Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- 3D nyomtatás
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz deadelon #6796 üzenetére
deadelon-nak is igaza van valahol de
iamthesonar is. Valaki a kosárlabdában vagy fociban de valaki az elektronikus sportban. Személy szerint kipróbáltam nagyon sok sportot: a focihoz két ballábas vagyok, a kosárlabda sem kötött le. De szerettem volna valamibe nagyon jó lenni kitűnni a társaim közül. Elkezdetem komolyabban foglalkozni a számítógépes játékokkal ' Quake ' akkoriban még nagyon még nagyon gyerekcipőben járt az internet így Lanokra jártunk. Mindig az időssebb játékosoktól tudtam meg az infokat figyelgettem őket netcafékban kérdezősködtem így szereztem tapasztalatot. Aztán én is beálltam játszani és sokat gyakoroltam. Aztán indultam versenyeken 1x ugye EarthQuake néven futott mára ide haza már WCG nek hívjuk ami már teljesen elvesztette varázsát számomra. Azóta természetesen én is az interneten versenyzem ClanBase és a nagyokkal ircen tartom a kapcsolatot. Néha azért benézek még a netcaféban ahol régen annyira toltuk a Quake III-at szépek voltak azok az idők. 25 éves vagyok dolgozom és van párom. Heti 3x játszok max 2 órát hogy szinten tartsam magam. De ugyan úgy élem a kis életem és igyekszem megtalálni a világ szépségeit élvezeteit. Amúgy QL-on Butcher-HUN néven vagyok fent aki szeretne egy kicsit fanolni szívesen játszok vele ' duel-t ' na off[ Szerkesztve ]
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest