- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prison85
senior tag
Én Vespula-t használok. Imperatorral az a tapasztalatom, hogy csak a kőkemény padokat szereti. Próbáltam gagyi Saturn-os padon és még az asztalon sem egyszerű vele eltalálni az ikonokat. Szövet padon már kisebb a szórása, de még ott sem az igazi. Játékban lehetetlen vele fejest adni. Ez nem a padok hibája (még mielőtt féreértenél), hanem az optikáé. Olyasmi érzésem van, mintha rákényszerítenék az embert arra, hogy vegyék meg a Razer padokat ami lássuk be egyáltalán nem olcsó. Nem vagyok benne biztos, de talán a Razer Mamba-ban is ilyen -vagy hasonló- optika van (5600DPI Razer Precision™ 3.5G Laser sensor). Kíváncsi lennék, hogy ha van itt valakinek Mamba-ja, akkor ő is találkozott-e ezzel a jelenséggel. Imperatornál egyébként is sokan panaszkodtak a z-axys problémára is, ami persze nálam is megvan. Szerencsémre én nem emelgetem az egeret - soha, így ez nem zavar.
slicck: nem merek padot ajánlani, mert nem tudom, hogy melyikkel lenne a legjobb, legpontosabb. Erről olyanokat kellene megkérdezned, akik már használtak/használnak RAT-ot. Ám lehet, hogy a Saitek nem is kényes annyira az alátétre. Loginál sincsenek ilyen problémák, ahogy én tapasztaltam. Razer kényes, Logitech nem, Saitek... nem tudom.
Így viszont, hogy nem tudod kipróbálni, nem találsz róla véleményt vagy egy részletes tesztet elég merész húzás megvenni. Persze, ha nem tetszik el tudod adni, de csak az új ár alatt. Van itt egy jó kis összehasonlítás, hátha változik a véleményed, de nem lebeszélni akarlak: Játékos egerek megatesztje I. rész és II. rész
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Suzuki topik
- Milyen egeret válasszak?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Crosshair VII Hero + 5800X3D + Le Grand Macho RT + Crucial Ballistix 2x16GB 3600 CL16 DDR4
- Ps5 slim
- Logitech G920 PC/Xbox One kormány+pedál+váltó
- ASUS ROG CROSSHAIR VII HERO WIFI alaplap (dobozos, minden tartozékával)
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest