- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prison85
senior tag
válasz
jocek91 #6693 üzenetére
Simán a DA-t venném és én is látok benn Design-t, ellenben a Logival.
Elég csak ránézni a bal és jobb gomb elválasztására. A Razereknek ez a meghatározó és markáns védjegye, az Imperatoromon egyszerűen imádom. Az infra tényleg jó, most én is azon rágódom, hogy vegyek-e egy DA-t, ha találok jutányos áron. Ha nem jön be, akkor nekiadom páromnak, ha tetszik, akkor természetesen marad.
Sokaknál bizonyított, de garancia szempontjából mindenképp a Logitech a befutó. Azt viszont nem tudom, hogy miért nagyobb tudású a G500? A lézer szenzor? Nem biztos, hogy előny. Súlyozható? Engem nem érdekel. Ami tetszik rajt, az a DPI visszajelzés, bár nem biztos, hogy játék alatt azt nézegetném. Hátránya viszont, hogy a minta szép lassan le fog kopni és úgy már nem olyan tetszetős - szerintem
-
iamthesonar
aktív tag
válasz
iamthesonar #6698 üzenetére
mivel wireless egeret keresel gondolom nem jatszol... nezd meg pl a logitech M510-et azt irjak rola sok helyen hogy szeretik... megfelel minden kriteriumodnak...
-
Sziasztok!
Lehetőleg vezeték nélküli, legalább öt, jó minőségű gombos egerek keresek, átlagosnál nagyobb kezemhez, melynek halk a görgője és a kattintása.
Jelenleg egy IM 1.1a-m van, de már megkopott és hangossá vált mind a görgője mind pedig a kattanása, ami időnként elég idegesítő
Válaszaitokat előre is köszönöm.
-
deadelon
aktív tag
válasz
jocek91 #6693 üzenetére
ne őrlődj!! vedd meg a g500-at és ha nem tetszik eladod nekem jutányos áron
és megveszed a razer-t.nem tudom te milyen dizájnt-látsz a da-n.nekem sohasem jött be,arról nem beszélve ha erősebben megmarkoltam mindig megnyomtam véletlen az oldalsó gombokat,ellenben a z500-asnál ezt fantasztikusan megoldották.tényleg ismersz más márkákat is?nem leszólásképp mert elismerem a g500 nagyon frankó,kényelmes,pontos ,de nem szép egér. a nemrég említett mionix-ot nézegetted már?
-
jocek91
aktív tag
Sziasztok új gamer egér vásárlásán gondolkodom. Eddig egy Speed-Link Styx-em volt, de 1 év után hát inkább hadjuk... driveresen selejt
. Most a Logitech G500 és a Razer DeathAdder v2 között őrlődöm, egyszerűen nem tudom melyiket válasszam, mert árban kb ugyan annyi, tudásban viszont valamivel jobb a logitech, dizájnban pedig a razer, szóval akinek van tapasztalata ezekkel a rágcsálókkal az megírhatná nekem a véleményét, köszi.
-
DrGonzo22
őstag
Sziasztok,
1600x900-as felbontású notebookhoz keresek egeret mindennapi használathoz. Főleg szövet felületeken lenne használva, illetve nem szeretnék 1000 DPI alá menni, utálom, ha sokat kell mozgatni
Köszi.
-
Prison85
senior tag
Jók a mikrof@s egerek, efelől nincs kétségem. Eleinte megköveztetek, amikor leszóltam az IMO-t de jobb belátásra bírtatok
. Imperatort sok negatív kritika éri és nem is tud versenyezni az általad kiszemelt rágcsálóval. Legalábbis árban nem. Razer alá csak egy normális pad kell és nem lakkozott bútorlap vagy szilikonos TESCOs szutyedli. A videóm Imperatorral az alábbi linken látható: http://www.youtube.com/watch?v=t6PbyrOViTM
Másik videó a barátnőmé. Ő egy Trust MI-6950R-t nyúz, de a pozitív tapasztalatok ellenére a sok negatív kontra hatására nem ajánlgatom senkinek a márkát (pedig szerintem nagyon ott van). Lényeg a lényeg, MI-6950R akcióban: http://www.youtube.com/watch?v=5TUJxQko1eo
-
deadelon
aktív tag
válasz
anonimus25 #6688 üzenetére
én véleményem szerint a mionix de abból is inkább a naos 3200.gondolom olvastál róla teszteket.nagyon dicsérték! itt vannak róluk a tesztek [öt játékos egér]
-
anonimus25
aktív tag
sziasztok lebeszéltetek a r.a.t. 3. ról bár nem is igazán irnak rola sehol semmit.
maradt kettö mx518 vagy pedig a Mionix Saiph 3200 ez kettő közt vacilálok most már csak.szerintetek?
-
dudika10
veterán
Lassan 10 éve, hogy ilyen egeret használok (pontosabban sokáig IMO-t, de az csak a két gombban különbözik, meg nagyon minimálisan méretben). Játékra is tökéletesen használható.
Én 2 darab 1440 pixel széles monitoron használom, azért ehhez már elég nagy egérpad kell, de játékra és minden másra is tökéletes. A következő egerem is ilyen lesz ha lehet majd még kapni (jó soká, mert van alkatrészem a mostanihoz, szinte minden van hozzá pluszban). -
slicck
csendes tag
Hát figyelj, haverom 4évig ilyent használt, semmi baja nem volt vele, annyi hogy gyorsan koszolódik ,se több.
Attól függ mire akarod használni, jó ha játékra akkor biztos előnyösebb lenne gamer egér, de evvel az egérrel vannak tapasztalataim és szerintem rosszul nem járhatsz vele. -
Prison85
senior tag
Ajánlom az Imperatort, amit nem kell épp 18k-ért boltban beszerezni. Én 11-ért vettem itt. claw és palm grip fogásra is alkalmas (furcsa, de én mindkettőben nyúzom attól függően, hogy használom-e az egérpad csuklótámaszát).
slicck:
Roccat-et kilőném, de ez az én véleményem. A 3 jelölted közül mindenképp a G9 a befutó mind megbízhatóság, mind garancia szempontjából. Ha mégis a Roccat mellett döntesz, akkor itt az újdonság: Kone+. Talán már kiküszöbölték a hibákat vagy azok egy részét. Van egy videó is, ahogy azt ettől a cégtől már megszoktuk: youtube -
slicck
csendes tag
Sziasztok Gamer egeret szeretnék vásárolni.
Ezt a kettőt nézegettem, ja és a Logitech G9x-et
Na szóval igazából a legelső tetszik a legjobban.
Csak nem akarom, hogy design a tudás rovására menjen.
Szóval szerintetek a 3 körül melyik a jobb.
Vagy ha esetleg van ajánlatotok szívesen elfogadom őket. -
malwy
senior tag
Razer Deathadderem lecserélését tervezem. Visszalépni minőségben, tudásban nem szeretnék. Hasonlóan jó forma, jó szenzor, de elég 2 gomb+görgő (+görgő gombja). Szemezgetek a wirelessel is, de sajna az növeli az árat.
Az egeret claw-grip fogásban használom már jó 10 éve, így félek a Microsoft IME3-tól.
Szal minél kevesebb pénzből kéne nekem egy új egér, fpsre, rtsre, photoshopra, mindenre.Gondolkozom a V2 verzió beszerzésén, de hátha akad valamilyen megfelelő vetélytárs, vagy egy, a V1-el egálban lévő olcsóbb alternatíva.
-
deadelon
aktív tag
válasz
R.F.Baracus #6678 üzenetére
a "Logi g8" az meg milyen egér?egyébként rengeteg jó fajta "olcsó" egér létezik amin ha más felitat lenne(márkanév) lehet hogy istenítenék.pedig bizton állíthatom hogy az a4tech,icon7,genius,és esetleg a giga új egerei az M6900 és az M6980 stb stb,is nagyon jók lehetnek.a lényeg,hogy nem kell ahoz márkás egér ,hogy a legjobbak között légy.én pl az aliens vs predator multiban
az icon 7 es egeremmel 99%-ban az első két helyen végzek.persze fajon belül. -
R.F.Baracus
csendes tag
Halee!
Jatekra En is Razert hasznalok, ( Counter 1.6 ) es szerintem tokeletes. Esetleg meg a Logi g8, tobbi az mar Uri gyerekeknek valo...
-
agemate
addikt
válasz
mindfreak #6673 üzenetére
Multizni pl egyáltalán nem szoktam, CoD4-6-tal játszom single-ben meg néha lanon, GTA IV ilyenek, de max napi egy órát. Ez a Razer nekem marha drága ennyiért. 5k-nál többet nem igazán szeretnék költeni erre. Úgy hallottam, hogy van valami belépőszintű A4Tech gameregér, ami egész jó, melyik is az? Gondolom az Ikeás szövet egérpadot is érdemes cserélnem.
-
sti10p
senior tag
Hi!
A4Tech X6-70D Glaser megéri, vagy inkább egy Logi vagy MS ebben az árban?!
Az a baj hogy azoknak meg nincs +2 gombjuk ami nekem megszokott a böngészőben...
Hmm..?! -
iamthesonar
aktív tag
válasz
Dante84 #6674 üzenetére
jah van jatekra keszitett wireless eger de ha kockaztatod azt amig nyomod a gombot es a valaszideje miatt belonek pedig elobb nyomtad a lovest vess magadra.... NEM az optika miatt nem lehet wirelessel jaccani... razerbol amit nekem nagyon bejott az a diamondback a diamondback 3g es deth adder de allitolag jo a krait is.... a pixel meg a media meg ezek valoban horror osszegeket kernek az egerekert.... neten postakoltseggel egyutt olcsobb jo egeret venni mint ezeken a helyeken. de pixelt azert ajanlom mert nem csak taperolni lehet hanem jaccani is azon amit esetleg megveszel... meg ha szerzel magadnak ott torzsvasarloit akkor nem is annyira draga
....
-
Dante84
csendes tag
válasz
Raidmax007 #6666 üzenetére
Szia!
Én Saturnban láttam Razereket egyedül horror áron, ha ilyen kategória kell akkor inképp a hardveraprót vagy webshopot ajánlom .
pl pixelBocs de csak a Mambának az árára figyeltem fel , hogy a Saturnban 58000-ért vesztegetik.
Üdv
D -
Caniggia
tag
Hy!
Az lenne az egyszerű kérdésem, hogy ha vennék egy vezetéknélküli pl: microsoft wireless 5000 típusú egeret akkor bekapcsolhatom e úgy hogy a régi vezetékes is a gépben marad? Természetesen csak egyet használnék mindig, mert ugye a távolság miatt kellene néha azért egy vez.nélküli egér is, de mivel azt ritkán használnám nem akarom kihuzni a másik egeret. Szóval így lehet vagy összeakad a kettő? -
agemate
addikt
válasz
iamthesonar #6669 üzenetére
Kár, hogy a wireless kilőve játék miatt. Razerből mit ajánlasz?
-
iamthesonar
aktív tag
válasz
agemate #6668 üzenetére
a stell qck-t en is csak ajanlani tudom es egyaltalan nem draga... de a mini-nel szerintem nagyobb kell fpshez meg ugy mindenhez
. ha valaki kezdo jatekos (jatektol fuggetlenul) az olyan egeret valasszon ami mar tenyleg izonyitott a gamerek koreben es elsosorban LEGYEN A KEZEDNEK KENYELMES!!!! az tokre mindegy hany dpi meg hany G-s a gyorsulasa az csak a parasztvakitas resze a marketing... valaszd ki melyik kenyelmes es nezd meg jaccak e azok akik prok az adott jatekban es olvass utana milyen padot koptatnak alatta es annyi... de a steel qck minden optikahoz jo belehet ra loni egesz kellemes senzeket es olcso... ha jaccol elve FELEJTOS a wireless. ajanlom az MS 1.1, 3.0, Logitech MX series, Razer csalad tagjait... az ilyenek mint az A4tech, Genius meg Saitec "GAMER!" egerek hagyjuk... nemhogy a mozgasodat nem kovetik le de meg ropibol is vannak.... Roccatrol nemtudok nyilatkozni.... de a steel ikaribol probaltam meg az elso szerias darabot az optikasat es lovesre nem volt rossz de a formaja.....
-
agemate
addikt
Közben szeretnék az asztali géphez is egy vezeték nélküli egeret. Szoktam játszani is, de nem vagy hardcore gémer, a mostani Trust MI-2950R egérge is jól teljesít, csak ugye kábeles.. Ilyen vagy ennél jobb vezetek nélküli egeret vennék, milyet? Maradjunk lehetőleg 5k-n belül.
-
Raidmax007
csendes tag
Hali
Olvastam , hogy Pesten Westenben a Media Marktban is árulnak márkás gamer egereket , esetleg ott van Steelseries Ikari ?
-
Denito
csendes tag
Sziasztok !
Asztali Pc-hez szeretnék egeret venni. G500-at taperoltam, valami hasonló fogású/formájú/nagyságú jó lenne wireless-ben, megbízható legyen ( Logitech, de más is jó ). Árban jó lenne 10k környékén vagy alatta maradni. Nem tudom, hogy a mostani wireless egerek mennyira lag-olnak, egy régi, alap wireless A4tech egerem volt, az elégg késlekedve reagált. Ha ez jellemző ma is, kénytelen leszek vezetékeset választani, a viszonyéag gyors reakció fontos lenne. ( bár nem játékra kell )
Hálás vagyok a segítségetekért !
Deni
-
anonimus25
aktív tag
sziasztok lebeszéltetek a r.a.t. 3. ról bár nem is igazán irnak rola sehol semmit.
maradt kettö mx518 vagy pedig a Mionix Saiph 3200 ez kettő közt vacilálok most már csak.szerintetek?
-
g@bo
nagyúr
üdv
razer abyssus vagy steelseries kinzu közül melyiket javasoljátok??
( most mx518 vanm de kopott, és ronda... 2 ujjal nyomogatom, + gombokat nem sze. )
-
Prison85
senior tag
válasz
morpheus133 #6659 üzenetére
Nem vagyok otthon a vezeték nélküli egerekben, a márkákban egy kicsit jobban. Vélemény: Gigabyte-ot kizárnám
-
agemate
addikt
Üdv!
Ubuntus laptophoz szeretnék vezeték nélküli egeret vásárolni, minél kedvezőbb áron. Logitech M195-re gondoltam, csak nem tudom, hogy jó-e a linuxhoz.
-
morpheus133
tag
válasz
morpheus133 #6631 üzenetére
Esetleg erről valakinek véleménye? Vagy ennyire ismeretlenek?
Thx -
Prison85
senior tag
Én Vespula-t használok. Imperatorral az a tapasztalatom, hogy csak a kőkemény padokat szereti. Próbáltam gagyi Saturn-os padon és még az asztalon sem egyszerű vele eltalálni az ikonokat. Szövet padon már kisebb a szórása, de még ott sem az igazi. Játékban lehetetlen vele fejest adni. Ez nem a padok hibája (még mielőtt féreértenél), hanem az optikáé. Olyasmi érzésem van, mintha rákényszerítenék az embert arra, hogy vegyék meg a Razer padokat ami lássuk be egyáltalán nem olcsó. Nem vagyok benne biztos, de talán a Razer Mamba-ban is ilyen -vagy hasonló- optika van (5600DPI Razer Precision™ 3.5G Laser sensor). Kíváncsi lennék, hogy ha van itt valakinek Mamba-ja, akkor ő is találkozott-e ezzel a jelenséggel. Imperatornál egyébként is sokan panaszkodtak a z-axys problémára is, ami persze nálam is megvan. Szerencsémre én nem emelgetem az egeret - soha, így ez nem zavar.
slicck: nem merek padot ajánlani, mert nem tudom, hogy melyikkel lenne a legjobb, legpontosabb. Erről olyanokat kellene megkérdezned, akik már használtak/használnak RAT-ot. Ám lehet, hogy a Saitek nem is kényes annyira az alátétre. Loginál sincsenek ilyen problémák, ahogy én tapasztaltam. Razer kényes, Logitech nem, Saitek... nem tudom.
Így viszont, hogy nem tudod kipróbálni, nem találsz róla véleményt vagy egy részletes tesztet elég merész húzás megvenni. Persze, ha nem tetszik el tudod adni, de csak az új ár alatt. Van itt egy jó kis összehasonlítás, hátha változik a véleményed, de nem lebeszélni akarlak: Játékos egerek megatesztje I. rész és II. rész
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- E-roller topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mercedes topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Villanyszerelés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billentyűzet AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Samsung Galaxy S20 8/128Gb
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest