- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- UHD filmek lejátszása
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepsi0
őstag
(#34222) jookomak
Igazatok lehet, de.....
Használtatok már A4Tech V7-et?
Csak azért kötözködöm, mert itt folyamatosan le van szólva, de nem olyan rossz
Aki kételkedik és közelemben lakik, bármikor odaadom egy tesz erejéig!
Igaz már nem lehet venni, tehát tárgytalan...
A lényeg, hogy most már megnyugodott a hang a fülemben, hogy vegyél egy ajánlott egeretBill: Trust GXT 280
Egér: Steelseries Kana V2Most már nem állít meg senki
Amúgy az érzékenységet mire kell állítani (2ms), mert nem egyértelmű a programban "LED intensity" ez lenne az ms? Ezt mire állítsam?
Amúgy 1200 DPI lett és nem 800 ahogy írtam.... ez lett jó.Na most még találtam V7-et, lehet veszek egyet tarcsiba, ha meghalna a Kana
[ Szerkesztve ]
-
flymi
addikt
Jónak tűnik így elsőre a G402, főleg méretben. A G302 szép is jó is, de ugyanakkora, mint a most használt Genius, szóval az kiesett. A G400s sem tűnik rossznak első blikkre.
Azért még várok, hátha van más választási lehetőség is, de a Logitech nálam eddig No1![ Szerkesztve ]
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
nyunyu
félisten
Ezt a 2000Hz pollingot hogy hoztak ossze?
Ha az adatatvitel sebessegere akar utalni, akkor az USB 8 slotot definial, mindegyiknek van fejenkent 125 idorese.
Ha az eger ratelepszik mind a nyolcra, akkor is csak 1000Hz-cel tud adatot kuldeni.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Dtomka
addikt
(#34620) kemotox + (#34621) jaffa 2843
Lehet, de ha azt nézzük ~23+k egér most 15 k akkor szerintem annyit megér(het)!
Még nem döntöttem el, de ~15k ért ez jó vételnek tűnik. Ennyi pénzért használtan lehet venni hasonló tudásút, és ki tudja hogyan lett használva?De leszar*zni azt amit nem is próbált valaki...Aki flegmásodni szeretne, azt ne egy szakmai topicban tegye....köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
addikt
Azért kuka, mert lézeres. Pedig az egy fejlettebb technológia, azt gondolnám, hogy jobb.
(#34643) eam
Én inkább játékra a vezetékest preferálom, monitor előtt ülök, nem Tv és 3mAttól h lézeres, szerintem nem "kuka" , vagy "fúj fúj ".
Én könnyen hozzászokom a változáshoz.
(#34644) Mikulásbá
Kár is, itt másnak nem lehet véleménye, mert indul a hadjáratAz alábbi video be mutatja az ASUS ROG GX1000 "LÉZER" -es egeret
Olvastam azt hogy biztosan hideg....erre is választ kapunk, hogy tévhit e vagy valóság:
[ASUS ROG GX1000 ]Gyenge idegzetűeknek nem ajánlott! MERT, a videó végén van 1 "érdekesség"....van akit sérthet.
(#34646) Mikulásbá
Nekem 1 "kocsi" jutott eszembe róla
Lamborghini Aventador[ Szerkesztve ]
-
Vanir
veterán
Mellesleg itt olyan emberektől is kapsz véleményt, akik letettek valamit az asztalra olyan játékokban, ahol tényleg jó egér kell (teszem azt nem minecraftban).
Olvasd el az összefoglalót, vizsgáld át tüzetesebben, mert nem véletlenül vannak oda leírva a dolgok.
Az pedig, hogy a mi segítségünkre (lehet, hogy kicsit nyersen vannak is fogalmazva) így reagálsz, az csak és kizárólag téged minősít.Legyen kellemes karácsonyod, részemről befejeztem.
[ Szerkesztve ]
-
Ha jól látom, az első Explorer. A szenzor nem egy WMO, ezért írtam történelmi okokat.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
eami
addikt
-
Ha "többszörös FPS-bajnok csapat" tagja lenne (idTech 1-4 engine-eken alapuló gémekben preferably, főleg a fejlett egérkezelés (tényleges RAW input és szétparaméterezhetőség) miatt), akkor nem védené, hanem falhoz vagdosná még a legeslegújabb wireless cuccokat is és kiröhögné, aki ilyet ajánl puffogtatni kocaláma feletti szinthez (ott úgyis mindegy, hogy mit vesz a kezébe az ember - legyen kényelmes és csá). Ilyeténformán a szuverén ténykezelése változna. Ez ilyen egyszerű.
Ha viszont szimplán biofizikai okból kifolyólag (vagy megfelelő tapasztalat / viszonyítási alap / monitor hiányában) nem érzi az input lagot, akkor könyvet is írhatsz róla, akkor sem lesz igazad. Ezt el kell fogadni és túllépni rajta. Nekem sikerült, neked is biztosan fog.Lézeresek között azért van használható, csak nem túl sok. Ha a FW és a lencse is rendben van, az A9500 / S9500-ös Avago szenzorok még egész jók. Az a +5%-os, felületfüggetlen pozitív gyorsulás és a szenzor kényessége a szennyeződésekre még belefér, ha cserébe a forma / súly kárpótolja a delikvenst. De ez az összefoglalóban is benne van.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
eami
addikt
Amúgy elég régóta gamelek. Jelenleg több mint 1400 játékom van steamen és pörgetem is őket kifele ahogy időm engedi (családapa vagyok, így egy ideje már csak akkor van lehetőségem játszani ha a család többi része már alszik). Idén eddig kb 20+ játékot toltam ki ami nem multi. Ezen felül megy még a multi + azok a játékok amiket megunok és sosem fejezek be végül. A visszatérő és régóta játszott játékok között fixen ott van Counter Strike. Egér / bill mellett előfordul hogy kontrollerrel is tolom (Xbox360 PC). Most pl a karácsonyi szabi alatt főleg a CS ment, de 2 napja neki kezdtem a Shadow of Mordornak is, ami meg kényelmesebb / izgalmasabb kontrollerrel. Remélem korrekt választ adtam mert nem tudom ez milyen gamer karriernek számít
btw a gamer nem az aki 1 játékra van ráállva az esetleg pro player
(#34817) [oWn]f4te: a példád annyira marginális réteget érint, hogy nem biztos hogy megállja a helyét a nagy többségnél. Illetve akkor a válaszoknál majd oda kellene írni azt is hogy melyik game enginhez melyik egér jó még és melyik az amelyik már nem.
[ Szerkesztve ]
-
bbdzyx
senior tag
Igen, elolvastam a legtöbb OCN-es, ESR-es, ill. HLTV-s fórumot, csak kíváncsi voltam egy első kézből véleményre, hogy mennyire észlelhető, zavaró dolog ez.
Már az FK-kat is nagynak találom, de még épp jó lesz valószínűleg. Az EC-k így mindenképp kiesnek. Az AM meg tudtommal még mindig Avago 3090 szenzoron csücsül. Ha már pénzt kiadok egy új egérért akkor mindenképp a 3310-es mellett voksolok.
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
takessz
senior tag
De nem tudom melyik a jó a nagyon max a 10k huf azért írtam újra ide!!
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 16.4 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
GeGexx
aktív tag
Köszi az ajánlást! Ez a "military" egér tetszik bár az árához jelenleg annyira nincs kedvem
, még nyúzom a mostanit amíg bírja csak a görgő tartóbakja megadta magát. Esetleg itt tud valaki mondani bevált módszert ilyesmi pici műanyag repedések ragasztásához? Persze olyat ami nem fog megint szétesni 1-2 óra játék után. Takarítani mivel érdemes belülről az ilyen elektronikai dolgokat?
[ Szerkesztve ]
-
-
kemotox
addikt
Azzal is próbáltam. Azzal ment faszán, de nem menti el. Legacyt meg kattintgathatom össze-vissza, mi sem történik. (win8.1 és win7 alatt próbáltam)
Írtam amúgy az itteni DA topicba is, meg az OCN-os DA Megathreadbe is, utóbbihoz érkezett választ még emésztgetem, nem teljesen értem. [link]
Csak annyit akarok, hogy valamelyik natív értéket (450 vagy 900, még nemtom melyik lenne jobb, majd kipróbálgatással eldől), meg a félkilós polling rate-t beállíthassam, és utána mindig azon működjön, "dugj és játsz" alapon. Ha ez sikerülne, ejj de boldog lennék.[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
Es hogy akarod 800dpin hasznalni?
Win7 ota fix 400dpin megy csak az MX500, mert nincs hozza megfelelo driver.
(Anyam MX500-aban mar vagy egy eve lusta vagyok kicserelni a mikrokapcsolot, inkabb kapott helyette egy random gagyibajtot, ami megy 800dpin.)
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Redneck
veterán
Casual játékra nem javasolnék neki majdnem 10 ezres egeret. Elmondom neki mi a helyzet de nem hiszem hogy szüksége lenne rá. Amúgy pont az az egyetlen amit még javasolnék neki.
Az RX250 nagyon régi egér és nálunk az info teremben anno ilyenek voltak. Q3 és UT elég jól lőhető volt vele pláne az árához képest. Akkoriban MS 1.1A egerem volt ami az egyik legjobbnak számított szenzorát tekintve.
Szerk:
A dupla árú húdegémer egereket simán veri.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban. http://steamcommunity.com/id/redneck026/
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest