Hirdetés

BitFenix Pandora házak: lapos elegancia extra kijelzővel

A BitFenix egy új, úgynevezett slim, azaz vékony (vagyis álló kialakítása miatt inkább keskeny) és egyben elegáns házat dob piacra Pandora néven. A fekete és fehér színben érkező, 420 x 160 x 320 milliméteres ház váza acélból készül, burkolata pedig műanyag és szálcsiszolt alumínium keveréke. Ez utóbbiból készülnek az előlapra félig ráhajló oldallapok is, ami lehet akár teli, akár ablakos kivitelű is. Ezek fogják közre az előlapba épített 2,4"-es, 240x320 képpontos "ICON" fantázianevű színes kijelzőt is, ami a gyártó emblémáján felül bármilyen képet képes megjeleníteni.

BitFenix Pandora Core és Pandoda házak feketében és ezüstben BitFenix Pandora Core és Pandoda házak feketében és ezüstben
BitFenix Pandora Core és Pandoda házak feketében és ezüstben [+]

Ezzel a felhasználó egyedibbé, személyesebbé teheti a házat, de a hírek szerint rendszeradatokat nem képes megjeleníteni, csupán képeket. A gyártó azokra is gondolt, akiknek erre a funkcióra, azaz kijelzőre egyáltalán nincs szükségük, nekik a Pandora Core változatot kínálják.

 


[+]

Ami a belsőt illeti, a microATX és Mini-ITX alaplapokat fogadó beltér tisztaságáért mosható porszűrők felelnek, a szellőzést pedig összesen három 120 milliméter átmérőjű ventilátor látja el, amiből egyet mellékel a gyártó előre beépítve. Adattárolókból a házon belül szétszórva 2 darab 3,5"-es és három darab 2,5"-nek szorítottak helyet, tápegységből bármilyen ATX szabványnak megfelelőt elnyel 180 milliméterig, a VGA pedig akár 350 milliméteres is lehet, amennyiben nem szerelünk az előlap mögé 240 milliméteres vízhűtő radiátort, ekkora ugyanis be kell érni rövidebb hellyel.


[+]

Természetesen az "előlapi" I/O csatlakozókról, azaz a két USB 3.0-s portról és szintén két darab 3,5 milliméteres jack csatlakozóról sem feledkeztek meg.

A BitFenix Pandora a Caseking.de webáruházában színtől és az oldallap típusától függetlenül 119,90 euróba kerül, míg a kijelző nélküli Pandora Core ára egységesen 99,90 euró.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés