- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
suvomi
csendes tag
válasz bajaki #56820 üzenetére
jah, hát nem a ventin van az árkülönbség. Az isolatic-omban 5 ventinek van hely az 15 volt. Mondjuk lenne hely egy 6-nak, de nem vágták ki neki a helyet.
Annyi, az árkülönbség, hogy az olcsó házban (isolatic) gagyeszmó megoldások vannak és ott spóroltak ahol tudtak.https://www.facebook.com/groups/1737295806551859/
-
BogyóBP
addikt
válasz bajaki #56820 üzenetére
Hú nekem is van egy Deepcool Gammaxx hűtásem, nekem a 200 van meg, úgy dobtam kifele ahogy megvettem. Rohadt hangos a ventije.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
BogyóBP
addikt
válasz bajaki #56813 üzenetére
Szerintem nyugodtan vedd meg. Az egy elég nagy ház, ha nem valami kályha VGA-d van akkor nem lehetnek a hűtésből gondjaid.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
BogyóBP
addikt
válasz bajaki #56809 üzenetére
Igen de arra is gondolj hogy a VGA általán termelt hő csak a plexira tud disszipálni onnan meg visszaverődik. Elég nagy teljesitményű első venti kell ahhoz hogy a légáramlat mindenen keresztül oda is eljusson. Így meg nagy hang lesz a házban. Mindazonáltal nekem is a full plexi tetszik. Ez a meshed megoldás már rég elavult.
-
BogyóBP
addikt
válasz bajaki #56805 üzenetére
A 410 nek pont ott van a kivágása ahol a legtöbb port húzná befele a gépház, ugyanakkor a VGA viszont szabadon tud szellőzni is mivel nem fedi plexi. Eldöntendő hogy a szellőzés, vagy a pormentesség a fontosabb. Amely házaknak az oldalán sok szellőzőluk van, 1 vagy 2 ventilátor felhelyezése miatt, azoknál a porosodás klasszissal gyorsabban jelentkezik mint ahol teljes plexis fedés van. Volt olyan gépem ahol a plexi végedt szinte fél év alatt alig jutott be por, most lukacsos az oldallap, ideges is vagyok hogy majd hamar jól bemegy a por.
-
smiti
veterán
válasz bajaki #26206 üzenetére
Nézd csak, Sharkoon Vaya
-
TGWH
őstag
válasz bajaki #24828 üzenetére
Tetszetős, köszönet. Más kérdés, mennyire kell hűteni az amúgy is keveset fogyasztó konfigot.
Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
törölt tag
válasz bajaki #24746 üzenetére
Az RC430 ára most jelenleg 12eFt. Ennyiért én inkább az alábbiak közül választanék, mert ezek kábel supportosak:
BITFENIX Merc Alpha
NZXT 210 Source
Sharkoon Vaya Value
Thermaltake Commander MS-I (usb3)
Xigmatek Asgard Pro usb3A Coolermaster-nek ideje lenne már felismernie, hogy 10eFt körül is kellene hogy forgalmazzon kábel menedzsmentes házat. Amíg ezt nem teszik meg, a hozzáértők nem fogják vásárolni az alsó kategóriás házaikat. Persze rengetegen vannak, akiket ez nem érdekel és megveszik, mivel jó nevük van a szakmában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest