- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
malwy
senior tag
2 hete vettünk zsibin 300 illetve 100 forintért wheel mouse optical 1.1a-t. A 300-as újszerű állapot, a 100-as kopott talpú volt
Intellimouseból még ebayen is találhatsz.
Fúh, a linkeltek nem felelnek meg a 4-5k-s kitételnek
Nem is néztem árukat.[ Szerkesztve ]
-
malwy
senior tag
válasz nyunyu #16585 üzenetére
Tapasztalattal bizonyíthatom, hogy megéri cserélni. Pár száz forintból cserélhető, jobb a kattintás mint új korában, eszköznek pedig egy párezres páka is megteszi, különösebb tapasztalat nélkül.
(Szóval munkadíjként se számíthatsz sokra, amennyiben mást kérnél meg, hacsak nem vág át)Én viszont holnap veszek egeret. Na akkor mi tévő legyek? Lucky box? Pár hsz-el írtam le ömlengésem ezzel kapcsolatban..
[ Szerkesztve ]
-
malwy
senior tag
De tetszenek a Logitech MK520, MK710, stb. Egér+bill. kombók is, amennyiben a mellékelt egerek megfelelő minőségűek és így jobban jönnék ki árban, mint külön megvásárolt bill+egér.
Logitech MX anywhereről meg performanceról pedig jó véleményt nem nagyon hallottam sajnos.
De lehet M705 lesz célirányosan, Lucky Boxozás nélkül, amennyiben nagyságrendekkel jobb az M505-nél.
Szerk: Azért jól elbeszélgetek magammal
[ Szerkesztve ]
-
malwy
senior tag
Sziasztok!
Keresem az egyik legjobb vezeték nélküli egeret, mely parányi adóval rendelkezik.
Lehet bluetoothos is, de mindegy, hogy a beépítettet használom, vagy vmi kicsi csodát.
Szempont, hogy ne legyen kényes felületekre, ne legyen lemaradva, kényelmes legyen, nem kell (lehetőleg ne is legyen) nagyon mininek lennie. 3 gomb+görgő elég.Eddig két egérrel vagyok teljesen megelégedve, az egyik egy ms wheel mouse optical 1.1a, a másik pedig egy Razer Deathadder.
Gondolkodtam Logitech Lucky Box-on (8990Ft), mely M505-M705-MX Air vonalon mozog. Láttam Asus WX Lamborghinit is pl., de érdekes formájú képek alapján. Razer Orochit is láttam. De szembejött velem egy Logitech M175 is (bár ez azt hiszem túl kicsi). Sajnos nem tudom őket élőben kipróbálni, legkésőbb hétfőn rendelnék.
Ár: 10k és alatta, de nem riadok el drágábbtól, ha van megfelelő indoklás, mivel hosszú távra és huzamosabb használatra lesz.
Jelenleg a Lucky Box felé húzok, mint elvakult szerencsejátékos
[ Szerkesztve ]
-
malwy
senior tag
válasz KaiotEch #7196 üzenetére
Kicsi az esélye, hogy a harmadik is hibás lesz
Bár ha nem statiszta szemével, hanem józan ésszel nézzük, sőt, másképpen viszonyítunk, akkor tekinthetünk úgy az eshetőségre, hogy mivel a leendő egér se tudja, hogy ő most hányadik a sorban, vagy hogy volt előtte 2 hibás, ő is lehet hibás.
Viszont ha azt nézzük, hogy a gyárból kijön X db selejt termék. Az összesből megkaptál kettőt, ami hibás volt. Na most feltételezheted, hogy mások 1. nem vettek ilyen egeret; 2. tökéletesen működőt vettek 3. hibásat vettek.
Az első és a harmadik esetben javultak az esélyeid, míg ha a második esély átlépi a küszöböt akkor sajna még nagyobb az esély arra, hogy hibásat kapsz.Egyébként Logiban van egy két hasonló formájú egér, A4-techben szintúgy, Gigabyteban, Revoltecben meg feltételezhetjük, hogy pont ilyen OEM-ből származó egér kínálkozik vásárlásra. Egérrel kapcsolatban egyetlen egy cikket találtam, ami sajnos véleményt nem tartalmazott ().
[ Szerkesztve ]
-
malwy
senior tag
válasz fi:zi'k #6856 üzenetére
Nem tudtam venni omron kapcsolót, megvettem az utolsó db ebbe a szabványba tartozó kapcsolót a helyi boltban (170Ft). Kb 2-3x hangosabban kattan, lenyomási erőssége egy hangyányit nagyobb, de pont így áll kézre, a hang hidegen hagy, fel sem tűnik, csak ha közel hajolok hozzá.
Razer Deathadderben cseréltem a bal egérgombhoz tartozó mikrokapcsolót. Lábakat melegítettem pákával, kést beakasztottam a mikrokapcsoló alá és folyamatosan, gyengén húztam fölfele (nem volt ónszívóm). Egyszer csak lecsúszott, kész is a leszerelés. Utána újat a helyére helyeztem és folyamatos nyomás közben visszaforrasztottam. Féltem h sikerült megsértenem a fóliát, de végül sikeresen végbement a csere.Azt mondom, hogy ha van minden felszerelés akkor elég egyszerű, ha nincs akkor mónyákolások árán, viszont elég könnyedén kicserélhető. A jobb gomb furcsább eset, ott már útban van pár dolog ahogy néztem, de esetemben azt nem kellett cserélni.
-
malwy
senior tag
Mindösszesen csak sejtem, de hiszem, hogy az áll a háttérben, hogy tönkrement egér után újat vesznek. Mivel az egereik kiválóak, így a vevő gondolhatja: "áhh pechem volt"; vagy éppen "úgy megszoktam" stb. Tehát arra játszanak, hogy kevésbé riasztó a hamar megdöglő egerek híre, mint amilyen riasztó lehet az, hogy 5-10 évig nem cserélnek egeret a vevők.
-
malwy
senior tag
válasz fi:zi'k #6839 üzenetére
Razer maradhat, de deathadder. Jól bevált egér. Kellemes forma, kiváló szenzor & driver, szép design, vezetékes, ára alacsonyabb, mint a Mambáé. Tartósságát viszont megkérdőjelezheti néhány embernél előfordult duplaklikk probléma, amikor dupla kattintásnak érzékeli az egér, a szimpla klikket is (néha).
-
malwy
senior tag
Razer Deathadderem lecserélését tervezem. Visszalépni minőségben, tudásban nem szeretnék. Hasonlóan jó forma, jó szenzor, de elég 2 gomb+görgő (+görgő gombja). Szemezgetek a wirelessel is, de sajna az növeli az árat.
Az egeret claw-grip fogásban használom már jó 10 éve, így félek a Microsoft IME3-tól.
Szal minél kevesebb pénzből kéne nekem egy új egér, fpsre, rtsre, photoshopra, mindenre.Gondolkozom a V2 verzió beszerzésén, de hátha akad valamilyen megfelelő vetélytárs, vagy egy, a V1-el egálban lévő olcsóbb alternatíva.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Asszociációs játék. :)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban