- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Amazon Fire TV stick/box
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Monitor hiba topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewTdi
addikt
köszönöm mindenkinek a segítséget!
A Silverstoneok nagyon szimpik, közülük is inkább ez.
A Xigmatek sem annyira rossz.
De jól gondolom hogy a Silverstone picit minőségibb?
[ Szerkesztve ]
-
nuke7
veterán
hova lehet még egy két 9cm-es ventis vga-t halkítani, ami játék közben forog 30%-on idle-ben meg 10%-on?!
cpu hűtő idle-ben 1000rpm-et megy, akkor se hallom, ha kinyitom a ház oldalát.. CM hyper 212... (annyira le van véve, hogy a led már nem is világít benne )ezzel egy hangszigetelt háznak el kell tudnia bánni...
[ Szerkesztve ]
https://youtube.com/user/nuke7
-
nuke7
veterán
Cpu hutom 1200 körül forog elég halk. Házhutom 1000rpm. A 6950 direkt cu II dual fan.
Ezen kívül van egy 3 vagy 4 csatornás Zalmann vetni vezérlő amivel ha a házon nincs vetni vezérlő ezzel tudom a hazhutest irányítani. ( p180-ban van venti vezérlő )Ja, tap corsair hx650 sztem az sem valami hangos, tekintve h kb. 50%ra van terhelve max.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz AndrewTdi #24188 üzenetére
Akkor itt is: Xigmatek Gigas.
Nem plexis, de minden más igényt kielégít..még én is gondolkodok rajta
-
bodo753
tag
Üdv!
Szerintetek a BitFenix Raidernél mennyire hátrány az hogy nem lehet a vga mellé tenni egy ventillátort,mert az enyém egy kicsit forrófejü.
-
horush
addikt
válasz AndrewTdi #24182 üzenetére
NZXT Vulcan-ba elférnél, van "ablaka" is, matx is, mondjuk azt nem tudom, hogy a külsejével meg tudnál-e barátkozni, de hátha pont ez jön be neked
Vagy Silverstone Temjin, ebbe pont beleférne szerintem a 166mm-es dark rock pro-d (165mm van megadva max-nak, de az az 1mm nem hiszem, hogy gondot okozna).
Ezen viszont nincs ablak.
[ Szerkesztve ]
-
-
AndrewTdi
addikt
úgy látom valamelyik igényemből lejjebb kell adnom ha igazán kis házat akarok. És ahogy látom, az sajna cpu hűtő lesz.
albert8: hosszra befér, de ahogy látom, a cpu hűtő nem fér be.
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
Azt nézem, hogy egy ilyesmi Lian Li-be nem férne-e el.
lehetne kisebb mint a P180 mini
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
megint én.
Olyasmi mATX házat szeretnék, amibe beleférhet egy 6950 (kb 28 cm hosszú) illetve egy mATX lap (24*24) és egy Dark rock pro cpu (17 cm magas) hűtő elfér.
nem baj, ha plexis lenne.Feladtam a leckét?
-
ludla
őstag
Sziasztok! Egy ismerősöm szeretne venni egy házat, és olyan igényei lennének hogy ATX lapos nagy hely legyen, legalább 3db wincseszternek hely, és a wincseszterek előtt legyen egy 12cm hűtő ventilátor, és az se lenne hátrány ha alsó táp elhelyezésű.
Köszihttps://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/
-
Abyssh
csendes tag
Hali! Ma tervezem az új gépem összerakását, de 1-2 dologgal nem vagyok tisztában, kellene egy kis segítség.
A ház egy Thermaltake Spacecraft VF-I VN600A1W2N. Itt egy kép a hozzá kapott csavarokról (jobb alsó sarok): http://kepfeltoltes.hu/120319/h_z_www.kepfeltoltes.hu_.jpgLenne pár kérdésem:
-Az első és a negyedik csavarhoz is azt írja, hogy az alaplaphoz való, viszont az első máshogy néz ki. Ennek mi a funkciója? Így néz ki: http://i00.i.aliimg.com/img/pb/479/295/407/407295479_081.jpg
-A space support műanyag pöcök gondolom szintén az alaplap lefogatásához használható. Javítsatok ki ha tévednék.
-A két különböző méretű washer kis műanyag gyűrűk amiknek a helyét "radiator"-nak írja. Ez vízhűtéses alkatrész?
Előre is köszi a segítséget!
-
Jim-Y
veterán
-
nuke7
veterán
Awww
AzT írjak, hogy a define xl hangosabb mint az R3 ... Ez lehetséges szerintetek..?! ( több hang jönne ki belőle? )A define xl es a silverstone egy árban van itt az aprok között es nem is drágák (30) de a d800 az majdnem 50...
Mivel annak lyukas a teteje - es a corsair kifejezetten az 550es hazát javasolja a halk de nagyteljesítményű rendszerhez - ezért felek, hogy nem lenne olyan halk, mint a másik kettő.Plusz akkor nem tudok dönteni az r3 meg az xl között mert konkrétan egy árban vannak kb.
Antec p182-t mire cserelnetek? Kezd kicsit kényelmetlen lenni mar... Legalább olyan halk hazat szeretnek mint az, de kényelmesebben szerelhetot / nagyobbat.Akkor nem tudtok segíteni?
[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
veterán
Az M-Tech milyen márka?
http://ipon.hu/webshop/product/m_tech_nob09a_bk_blue/184317ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
DjDanee87
addikt
-
cyber86
őstag
Valaki tud mondani infó arról, hogy mennyire jól szellőzik a corsair graphite 600t?
-
kungzi
veterán
vagy más olyan házat, ami jó, kábelmenedzsment jó, fekete színű kívül-belül tudtok ajánlani? 20-30k között. és sok venti fér bele
-
horush
addikt
Hát ezek közül egyik sem volt a kezeim között sajnos, de azért ez talán adhat támpontot:
Fractal Define Mini-t szereltem, annak eléggé rendben volt a minősége. Corsair házakból csak a 300R-t, az se volt rossz annyira, de szerintem a define mini egy kicsit jobb a felhasznált anyagok szempontjából. Mondjuk nem tudom mennyivel lettél közelebb ezzel, a 300r és a 800d között hatalmas a szakadék. Egyébként a 3 közül én is a 800D-t választanám.
-
Jim-Y
veterán
Én már 3x is töröltem a hsz-t még délután, de mostmár leírom, hogy szerintem azért nem kapsz választ, mert szerinted van itt olyan aki erre érdemben tud válaszolni, komolyan azt hiszed, hogy van itt valaki aki eddig már bírtokolt 3 40-60K-es házat? Ugyanis a kérdésre csak az tud felelni, aki kezei között már mindhárom járt, ilyen emberből pedig kevés van... olvass tesztet ^^ no offense
[ Szerkesztve ]
-
-
kungzi
veterán
sziasztok
szerintetek ez milyen minőség? nagyon megtetszett, de nem vagyok otthon a házak táján
-
PIT888
tag
Sziasztok!
Fontolgatom, hogy lecserélném a Silverstone Raven 2-met egy Corsair 650D-re. Nagyon tetszik a Corsair pecó, egy H100-ast terveznék hozzá. Minőségben jó döntés lenne a Silverstone után?
„Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!” ~ Blöff
-
aginor
veterán
Sziasztok!
Most CM 690 házam van vagy 5éve, és már vágyok egy kis változatosságra e téren.
Zalman Z9 és Corsair Carbide 300R között vacilálok (fontos lenne a jó ár/érték arány), melyik lenne a jobb, és ezügyben lenne pár kérdésem.Zalman: az előlep mennyire gagyi műanyag? Képek alapján nem tudom eldönteni, ill. mennyire masszív?
Corsair: Mennyire masszív? Előlapja szálcsiszolt fém, vagy csak azt imitáló műanyag? Mik a valós méretei metrikus mértékegységben, mert amit megadnak az nem tűnik valósnak (19.1” x 8.3” x 17.7”=485*210*450mm, gondolom ebből első a magasság, második a szélesség és harmadik a mélység).[ Szerkesztve ]
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
Jim-Y
veterán
válasz GabeTheWhite #24149 üzenetére
Én nem látom, hogy írtad volna, hogy a plexi és a kék venti feltétel lenne -.-
-
Jim-Y
veterán
válasz GabeTheWhite #24147 üzenetére
Miről beszélsz? Hogy jön ide a G1200 ami kb 400$ !?
[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
válasz GabeTheWhite #24145 üzenetére
912+ -t láttam, és szereltem már élőben, ezt a Zalman-t még nem. Nem tűnik rossznak, de szerintem a 912+ jobb lehet. Az kisebb, ennek ellenére több mint 1 kilóval nehezebb, valamint a hűtési rendszere is jobb szerintem. Biztos ez a Zalman se rossz, vegyél egyet, és írj róla egy beszámolót
-
Jim-Y
veterán
válasz GabeTheWhite #24142 üzenetére
BitFenix Shinobi Window, Fractal Design CORE3000, CM 912+, Corsair Carbide 300R, tovább nem írom, csak ha majd mondod
-
GabeTheWhite
tag
válasz ExtremeClock #24141 üzenetére
Sziasztok!
Új gépet rakok össze Gyufaaa volt olyan kedves és mondta miket vegyek. IPON-on kosárba raktam már OCZ 60GB SATA3 2.5" Agility 3 AGT3-25SAT3-60G, ASROCK H67DE3 , CORSAIR 16348MB Vengeance DDR3 1600Mhz CL9 QUADKIT CMZ16GX3M4A1600C9, INTEL Core i7-2600K 3.40GHz 1155 BOX, van egy asus eah 5870-em, így akkor már csak egy ház kéne amibe mindez belefér. Nem kell, hogy hyper kinézete legyen. Javaslat? -
<MZ/X>
őstag
válasz ExtremeClock #24138 üzenetére
Szerintem nagyon gyönyörű, élőben is megcsodáltam, és maga a minőség. Csak kaptam egy ilyen ajánlatot, lehet, hogy szerelnék bele egy konfigot, csak nem értem újonnan mi kerül benne 160-ba.
Kicsit csalódtam benne, HAF932-ben sokkal több hely volt a tálca mögött, meg ha nincs a 3.5 keret a helyén akkor tényleg lóg ki egy-két kábel, de amúgy nagyon jó, minőségi ház, nincs vele gond.
Original's never fit - Socket 370
-
nuke7
veterán
Sziasztok!
Gyors kerdes a tapasztaltabbaktol:
Melyik halkabb es konnyebben szerelheto/kenyelmesebb?
Obsidian 800 / define XL / fortress ft01 ?https://youtube.com/user/nuke7
-
Jim-Y
veterán
válasz haddent #24129 üzenetére
ANTEC P280 ha minőséget akarsz, amire én már nagyon várok, hátha mire vennél már kapható lesz LANCOOL PC-K9WX
-
<MZ/X>
őstag
Thermaltake Level 10-et tudnék 65e-ért beszerezni. Szerintetek mennyire felesleges egy HAF X-el, vagy akármi, 30e-es házzal szeMben? Újonnan 165 e. Amúgy tetszik
-
horush
addikt
válasz haddent #24129 üzenetére
Anidees AI-6B, Corsair házak, NZXT H2, Switch 810, Silverstone: SST-FT01B Fortress, Kublai, Raven széria, SST-TJ04B-E TemJin, Antec P183, Fractal Design Define R3, Define XL, Arc midi .. Remélem valamelyik bejön.
[ Szerkesztve ]
-
haddent
addikt
Na... eljött az idő, hogy elhatározzam, ha sokáig is spórolok rá és húzom is a szám miatta, veszek egy igazán minőségi házat
Szeretnék javaslatokat kérni, mivel nem holnap lesz, nem sietem el (nem is tudnám). Az igények:
- feketeség (kivül-belül mindenhol fekete legyen, illetve más szín is jó, csak ne ez az alap festetlen fémszín legyen...)
- alsó táp
- kiváló szellőzés (jó lenne elől-hátul az ugye alap, de mondjuk alul és felül is lenne, az jó lenne... de meggyőzhető vagyok más álláspontról is)
- ne legyen csicsás, túlbonyolított, rengeteg kiálló, vibráló, fényvisszaverő, ledes csillogó-villogó biszbassszal tele, aka. elegáns, egyszerű
- erős legyen ,legyen benne anyag! (jó lenne, ha az egész fém lenne, az hogy milyen nekem mindegy)
- kábelmenedzsment legyen jó (ami ugye legalább 3 lyukat jelent, és hát elég szép helyet a lap mögött)Hát úgy nagyjából ennyi lenne, remélem sikerül találnom valamit. Az ár most lehet kicsit nevetséges is, de azért mégis emberi keretek között maradjunk ha lehet
köszi előre is mindenkinek! -
ProEvoFan
nagyúr
válasz ExtremeClock #24120 üzenetére
És olcsóbb is
Köszi az infót. -
horush
addikt
Ez a gts.
-
<MZ/X>
őstag
válasz Domyzilah #24122 üzenetére
Nem tudom mi az S a végén, ha a TT Level 10 GT-ről van szó, akkor annyiért nagyon megéri, bár nekem amúgy is nagyon tetszik a ház, de csak a puszta adatok fényében is. Ennyiért alsó-középkategóriás Corsair házat kapsz, ez pedig felsőkategória. Ennyiért én is vennék, hol van ez?
-
<MZ/X>
őstag
Tudnék venni 65-ért Level 10-et. Mennyire civilizációs csecsbecse annyiért szerintetek?
-
jookomak
őstag
Valahol meg kell húzni a határt atx és micro-atx, illetve a vinyók száma közt. Atx-ben azért van egy pár ilyen ház, pl cm 590, ha még lehet kapni, régi stacker, illetve újak közt aerocool rs-9.
Dvd kihagyásával mondjuk antec p180 minibe is befér 5 vinyó alapból, + ezzel a kerettel még 4. -
buca84
őstag
Olyan mATX házat tudnátok ajánlani (akár olcsó kategória is lehet), aminek legalább 6db 5,25 helye van elöl?
-
Domyzilah
tag
Üdv.
Mit a véleményetek a Thermaltake Level 10 GTS 29000 Ft. újonnan? -
horush
addikt
válasz luckyboi82 #24107 üzenetére
Azokat nem nagyon, de lehet venni előlapi usb3 panelt pl.
[ Szerkesztve ]
-
luckyboi82
tag
Sziasztok!
A CM 692 advanced előlapi usb 2.0 -t át lehet valahogy alakítani usb 3.0 -vá?
Köszi!
-
DjDanee87
addikt
-
buca84
őstag
Otthonra NAS felhasználásra milyen mATX házat javasolnátok?
Sok (5-8) hdd hely legyen benne, könnyen szerelhető, alsó tápos stb...
Max 12-13e Ft a keret. -
bajaki
őstag
Sziasztok!
Milyen házat tudtok ajánlani olyan maximum 16-17k-ig.
Jó lenne ha alsótápos lenne, ha a tetejébe lehetne rakni ventiket és a plexi sem hátrány.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- Futás, futópályák
- Amazon Fire TV stick/box
- Mikrotik routerek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest