- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CPU léghűtés kibeszélő
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)Eladó Razer DeathAdder V3 Pro - Fortnite Edition
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
asadasad22 #5664 üzenetére
Nem volt annak a G9-nek semmi baja, mert amikor Pixelben voltam, az is ugyanolyan volt, de mind1. Annak meg igen kicsi az esélye, hogy mindkettő ratyi volt, nem?
Megsúgom, a kis MS hibátlan 1000 Hz-en is, csak az szerintem fölösleges, kiméljük az USB-t.
Ebben semmi ellentmondás nincs. 500 Hz nem árt és az MS TUDJA. Semmi sufnihekk, 1 db registry file-ról van szó...utánaolvastam, mert komolyan veszem a Quake-et. És? Nem attól lövök jobban, max. egy picit rásegít. Ettől szerinted faszagyerek vagyok?Igazából olyan TÚL NAGY különbség nincs a 125 és 500 Hz között.
Az, hogy neked nem kell uszkve fél méter egy 180 fokos fordulathoz, az talán abból adódik, hogy te nem DeFRaG-gelsz CPM fizikával Q3-ban. Mert akkor tudnád, hogy a CPM fizikát MEGÖLI a magas sens. Minél alacsonyabb, annál finomabb a mozgás...Elmondom neked, hogy közepes sens-sel, 2000 dpi-n, 15 cm-en TOTÁL JÁTSZHATATLAN...illetve mazochistáknak jó lehet.
Az tényleg nem hátrány, hogy az egéren van mondjuk pár pluszgomb, de hogy ezért 5-6-7 ezerrel többet fizessek érte, az kizárt. Ha valaki ezt nem így godolja, akkor vagy túl sok fölösleges pénze van vagy pedig megalomániás.
A kábelnél egy a lényeg; ott ahol "bemegy" az egérbe, ne törjön meg. A többi nem érdekel, mert úgyis felragasztom. Logikus, nem?
Nem kifejezetten az ár/érték arányokról beszéltem, bár kétségtelen, hogy azt is belekevertem a dologba.
És nem azt írtam, hogy bármilyen 400 dpi-s egér jobb ezeknél a "csodáknál", hanem azt, hogy az MS...A pénzről meg...vettem én már 15k-ért egeret és NEM érte meg. Fizetnék most is annyit egy korrekt egérért, de minek, AMIKOR NEM ÉRI MEG.
Nem érti, hogy rengeteg egeret PRÓBÁLTAM, és az alapján mondom ezt. A mottóm nem a fölösleges szidás, csak a rózsaszín ködöcske elfúvása bizonyos szemek elől...És az is BIZTOS, hogy jobbat lövök 1.1-gyel, mint G500-zal. De hogy a G9-nél 200%-kal, az tuti.
És mégegyszer: amellett, hogy nagyon dícsérem a kis MS-eket, nem a 400 dpi a favoritom, hanem a 800. Az tényleg jobb egy picit. De afölött nekem elkúrja a játékot a "túlérzékeny" optika.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Építő/felújító topik
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- TP-LINK routerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkBook 14" G7 Notebook! Intel Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVME /
- Dell R630: 2x Intel Xeon E5-2680 v3 (24/48mag) 64GB - 1,5TB DDR4 ECC, 8x SFF, H730 1GB, ÁFÁs
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- ASUS TUF Gaming 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Asus Rog Thor 850W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Corsair Vengeance LPX 32 GB KIT (2x16 GB) DDR4 3200 Mhz (CMK32GX4M2E3200C16)
- Fehér másolópapír A4, 80g, Canon Yellow Label 500 ív/csomag
- Sigma 56mm f/1.4 DC DN Contemporary M43 nagyon keveset használt, gyári, karcmentes állapotban eladó
- Keresek!! FE 4080-as kártyát
- Samsung T22B300 monitor TV szép esztétikai állapotban eladó. A készülék hibás!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest