addikt
válasz
slick-adam #48263 üzenetére
Talán egyedül a kinézete nem a legletisztultabb, de a többi követelményeednek megfelel és nagyon jól hűt, nem mellesleg olcsó is kb. 16K: Dragon Slayer Ennél jobbat nem találsz ebben az árkategóriában! Esetleg Fractal Arc Mini vagy Carbide 200R-ez viszont gyengébben hűt és nagyobb is mivel ATX lapot is fogad.
-
Fel
addikt
válasz
BomiBoogie #48247 üzenetére
Szép hűtő, az egyszer biztos. De az árát elnézve inkább kihagyom. meg aztán egy Pentium G3450-hez eléggé "overkill" lenne.. kevesebbel is beéri ez a kis izé. Vizet meg aztán végképp nem raknék rá (főleg nem AIO rendszert, akkor inkább veszek egy cpu blokkot a mostanihoz).
Úgy néz ki a Node 304 lesz a befutó. Elleszek egy darabig a gyári hűtővel, míg nem kerül valami jobb helyette. Ha esetleg beleférne a mostani Noctua torony, akkor meg még jobb, mert nem is kell költenem hűtőre.
-
slick-adam
aktív tag
sziasztok!
mar harom napja a netet bujom (term. az elsö hsz-t is elolvastam), de nem talalok megfelelö hazat. talan tudnatok segiteni, hogy hamarabb celba erjek. legtutibb egy HTPC stilusu haz lenne hely szempontjabol (el tudnam rejteni). egy Grandia GD09-et talaltam, de felek, hogy nem lenne jo a hutes benne, szoval inkabb torony...
szoval egy olyan midi torony kene (matx alaplaphoz), ami
- max. 22 centi szeles es 50 centi hosszu (magassag nem szamit)
- lehetö legjobb a hütese
- psu alul kap benne helyet
- kabel management van
- szolid kinezetu, nem csicsas, nincsenek megcsavart, hajlitott elei, ... stb. egy egyszerü doboz, na
- ara 21-22e forintnal megallGPU kb. 26 centis lesz benne, CPU kütö 14.
elöre is köszönöm!
-
Simi37
őstag
Mi a különbség a Zalman Z9 és Zalman Z9 Plus között azon kívül h a plus 3k val drágább mint a sima?
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
BomiBoogie #48260 üzenetére
én sem akarok/tudok megcáfolni senkit ezen a téren
annyi szent hogy nekem bevállt
és eddig ez a legjobb házam ami volt.
biztosan vannak, jobbak, nagyobbak, fényesebbek, jobban szellőzök, de nekem a csend a hepciám és abban ez a ház is nagy szerepet játszik
és ez mellett azt mondom hogy jól szellőzik, pedig hangszigetelt is részben, no meg tele van pro szűrőkkel ami köztudottam eléggé megfogják a légáramlást
de maximálisan igazat adok neked a leírtakban -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Lacielvtárs #48259 üzenetére
A topik egy részének véleménye szerint hűtésben nem a legjobbak, a belső elrendezésük miatt.
Ezt én nem tudom megcáfolni, de azért ventiket lehet tenni beléjük, és az én céljaimnak megfelelnek.
Minőségre valóban komolyak, rengeteg az ötletes megoldás és a kiegészítő.
(#48258) ozsvar
Sajnos az árába kicsit a divat is belejátszik, 25 alatt nem kapsz kicsi Bitfenix házat...Ahogy nézem, az én Colossus mATX-em továbbra is alig pár helyen kapható itthon.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
BomiBoogie #48257 üzenetére
+1 a BitFenix-nek
kiváló anyagból készít kuckókat, dizájnosak és könnyen építhetőek...
én csak jókat tudok mondani ezen márkára -
ozsvar
tag
válasz
BomiBoogie #48257 üzenetére
Ránéztem, és ez nem az a kategória, ami belefér. Egyrészt normál méretű tápok valók beléjük (300W-től indulnak, de minek), másrészt táp nélkül 25 ezertől indulnak (BitFenix Prodigy Mini-ITX). Közben nézelődtem, és a "Antec ISK 110" egész szimpatikusnak tűnik. Na valami ilyesmit keresek, esetleg olcsóbban, de tényleg nem szeretném egy gagyi táppal agyonvágatni a konfigot, akkor inkább nem megyek ez alá minőségben!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
tranceplanet #48251 üzenetére
Beírod a keresőbe, hogy BitFenix.
-
ozsvar
tag
Sziasztok!
HTPC építését tervezem, és házikót keresek egy Mini-ITX alaplap számára. Elég gyér a kínálat, de lehet csak én keresek rossz helyen (pcx/edigital/ipon). Olyat szeretnék, ami
- halk (!)
- táp is jár hozzá (akár dugasztáp, hiszen zajtalan)
- valóban kis méretű (40x20cm max)
- olcsó. (Jó lenne, ha 20 ezerbe beleférne.)
A gép nem fog 30W-nál többet fogyasztani, szóval valóban valami pindur ház elég. Fontos:találtam Codegen és LCPower házakat, de ipari hulladék tápra nem bíznám az gépet..
Ha nem tudtok típust ajánlani, azt is elfogadom, ha adtok egy webshop címet, ahol inkább ilyen dolgokkal foglalkoznak. Köszi! -
tankraid
aktív tag
válasz
tranceplanet #48253 üzenetére
Bakker hogy soha semmit nem lehet megúszni 20e alatt......
Oksa. Köszi. Akkor szerintem eltolom még egy kicsit aztán veszek valami jobbat 20 körül.
Meg csekkolom amit ajánlottál! Köszönöm a segítséget! -
tankraid
aktív tag
válasz
tranceplanet #48250 üzenetére
Aham. Thx!
Tudom csak az a bajom hogy nekem olyan kell ami jól szellőzik meg van rajta rendesen porszűrő 15e környékén. Jah meg usb 3.0
Néztem Z9-et jó is lenne de elég neccesnek tűnik az az örült nagy rácsozás az oldalán..... + csak egy venti fér be előre. (ha jól emlékszem)
Z11 meg drága csak azért hogy tesznek bele pár +ventit ami nekem amúgy is van egy rahedli + egy usb3-at.....
Nincs valami hasonló elég tágas ház mint a Z9 sok vetni hellyel, porszűrővel meg usb 3-al, 15e környékén.....max16-18......????
-
tranceplanet
addikt
válasz
Henrico #48243 üzenetére
Az Aerocool DS-t kerüld, mert iszonyat gyenge a hűtése, legalábbis egy 770-et nem pakolnék bele
A bitfenix már jobb választás lehet, nézegess még mATX kocka házakat, akad még pár: Colossus, Prodigy mATX, ... Mazsolázgass -nem tudom hogy lehet mATX-re szűrni -
tankraid
aktív tag
Hi!
Azt meg tudja valaki mondani, hogy a Zalman Z5 plusz-ba mi az a max. proci hűtő méret amit bele lehet tuszkolni?
A segítséget előre is köszönöm!
-
KAMELOT
titán
válasz
BomiBoogie #48247 üzenetére
Jók ezek a hűtők, főleg ilyen kicsi házakba!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Az Elite 130-ba simán belefér egy Thermalright AXP-110.
-
Henrico
tag
Szeretnék összerakni egy gépet, csak kifejezetten játékra. A cél az lenne, hogy minél kevésbé legyen feltűnő.
A Cube jellegű házak tetszenek a legjobban.. ki is néztem két típust, szeretném megkérdezni, hogy szerintetek melyiket lenne érdemes választanom.. tele lesz pakolva ventivel, zaj nem annyira lényeg, vízhűtést különösebben nem tervezek bele, mint ahogy tuningot sem.
Alaplap: Asus H97M Plus
CPU: i5-4590 vagy 4690
VGA: Asus GTX 770 2GB DDR5 GTX770-DC2OC-2GD5
SSD: Samsung 840 PRO
HDD: majd valami 2,5"-os, 500 Gb körüli.vagy
Előny, hátrány....
Várom a véleményeteket. Köszönöm!
Esetleg, ha úgy látjátok, érdemes lenne egy Corsair Hydro-t betenni a CPU-ra a gyári borda helyett?
Melyik típus felelne meg ehhez a CPU teljesítményhez? -
Viperator
őstag
Szép napot, Urak!
Adott egy Zalman Z9 U3 ház, pér kérdésem van:
- az alábbi képen látható kábelek szükségesek?
A háznak van hőmérője és szabályozható (tekerő)gombja. Ha odadugnám a ventilátorokat (amik 3 PIN-esek /elől és felül/, a képen látható kábelek 2 PIN-esek), akkor is tudja szabályozni?
Ezenkívül van két nagy csatlakozó, oda érdemes adni áramot?
Előre is köszönöm a választ!
Üdv!
-
Adalon
csendes tag
Na jó nem megy a döntés ház ügyben
Most az nzxt H440 áll a listám élén, de ott van a raven 3, Phanteks Enthnoo pro is... Mit ajánlanátok 40 körül? Lenne benne egy 4690k-s proci amit később húznék meg + vízhűtenék, no meg egy 280-280x-290 körüli kártya, attól függően, hogy hogy alakulnak az árak.
-
Fel
addikt
Üdvözletem a topiklakóknak!
Mini-ITX kuckókkal kapcsolatban kérnék véleményt, tapasztalatot.
Kinéztem magamnak pár kis kockát, de nem igazán sikerül dönteni..
Amit belegyömöszölnék:Giga B85N lap, Pentium G3450, Giga GTX 750 Ti, 1 HDD, és a mostani Modu 82+ táp.
De melyikbe...?
- FractaDesign Node 304 - Külsőre leginkább ez tetszik. Lehet bele jó magas hűtőt is rakni. Szellős, porszűrők.. hmm.. Viszont nem tetszik ez a oldalán lógatós HDD rögzítés, nincs ODD hely..
- Antec ISK 600 - Külsőre ez is bejön, tetszik a belső elrendezés is. Akár ODD is mehet bele. Viszont tutira nem szellőzik valami jól.. Főleg a vga-t féltem..
- CM Elite 130 - Olcsó, sok minden belefér, és szellős. És kb. ennyi a poitívum.
Nincs porszűrő. Nem rajongok a "CM minőségért" (vagy legalábbis nem nyűgözött le.. most is az van, egy HAF X). Limitált a cpu hűtő magassága.. leginkább ez zavar.Az ára miatt az Elite 130-cal próbálok barátkozni, de nem igazán tudom milyen cpu hűtőt vegyek, ha ezt választom. A mostani NH-U12P így se - úgy se marad, úgyhogy biztos a csere. Valamilyen alaplap felé fújó megoldást keresnék, ami nem túl pöffeszkedő (9-10 centis ventis).
Valakinek valamilyen tippje a fenti házakkal kapcsolatban? Esetleg melyik házat milyen hűtéssel használja az illető?
Köszönöm!
-
Televan74
nagyúr
-
törölt tag
válasz
BomiBoogie #48231 üzenetére
4222222222222 ezer? beszarok
15-öt adnék érte max
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
-
törölt tag
válasz
BomiBoogie #48228 üzenetére
ez mitől MINI tower, ha máris dupla VGA izom karikat tesznek bele?
a hűtésével kapcsolatban sok jót nem nézek ki belőle: [link] -
Potzee
addikt
Ez nekem jó infó mert szemezek a HAF XB -vel
Ám az eredeti terv valami ilyesmi:
Egy játékra is alkalmas passzív konfig mini ITX alapokon -
pongo01
csendes tag
Sziasztok.
Azt szeretném megtudni, hogy egy CoolerMaster HAF XB házba bele lehet tenni a Corsair H100i processzor hűtőt? Mindenféle faragás nélkül, mert a jelenlegi házamba (CM690) nem fér el, mert a hűtőborda a ventilátorokkal már túl vaskos és rálógna a ramokra. Tetszik ez a HAF XB, de ha nem fér el ebben sem akkor jöhetnek példák is amibe bele lehet szerelni kisflex és társai nélkül is.
-
kalozhun100
őstag
Tudtok ajánlani olyan házat 20k alatt amibe lehet vízhűtést építeni?
-
KAMELOT
titán
válasz
BomiBoogie #48197 üzenetére
HAF 932 sajnos vizet nem lehet építeni! Mármint a sok hdd és a sok kábel végett. Valamint az alaplapom sem ATX-es hanem nagyobb így pont a ház kábelelvezetéseinek szánt lyukakat takarja!
-
zolee0307
őstag
válasz
kisbancsa #48214 üzenetére
Zalman z11? Elég jól néz ki az eleje.
Más: aki Silverstone házat akar venni, annak nagyon ajánlom, a supportjuk nagyon gyors és segítőkész, ha gond van. Tönkre vágtam véletlenül az előlapi audio és mic csatlakozót, írtam nekik, 2 nap múlva válaszoltak, rá kb. egy hétre meg is küldték az alkatrészt jó áron (Mo.-on sehol nem találtam).
-
kisbancsa
senior tag
Üdvözlet. Van egy thermaltake versa g1 es házam. Ezt szeretném lecserelni. (Feltéve ha van értelme). Egy Asus m5a97 EVO r2.0 alaplap van a gépben ami atxnél nagyobb. Elvárásaim : jó szellős legyen, kábelt el lehessen rejteni, alsó tápos legyen, és férjen el benne 1 pár venti. Nem bánom ha monstrum lesz
. Keret :max 20 ezer száll. Költséggel 1utt.
-
tankraid
aktív tag
Sziasztok,
Olyan házat keresek ami:
- jól szellőzik : 12cm-es ház ventiből belemegy legalább 2 előre 2 hátra +1 esetleg oldalra
- széles : min. 16cm magas cpu venti simán elfér benne (nem baj ha nagy és kényelmesen szerelhető!)
- USB3 csatlak. van
- kábeleket szépen el lehet tüntetni/rendezni
- alsó tápos
- árban olyan 15 körül (+/- egy kevés)A segítséget előre is nagyon köszönöm!
-
itaroli
tag
válasz
BomiBoogie #48210 üzenetére
Mert már atx lapom van
-
itaroli
tag
válasz
BomiBoogie #48208 üzenetére
Nem, hanem atx-et, csak olyat aminek nincs az elején ötmillió vinyóhely meg mittudom én, hanem valahova el van rejtve pl oldalfalra, és akár a táp is függőben van az i/o portok felett/mellett ahogy vesszük.
-
batagy
őstag
válasz
BomiBoogie #48202 üzenetére
Hát ebben az elemzésben rajta van a fedő, ezt láttam is korábban, csak gondoltam megerősítést kérek olyantól, akinek van ilyen háza.
@Potzee
Nálam nem lenne gond, meg persze nem is kell a gép fölött enni.
Csak pl. kollégának ha ajánlom, ott gyerekek vannak, beleejtenek valamit.
Kérlek, 5 percen belül szerkeszd az előző hozzászólásod!
[ Módosította: BomiBoogie ]
-
batagy
őstag
válasz
BomiBoogie #48200 üzenetére
Pokróc is jó
, de a műanyag fedélre gondoltam.
Nem a por miatt fedném le, hanem mert a különvéleményem szerint, jobb, ha a ház csak elől szívja be a friss levegőt és csak hátul fújja ki. Tudom, hogy ezen véleményemmel sokan nem értenek egyet, a topikban már korábban is alakult ki vita erről, de halk office-os gépnél ezt szoktam alkalmazni. Persze függ a konfigtól is! Ha valakinek bika erős videókártyája van, akkor más a helyzet.
De ha pl. Ninja 3 hűtővel szerelt gépről van szó, félpasszívan, akkor oldalon fals levegőt szívna. Felülről is jobb ha zárt, már csak azért is, mert a kenyérmorzsa beleesik vagy a kávé belefolyik.Ha elől szív, akkor a HDD-n is átmegy a levegő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- OLED TV topic
- Honda topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Politika
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- TCL LCD és LED TV-k
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest