- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Monitor hiba topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Willie
őstag
válasz #98593280 #23499 üzenetére
Szia!
Köszi a válaszodat!
Ha jól látom, akkor az első három házikó USB3-as, míg az alsó 3 pedig USB2.0-val van felszerelve.Miért mondod azt, hogy a Sharkoon T5-nél minden jobb?
Lenne egy olyan kérdésem, hogy mennyire nagy probléma az, hogyha a házat nem tudom megemelni, az aló táppal szerelt házat csak a parkettán tudom elhelyezni? Természetesen megtudnám valamiféle emelvénnyel oldani, csak félő hogy könnyen borulékony lesz, és ha egyszer felborulna, akkor a számítógépnek is baja eshetne illetve a parkettának is, ami miatt nagyon fájna a szívem. Ez az az ok, amiatt nem tudom eldönteni, hogy vállaljak-e be egy alsó tápos házat avagy sem, szerinted probléma az, hogyha a parketta, és a táp közötti részt csak a gumilábak választják el? (A táp egyébként egy CHIEFTEC CTG-500, gondolkozom azon, hogy befújom feketére, hogy tökéletesen passzoljon egy fekete belsős házhoz, érdemes ilyennel foglalkozni? ) Remélem, hogy érthető voltam.
Továbbá így most már ezeket is figyelembe véve, így is az első háromból érdemes szemezgetnem, hogyha USB3-as (H61M/U3S3 alaplap menne bele, csak külső kivezetésű USB3-as szerelt ház jöhet szóba), kábelmenedzsmentes, alsótápos?, belül feketére fújt (ez nem annyira fontos) házat keresek?
Köszönöm a türelmedet, és a válaszodat.
Üdvözlettel,
Intercreptor -
törölt tag
válasz Willie #23491 üzenetére
A Sharkoon T5 -nél szinte minden jobb
Amúgy:
Thermaltake Commander MS-1 VN400A1W2N 13k
Sharkoon T9 Value 15k
THERMALTAKE VN600A1W2Z Spacecraft VF-I 17kNZXT 210 Source, 13k
BITFENIX MErc Alpha, 11k
BITFENIX Shinobi, 14k -
Puma K
nagyúr
válasz AxBattler #23489 üzenetére
Lehet én vagyok a béna, de nem találom pedig kerestem a logout keresőjével, de nem találta. Próbáltam még Google-ben is keresni a logout-os cikket de nem találtam ott sem.
Minden esetre a Google Képek része alatt talált képek alapján nem rossz ház.
Köszönöm a javaslatot!
Jelenleg csak tájékozódom mi-mennyibe kerülne, tehát még nincsenek meg az alkatrészek.
Az általad javasolt "P180 mini" házikó elég szimpatikus de az árcédulája már kevésbé
A BitFenix Shinobi meg majdhogynem tökéletes, szóval mérlegelni fogok eléggé a vásárlás előtt, hogy nem-e érné meg jobban a Shinobi mint a Define R3.
Az utolsó kettő meg nem szimpatikus.Köszönöm neked is javaslatokat!
A régebbi házamban név szerint CoolerMaster CM590 5 db venti volt csak a szellőztetésre szánva egy előlapi ventilátorszabályzóval, szóval ott esélye nem volt semminek melegedni mivel mindent gyári órajeleken használtam (Intel i5-750, GTX275 gyári tuninggal, 4db HDD), de itt már muszáj figyelembe vennem a pici házméretet.
Köszönöm az információkat!
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Bull3t
csendes tag
Én most vettem 1 Delux dlc-mg430ast. Van benne 1db 12cm ventilator amiben 4 db led dióda van(4 külön szín) + 1 db neon cső. Az egész 10 € volt
-
haddent
addikt
válasz dannyl #23493 üzenetére
valaki mondta itt, hogy elég gyenge az anyaguk az ócó thermaltakeeknek..
Viszont nekem meg meglett a bitfenix shinobim! Nagyon köszi mindenkinek aki ajánlotta, fantasztikus! Nagyon szép, nagyon jó, erős anyagból van (még a műanyag is jó), nem hajlik, nem lötyög, passzent, jó. A hőmérsékletek is lejjebb kúsztak, kábelmenedzsment egyszerűen tökéletes, még az az 1db ajándék venti is csendes szép jó rengeteg apróság van ami nagyon jó benen! és mindezt 15ezer Forintért?! -
dannyl
addikt
10-15K-ért kellene egy szép/jó ház. Kinéztem a Thermaltake Commander MS-I-t, az USB3-mas verziót. Jó vétel lenne?
-
Grave_444
nagyúr
válasz Puma K #23488 üzenetére
Hello!
A sharkoon ms120/140 ugyanaz, mint a fractal csak led-es venti van benne gyárilag és a hdd tartó más egy kicsit.Szerintem nem melegedne sokkal jobban, mint egy 6 ventis házban.
Tapasztalatból mondom, nekem hd5850 és x4 965 van core1000-ben 3 ventivel.Ha tetszik és költesz 2 ventire + a gyárit leszabályzod 7v-ra akkor szerintem jó vétel a fractal
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Tudnátok pár alternatívát mondani a SHARKOON T5 Value Fekete házra? (természetesen hasonló árban, jöhetnek a felső tápos kiszerelésűek is)
Előre is köszönöm.
Üdv.
-
Puma K
nagyúr
Hali!
Ha egy Intel i3-2100-as CPU-t, Nvidia GTX560 Ti (refhűtős) VGA-t, 2-3 HDD-t, CHIEFTEC iArena 400W GPA-400S8 típusú tápot zárok egy Fractal-Design Core 1000 házba akkor az megfelelő lesz-e hőmérsékletek tekintetében?
Vagy hamar melegedés lesz a tápnál, mert az szívja el a gépben lévő alkatrészek által termelt hő?
Esetleg milyen hasonló árkategóriában lévő micro-ATX/normál-ATX házat javasoltok ami nem eget rengetően drága, de "jó"?
Nem végleges lenne a ház, mert idővel másba költözne, de a földre meg mégsem akarom letenni a gépet.
Üdv
Puma[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Cobra73
csendes tag
válasz TSanya #23469 üzenetére
Üdv.
Köszönöm a válaszokat!Igazatok van a kábelmenedzsmenttel kapcsolatban, az nekem nincsl, attól félek, hogy emiatt a szellőzés nem az igazi. A Bitfenix Shinobit méretben még elég is lenne, mert max.50 cm lehet a magasság a háznak( beépített asztal miatt).Még olyan "extra" igényem lenne még, hogy a későbbiekben tuningolni szeretném a procit, és akkor nem ártana egy ütősebb hűtő hozzá.Tehát a méret sem elhanyagolható szempont.[ Szerkesztve ]
domyzilah
-
bmollszeptim
aktív tag
válasz #98593280 #23452 üzenetére
mint írtam a tömegéről ítélve biztos hogy nem lehet vékony anyagból.itt a fórumon nagyon sok esetben ez alapján következtetünk az anyagminőségre,teszt nélkül.de ezt neked nem kell magyaráznom,hiszen otthon vagy a témában.szerintem ez egyértelmű.a tt házak pedig nem minden esetben vannak tele műanyaggal.ez szerintem kategória függő,és nem márka függő.cm nél is a belő kategória,mint pl a 430 elite,tiszta kopogós műanyag, /oldal plexi,műanyag előlap/ de ez alapján nem mondjuk hogy a CM házakban sok a műanyag elem feltétlen.Szerintem belépő kategóriában,ez természetes. Egyébként meg pont a TT ben ARMOR REVO nem lehet olyan sok műanyag elem,hiszen az előlapja alu Sajnos sokan a TT V3 alapján azt gondolják hogy a TT rossz anyagminőség,és a CM meg jó minden esetben.Ez nem így van,a fent leírt kategória különbségek miatt.Még olyan kérdéssel is találkoztam,hogy a CM 430 biztos jobb mint a TT Element S, mert a TT vékony.tapasztalatból mondom hogy össze sem hasonlítható a két ház, a TT javára.
[ Szerkesztve ]
üdv.
-
jookomak
őstag
válasz Cobra73 #23468 üzenetére
Ha szigorúan tényszerűen nézzük, akkor nem feltétlen érdemes lecserélni a házad, hacsaknem a felsőtápos kialakítás miatt. Illetve ha adsz rá, akkor a kábelmenedzsment, és a fekete fényezés, amiben az újabb házak már előrébb vannak. Elől, hátul van 12 cm venti hely, vga valószínűleg befér.
Ha viszont házat akarsz cserélni, akkor is érdemes elgondolkodni azon, hogy már egy 14k-s Bitfenix shinobi is kiszolgálná ezt a konfigot, ami jól összeválogatott, nem túl melegedős alkatrészekből van. A többi pénz meg megmarad sörre.
Ha még extra igényeid is vannak, akkor írd le, aztán még jobban tudunk válogatni. 30k környékén nagyon sok ház van, ami jó választás.[ Szerkesztve ]
-
TSanya
aktív tag
válasz Cobra73 #23468 üzenetére
Hogy lenne-e értelme újat venni, azt neked kell eldöntened.
Azt jó lenne tudni, milyen VGA-t szeretnél az új konfigba, mert ez a Lanmoto nem tűnik túl nagynak, illetve kábelmenedzsment sincs. No, látom bekerült a VGA is, gondolom ez elférne a régi házadban is.A kérdésedre válaszolva én ezt, vagy ezt ajánlanám.
Üdv:
S[ Szerkesztve ]
-
Cobra73
csendes tag
Üdv.!
A segítségeteket kérném: van 1 Thermaltake Lanmotto VA 1000 Series alu házam.Elől, hátul 12 cm venti, oldalt 9 cm venti.Összsúlya nettó 5 kg.Most szeretnék 1 új konfig összeállitani:
Intel i5 2500K proci
Corsair AX650 táp
Asus P8Y68 V PRO/Gen 3 alaplap
MSI 560 ti OC vga
2x4 Gb ram GEIL .
Kérdésem az lenne.van-e értelme új házat venni, és ha igen melyiket ajánlatok max.35000 Ft.?!Minden segítő építő hozászolást szívesen fogadom ![ Szerkesztve ]
domyzilah
-
1hónapja kb. Kinőttem a Vulcan-t és ez lett.
davidsz: nekem CFX, itt nem oldalról hanem a hàz alja felől fúj a VGA-ra pont a VGA hűtővel szemből.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
davidsz
senior tag
Köszönöm, de megvan az utód ThermalTake Chaser MK-I. Remélem hétvégén beköltözöm és tudok hasonlítani, tesztelni.
Ez a ház is "kevéske" lenne, mert nincs az oldalán venti. Mint írtam már, sarokban lesz ... és később SLI van tervben.
[ Szerkesztve ]
Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
-
-
davidsz
senior tag
válasz albert8 #23460 üzenetére
Az elhelyezés miatt.
Önmagában egy hűvös ház, viszont nálam egy sarokban van a gép. A hátulja és a fal között 5 cm van. Így gyakorlatilag a hátsó levegő kivezetések takarva vannak. XL-en nincs felül ventihely (ebből a szempontból vérzett el). Mondjuk ez még nem jelenti azt, hogy az i72600k 60C fölé menne 4,5 full terhelés alatt.
Bárhová máshová tenném a házat (amit nem tudok), akkor ez lenne a legjobb házikó.[ Szerkesztve ]
-
davidsz
senior tag
Egy kis észrevétel:
A kérdezők nagy többsége csak a "milyen házat" kérdést teszi fel.
Viszont ennek megválaszolásához azt is kellene tudni, hogy hol lesz elhelyezve a ház!Mostmár a 4. házamat nyüstölöm, és folyamatosan elvérzik mind, a ház elhelyezése miatt (sarokban - polc felette). Az ilyen helyzetek miatt figyelembe kell venni, hogy hol van venti hely (oldalt-felül stb).
Nálam sajnos ez a helyzet hozta azt is, hogy a Fractal Define XL is "elvérzik". Tehát elhelyezés függő is a dolog 50%-ban!!! (vagy akár ennyiben is hatással van a hűtésre)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bmollszeptim #23451 üzenetére
Mérted már az anyagvastagságát? Olvastál már róla review-t? Csak mert én még nem találtam. Egyébként a TT házak tele vannak műanyag elemekkel.
-
bmollszeptim
aktív tag
válasz #98593280 #23447 üzenetére
szerintem a tömegéről ítélve, egy értelmű hogy nincs vékony lemezből, a Thermaltake ARMOR REVO. ilyen méretben, 11,5 kg ház nem lehet rossz anyagminőség az tuti.az előlapja nekem is tetszik,csak a tetején lévő szintkülönbség ami számomra nem nyerő.
[ Szerkesztve ]
üdv.
-
Petyás
tag
Sziasztok!
Olyan házikót keresek, amibe:
-elölre kettő 12cm-es, vagy egy 14cm-es venti szerelhető (hátulra 12cm-es)
-egy darab ODD belefér
-kettő merevlemez belefér
-alulra szerelhető a táp
-belefér egy jobbfajta proci hűtő (~160mm)
-audio csatlakozója, USB előre áll
-befér a 6870
-410mm-nél nem magasabb
És most jön a java, a lehető legolcsóbban szeretnék ilyet.
Épp most olvasok egy mATX házról, ami ezeknek meg is felel, csak nem tudom, hogy mennyire szellőzhet jól egy kisebb ház egy nagyobbhoz képest.
Köszönet! -
JanR
addikt
válasz gainwardgs #23448 üzenetére
A Fractalt már végleg kizártam, ovasltam róla nem 1-2 "jó" dolgot. Szép-szép a hang és a rezgés csillapítás, de annak ellenére, hogy ilyen 'nehéz' nem feltétlen jó az anyaghasználat
Corsair-ba eddig nem csalódtam, igaz házam még nem volt tőlük. Jövőhéten beszerzem a házam, addig eldöntöm melyik lesz Aztán jön a költözés
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bmollszeptim #23432 üzenetére
Honnan tudod hogy jó az anyagminősége? Találkoztál már vele élőben? Esetleg olvastad valami tesztben? A külső pedig szubjektív, konkrétan nekem pl. tetszik.
-
albert8
veterán
HA halkat akarsz akkor vagy Antec vagy FD
Én inkább Antecre szavazok
Corsair is nagyon jó, de nem a csendességéről hires, hanem szerelhetőség anyagminőség, és nagy belső tér és jó hűtésFlickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
JanR
addikt
-
Jim-Y
veterán
Minőségre szerintem az Antec az első a 3-ból, ötletekben és kialakításokban is, ellenben a 650D néz ki a legjobban szerintem és az sem rossz. A Define XL szerintem rosszabb a másik kettőtől, de azt is sokan szeretik. Szerintem ha egy minőségi, és szolgáltatásokban gazdag házat szeretnél, akkor Antec. Ha a kinézet legalább olyan fontos mint a többi szempont akkor 650D, ha pedig ez a kettő nem tetszik, akkor
Define XLCubitek Tank-XL, izé akkor legyen a Fractal -
JanR
addikt
Sziasztok!
PC ház vásárlás előtt állok.
A 3 kiszemeltem:
Fractal Define XL
Antec P280
Corsair 650DTi melyiket választanátok? Arra had kérjelek meg benneteket, hogy indokot is írjatok, hogy mit miért és miért nem Sokat segítene! Köszi előre is
-
staccato
tag
Sziasztok.melyiket választanátok közel azonos áron.CM Gladiator 600,vagy Lancoln K58?
üdv
-
horush
addikt
Fehérben annyira nem is lenne csúnya, de ezzel az oldallappal engem a világból ki lehetne kergetni
-
albert8
veterán
Mi a francnak kell az a két fülcimpa a házra?
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
bmollszeptim
aktív tag
új tt ház. Thermaltake ARMOR REVO[link] Mérete 586 x 254 x 552 mm, tömege pedig 11,5 kg jól hangzik.a belső is és az anyagminőség is tuti jó.csak hát a külső
üdv.
-
albert8
veterán
válasz TomiLi #23422 üzenetére
NAgyon jó ház mindkettő
Ha pl lenne mATX-es abban a kicsiben akkor nagyon jó lennewindlordyugodtan vedd meg, ha tetszik jó kis ház
Vehetsz hozzá, ha gondolod usb3-as kivezetést is különMás házakM 692
FD arc midi, core 3000, esetleg sharkoon tauron, bitfenixx shinobi xlFlickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
félisten
Cooler Master Elite 361 - szerintem sokkal jobb, mint az elődje!
Vajon mennyire lehet hajlékony? Elbírhat egy monitort fektetett helyzetben?"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
windlord
őstag
A Húszonezres kategóriában nézelődöm, mert szeretném lecserélni a mostani házam.
A CM HAF 922 szemezgetek, csak az az egy bajom vele, hogy nincs USB3 csatlakozó rajta... viszont nagyon jól néz ki!Elképzelésem a következő a leendő kuckót illetően:
Masszivitás, kábelmenedzsment, szellőzés, nem mellékesen jól is nézhet ki.Tudnátok ajánlani pár kuckót?
-
TomiLi
addikt
Nagyon ötletes! Én inkább csak a másodikat néztem, az ITX-es változatot. Tetszik a kialakítása, jópofa anyagból lehet, mert valami "összenyomható" az a két felső apple utánzat fül.
Egy picit lehetne hosszabb számomra, de ez csak egyedi kívánság lenne...
Kíváncsi vagyok, hogy a Bitfenixnél, nem állnak elő a full alumínium házzal valamikor.A xigma már megtette, és mától kapható is a Gigas
Bogyorisz
-
TomiLi
addikt
A jövő Bitfenix házikói! Az első ITX-es házuk (2.) Nekem nagyon tetszik! Nagyon ötletes!
Bogyorisz
-
bmollszeptim
aktív tag
-
rayoliviero
veterán
válasz bmollszeptim #23416 üzenetére
Szia!
Ok, köszi. Tényleg nem valami súlyos ház, de gondoltam, azért megkérdezem, hogy jó választás-e. Mert külsőleg még tetszik is és elég jól felszerelt.
[ Szerkesztve ]
-
bmollszeptim
aktív tag
válasz rayoliviero #23414 üzenetére
Szia.Ha a ház szélessége ,185mm szerintem nem nagyon nyerő,ha magas torony CPU hűtőt tervezel.Meg hát a 4,83 kg sem valami eget verő.Az is számít hogy hány venti jár a házhoz,ebben az árban.egyébként a Revoltec házakkal nekem nagyon jó tapasztalataim voltak.de persze nem ebből a kategóriából, hanem a Revoltec Zirconium, pl.ami igen masszív ház
üdv.
-
rayoliviero
veterán
Revoltec ház : Ezt ismeri valaki? 13-ért tudnék ilyet szerezni. Ezt megéri?
[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
válasz Csababá #23411 üzenetére
Egy felsőtápos háznál a táp a házban lévő meleg levegőt szívja be és azzal (próbálja) hűteni a tápban lévő alkatrészeket, majd hátul kivezeti a házból. Egy alsótápos háznál a táp, friss "hideg" levegőt szív, ugyanis a szívóventi a ház alján van, így nem a gépházból veszi a levegőt, majd ezt hátul fújja ki. Ezáltal a táp egy különálló rendszert jelent a gépre nézve ami elméletileg jobb, mert nem meleg, hanem hideg levegővel hűti az alkatrészeket. Plusz! a felsőtápos háznál a táp elállhatja a felfelé szálló meleg levegő útját ami így megrekedhet a házban. üdv
-
-
QwErTy42
addikt
Sziasztok!
Milyen házat ajánlanátok 20 pénzig bezárólag, ami: alsó tápos, egyszerű, letisztult külsejű, jól szellőzik és még sincs szanaszét lyuggatva, porszűrős és a lemezei elég vaskosak, hogy ne rezonáljanak, halk.
AMD X2 240, 5850 társaságában lenne benne. Semmi extra. A későbbiekben sem szeretnék erőművet belerakni.Köszönöm.
...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
Giii
senior tag
Sziasztok! Mi a véleményetek arról hogy az alsótápos vagy a felsötápos kivitel a jobb? Raidmax Hurricane házról van szó és az felsötápos.Nah most van még az Alts de az alsótápos.Hurricannél elöl pórszürövel van egy szívó 12-es.Oldalt egy 8-as szivó a procinak közvetlen.És egy 12-es hátul ami a meleget szivja el. A házban egy HD 6970-es és egy AMD 1055T. Kérdésem az lenne hogy a felsötáposnál a tápventi nem szívja el a friss levegöt a 8as szivótól ami a proccra nyomja alevegöt??Lehet buta kérdés de fontos lenne.Ui.: Hurricane szépen végzi a dolgát és hüs a bodega.
AMD Ryzen 5800x, Patriot Viper Steel 2*8Gb 3733Mhz RAM,Red Devil 6900xt, Gigabyte b550m s2h
-
Csababá
tag
Sziasztok! A sógorom új házat szeretne venni, ezért én is mélyedni kívánok a témában (saját szakállra). A shinobi, core 3000 vonal (letisztult, csicsamentes) tetszik némi eltéréssel ("porszűrős ajtó"). 2 winyó, 1 dvd, "normál" (méretű és teljesítményű) vga és alaplap van és egy darabig nem is lesz más. Nem gémer házat szeretnék, de néha azért játszanék pár órát pár éves játékokkal (ha lesz végre valami közepesebb videokarim). CTG-450-80P a táp, de nem tudom, alsó táposba elég hosszúak-e a kábelei, illetve gyakorlatban mi a különbség a felsősökhöz képest. Előny, ha felül lenne a 3 usb (vagy 2 elég távol, 3.0 nem fontos) és a power és az első venti + az optikai meghajtó porfogós (gondolom szivacs) ajtóval takarható. Plexi nem szükséges, ahogy fények sem, viszont jó lenne 2-3 mellékelt, jó (elhelyezésű, légszállítású, hangú) ventillátor. A bútor most fekete, tehát a háznál előny ez a szín és jó lenne, ha a ház könnyen szerelhető, de nem feltétel a "csavarhúzómentesség". Jó lenne 10-15k környékén megúszni. Ha segít, megnézhetitek a profilomat, illetve szívesen válaszolok kérdésekre, hogy könnyebben segíthessetek.
-
Misua
senior tag
válasz haddent #23402 üzenetére
Jól jársz a Shinobival, én is szemeztem vele..de nagyon, meg is akartam rendelni...csak rájöttem hogy előlapi usb-t nem tudnék használni, mivel a gépem egy asztali fiókban áll (50*50*25) - fentről nem férne be az usb ...persze vehettem volna mellé egy extra pici *hello kitty-s* pendrivot...de nem éltem a lehetőséggel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- Mikrotik routerek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest