- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD FX
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
HeliumA
aktív tag
válasz TeebyKay #53733 üzenetére
Mx master lett végül, eddig baromira tetszik, pedig még nem is konfiguráltam. Lassan kiprobálom játékban is. Tetszik a súlya is. Genius Speed padon használom.
"A Pénz valóban nem boldogít, mert nem érzem magam boldogabbnak most, hogy 500m$-om van, mint amikor 400m$-om volt" /Arnold Schwarzenegger/
-
Scholes9
nagyúr
Arról tud valaki infót, hogy a RAZER Mamba Tournament Edition gumi felületet kapott e? Jelenleg ez tetszik a legjobban
dobragab: huh ez gyors válasz volt Akkor lehet, h kiesik a kinézettek közül
De a Logitech MX Master sem tűnik rossznak
Amúgy egy asztali gépben, ha hátulra dugom a kis USB-s érzékelőt a Wireless egérnek, akkor az hátrány? Tehát nem lesz "normális a jel" és nem fog rendesen működni az egér? Vagy, hogy van ez? Nem volt még vezeték nélküli egerem
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Scholes9
nagyúr
válasz TeebyKay #53755 üzenetére
G5 leváltására. Mindennapos használatra, de nem játékra. Kicsit fura, de néha túl "kemény" a G5 bal gombja Ezért gondoltam gumi borításúra, feltételezve, hogy nem lesz kényelmetlen hosszabb távon Persze mivel nem volt ilyen egerem még lehet h ez nem így van.
[ Szerkesztve ]
-
Teplic
tag
hanyategeret hol kapok? (trackball)
-
Scholes9
nagyúr
válasz TeebyKay #53760 üzenetére
1. Mennyi a keret?
Legyen max 30 ezer forint.2. Használtpiac, és / vagy eBay?
Kizárólag új jöhet szóba!3. Mire használnád az egeret?
Internetezés leginkább, átlagos Windowsos használat, de játékra nem!4. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip), mekkora kezed van?
Kicsi/közepes kezem lehet. Biztos, h nem nagy Ahogy nézegetem a Claw fogáshoz lehet a legközelebb most a G5-ön a kezem5. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
Magas.6. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
Igazából az egyetlen igényem az "előre-vissza" gombok az egér bal oldalán, ehhez ragaszkodom, amivel nagyon kényelmes a böngészőben "lapozgatni" De jobb oldalon nem kellenek ilyen gombok!Az számomra teljesen mindegy, hogy vezeték nélküli vagy sem, viszont vezeték nélküli esetében inkább akkust vennék, mint elemest A vezeték nélkülinél talán az lehet az előny, h nemsokára megyek ki külföldre dolgozni és, akkor talán könnyebben tudom magammal vinni és laptotppal fogom kint használni, itthon pedig a jelenlegi asztali PC-vel, amikor itthon vagyok.
G5 128 gramm, a plusz súlyok nélkül használom, de, ha nehezebb ettől is az talán még jó is lehet, bár mivel nagyon régóta ezt használom ezért lehet, h simán hozzászoknék egy ettől könnyebb egérhez is.
Sajnos vidéki lévén esélyem sincs megtapogatni őket, pedig nyilván az lenne a legjobb.Jelenleg ez az egérpadom, a barbáros, G5-tel tökéletes.
Amiket nézegettem : Mionix Castor, Logi MX Master, és Razer Mamba Tournament is tetszik, bár arra azt írták tegnap, h nem a legjobb.
[ Szerkesztve ]
-
dobragab
addikt
válasz Scholes9 #53761 üzenetére
Castor tök más, mint G5, MX518, MX Master és Mamba. Előbbi kicsi, utóbbiak nagyok. Mivel nemnagy kézzel is claw-szerűen akarod fogni a G5-öt, én kisebb egeret javaslok.
Szerintem a Roccat Kone Pure Optical / Military valamelyik variánsát nézd meg, baromi minőségi cuccok, tényleg igazán jót kap az ember a pénzéért. Ha még kap.
Normális laptoptáskában simán lehet hurcolni vezetékes egeret is, most én is hordom magammal a G100s-em. Ha meg mégis muszáj vezeték nélküli a lótifuti dolgokra, veszel 5k-ért valami random fost, legalább nem kell sajnálni. És még mindig olcsóbb a kettő együtt, mint a Mamba.
[ Szerkesztve ]
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
Scholes9
nagyúr
válasz dobragab #53762 üzenetére
Ez, ha jól látom kisebb, mint a G5 és tetszik is, esetleg tapasztalat róla? Természetesen nem innen rendelném, mert ez elég sok érte. MM-ben 18 ezer ingyenes szállítással
Igazából maradnék a Logitechnél, illetve jó lenne olyan, aminek egy picit gumisabb, érdesebb a felülete, mert hosszútávon kicsit kényelmetlen a G5 műanyag felületét kattintgatni. Lehet, h furán hangzik, de kicsit olyan érzés, mintha fájna az ujjam tőle, amikor használom
[ Szerkesztve ]
-
dobragab
addikt
-
Scholes9
nagyúr
válasz TeebyKay #53767 üzenetére
Igen, ahogy kutakodok a neten, egyre több infót találok arról, h mi is a gond vele leginkább: [link]
Egyre jobban hajlok a Mionix Castor felé. Mamba TE akkor kilőve. Arról nem is beszélve, h majd 10 ezerrel olcsóbb Castort nagyon dicsérik szinte mindenhol, legalábbis leginkább pozitív véleményeket olvasok róla.
A Razer Deathadder Chromát is dicsérik, bár az is ~5 ezerrel drágább, mint a Castor. Sajna ahogy nézem a Razer egerek eléggé túlárazottak
Illetve sokak szerint az optikai szenzor jobb is, mint a lézer
[ Szerkesztve ]
-
dobragab
addikt
válasz Scholes9 #53768 üzenetére
Hát, szerintünk is jobb az optikai. Az összes Mambában PLN szenzor van, ami még a lézeresek között is fos, magas érzékenységre kifejezetten rossz. De amúgy összefoglaló 2. fejezetében elég szépen ki van fejtve
Castor jobb oldala fura lehet claw-ra, nekem arra nagyon nem jött be. Nemrég pont leírtam ugyanezt ide, kis kereséssel megtalálod.
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
válasz dobragab #53769 üzenetére
Igen olvastam. Igazából ilyen átmenet a claw meg a palm között, leginkább palmos talán a G5-tel, annyiban clawos a fogás, h nem teljesen tapasztom oda az ujjaim elejét az egérre, tehát az egér tetejénél a kezem nem ér hozzá az egérhez! Remélem átment, h mit akartam írni Tehát 75%-ban palmos, 25%-ban clawos a fogásom most Bocs, még csak most ismerkedem ezekkel a dolgokkal
Ahogy képeken átjön eléggé hasonló a Castor jobb oldala a G5-höz, és azt meg szeretem, megszoktam, úgyhogy elvileg nem lehet gond ezzel a részével
Annyit kérdeznék még, hogy felesleges egy ilyet vennem a Castorhoz? Most egy ilyet használok, semmi gondom vele.
[ Szerkesztve ]
-
dobragab
addikt
válasz Scholes9 #53770 üzenetére
QcK jobb pad, mint a Mionix padjai.
Castort veheted, de mondom, van rá esély, hogy kényelmetlen lesz. Szerintem tutibb választás a KPM, de végül is a te döntésed, nem akarlak lebeszélni a Castorról.
[ Szerkesztve ]
-
TeebyKay
őstag
Ki csapott le a hibás Logitech G100s-re?
-
norby91
tag
válasz Scholes9 #53775 üzenetére
Az első az lézeres, szerintem felejtsd is el hogy megnézted
A második optikai, s ajánlott, ha átnézted a listát...
Claw -ra jó is lehet, de majd szakértőink erre válaszolnak pontosabban.
Military-t Mo-n már nem kapsz üzletből (legalábbis én 10 boltot kérdeztem, egyik se tud beszerezni).. Ebay-ről kell venni 1 hónapos garival.
-
Scholes9
nagyúr
Köszi szépen, ma is sokat tanultam, minden nap tanul az ember valami újat Érdemes volt a nap egy részét erre szánnom
Akkor a Castor és ez az optikai Roccat közül fogok szerintem választani
Ma sok videót néztem innen, sztem nagyon jók, bár gondolom ismeritek, én ma találkoztam vele először, de egyből feliratkoztam
[ Szerkesztve ]
-
Popes
őstag
válasz Scholes9 #53778 üzenetére
KPO/KPM-et tanácsolták nekem is és nagyon nem bántam meg hogy megfogadtam a tanácsot.
A minőségére nem lehet panasz, aki fogta a kezébe az csak elismerően nyilatkozott, vedd figyelembe hogy elfogult vagyok, de csak azért mert nagyon kellemesen csalódtam benne.Deus ex machina
-
weri
senior tag
Egy Rivalhoz kepest milyen eger a kana v2 ?
Nem hiszek a véletlenekben. Az események mögött - bárhogy fordulnak is - mindig van egy terv.
-
dobragab
addikt
Nem sok. 1600 DPI-ig mindkettő tökéletes, afelett Rival jobb, de az a tartomány amúgy se ajánlott. Én személy szerint az A3090-et (Kana v2) valahogy jobban csípem, mint a PMW3310-et (Rival 300), de ez személyes elfogultság.
-
weri
senior tag
válasz dobragab #53783 üzenetére
800 dpi a max amin hasznalni szoktam, neha 400-on is de a 800-at szoktam meg. Anno a gigabyte eger utan nagyot ugrottam skill teren a rival-al, viszont kesobb ereztem mindig hogy lefarad a kezem a merete miatt :d Vettem aztan melle egy Xai-t de az meg lezer igy ereztem is hogy nem valami jo. Most ez lesz mellette a 3. eger. Nem tudom milyen lesz.
Nem hiszek a véletlenekben. Az események mögött - bárhogy fordulnak is - mindig van egy terv.
-
dobragab
addikt
-
dobragab
addikt
válasz kemotox #53787 üzenetére
A tied a harmadik.
(#53786) weri
Nem is úgy értettem, hanem Kana v2 oldalgombjai baromi nagyok, sokkal nagyobbak, mint a Xai-é, és jobb oldalt is van. Sokak pont ott akarják megfogni, ahol valamelyik oldalgomb van.
[ Szerkesztve ]
-
weri
senior tag
válasz dobragab #53788 üzenetére
Hat majd kiderul milyen lesz :d Ha nem valik be akkor veszek zowie za 13-at :d
Ugyse szoktam csapkodni az eger gombokat, sztem nem fog tonkre menni a zowie se nalam :d[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
Sejtem mi lesz a válasz, de ez ennyiért Hangsúlyozom, h nem játszom és csak Windowsos használatra kell Kb mindenhol 10+ ezerrel drágább
Sacco: G5, amit használok már kb 10 éve az is lézeres Windowsos használatban csak nincs akkora jelentősége, ha mondjuk CS-t tolnám, akkor ok, h optikait venne az ember. Ennyiért esélyes, h kipróbálom, max visszaküldöm, ha nem tetszik
De még ma eldöntöm
[ Szerkesztve ]
-
Zozzz2000
tag
Sziasztok. A Razer Diamondback 2015 nincs az ajánlottak közöt , de azért a jobbak közé tartozik? Az egyik boltban most elég jó áron van önmagához képest.
-
Sanki
addikt
válasz TeebyKay #53798 üzenetére
Értem, köszi. Akkor marad.
Ha már itt járok, akkor mást is kérdezek. Cserélni szeretném a g100s talpait.
Milyen vastagságú talpakat érdemes venni? Pl. az alábbi linken van 0.28 meg 0.6 mm-es, melyiket érdemes?
http://m.ebay.com.au/itm/161717127848?_mwBanner=1Illetve egy másik kérdés: az egérben lévő kapcsolókat mennyire nehéz cserélni? Kb. 1 éves az egér és már néha azt veszem észre, hogy az első kattintást nem érzékeli..
Zozzz2000: pár hsz-t olvass vissza, meg a linket nyisd meg.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs