Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- E-book olvasók
- LG LCD és LED TV-k
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD FX
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
hippodrom
csendes tag
PÜ ment.
annyira sima hogy egy kicsit még tapad is.... ez jó
Picit érdes az oldala.Hm az nem rossz akkor.Gondolom homokfúvott.
Ti mit gondoltok, most hogy itt az utódja várható, hogy lemegy az ára az 518-nak?
Elvégre ez - ha jól tudom - 2004-es konstrukció, tehát nem éppen mai darab.
5K környékére lemehetne július-augusztus magasságában. -
hippodrom
csendes tag
Ja, hogy még megvan...azt hittem már elkelt...
Mikor vetted?
Rendes tőled, hogy azért a logitech-et ajánlod.Posta mennyi lenne utánvéttel?xeon.Szabi: na pont erre gondoltam az mx518-al kapcsolatban, tehát nem a festése zavar hanem hogy olyan síkosnak csúszósnak hat a hátborítás
olyan lehet mint egy plexi, a matt felület sokkal praktikusabb szvsz -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Remélem. (Én anno az MX 500-asom belsejéből is kicsavaroztam a pluszsúlyt. )
Gondolom, újonan kaphatóak érdekelnének elsősorban. Aminek megvan a múltja is, az az MS 1.1/MS 3.0.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Mi ez az orbitális undormány? Nem csak sz@r, de legalább ízléstelenül ocsmány is.
Hát, az a "Best Buy" majd kiderül, ha meg lett alaposan rángatva. Mindenesetre az optikai szenzor egy kis bizakodásra ad okot. Mondjuk azon a 133 g-on nem ártana legalább egy 15-öt faragni...
Ha 800-ra be lehet lőni, az már jó.[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
hippodrom
csendes tag
Ez jó hír.Lehet mégis megreszkírozom, mert a formája valahogy jobban bejön mint az mx-é.
Legfeljebb ha mégse tetszik "csinálok" vele valamit, hogy gyorsan garis legyen oszt kicseréltetem egy mx-re
Remélem lehet ilyet, hogy egy másik típust kérek, nincs tapasztalatom e téren.
Amúgy megszabad kérdezni mennyiért adtad el?Szép ez az új Logitech.Elegánsabb mint az mx518-as.
Apropó, az mx518 csak ezzel a hülye dizájnnal kapható, vagy készült belőle sima natúr változat is?
Mondjuk olyat nem nagyon találtam, csak úgy kiváncsiságból kérdem. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Mi ez az ocsmányság?
Az a hír nem biztos, hogy marketingfogás; kopogtat az ajtón az MX 518 tényleges utódja, a Logitech G400 (ennek ellenére nem venném zokon, ha folytatnák az MX 518 gyártását - de még jobb lenne, ha újra palettára kerülne az MX 310 és MX 510...). Formára majdnem hajszálra ugyanaz. Lehet, hogy sok év után a Logitech végre megint egy értelmes egérrel rukkol elő. Bizakodó vagyok, mert marad az optikai szenzor, csak a felbontását növelték 3600 dpi-re (és imádkozzunk, hogy lehessen 800, esetleg 1200 dpi-n használni ). Elvileg Júliusban érkezik.
Daert: Akkor azért.
[ Szerkesztve ]
-
hippodrom
csendes tag
Köszi az infot.Ezt nem gondoltam volna, hogy ez is döntött, a képekről nem igazán venni észre.Amúgy volt vele valami komoly probléma, hogy lecserélted vagy csak a gomb miatt?
A szenzora tényleg kiakad komolyabb rántásoknál?
Ezt az első gombot leszámítva azért kényelmes volt?Az mx518-al összevetve melyiknek jobb a fogása(tudom, szubjektív)?A gombok nem voltak túl hangosak?A görgő csendes volt vagy zajos?
A súlyok nem igazán érdekelnének.Tényleg, súlyok nélkül hány gramm lehetett, nem mérted le véletlenül?Én eddig egy német oldalon találtam a súlyára vonatkozó adatot, eszerint állítólag kereken 100g.Lehetséges lenne?Mert máshol meg 183g-at is láttam...
Nekem most egy ilyen van, ezt akarom lecserélni: [link]A logitech mx518-al kapcsolatban lehet olvasni sok helyen, hogy a mikrokapcsolója a gyenge pontja...
Ez nem valami biztató, mivel a mostani a4tech primitíven eccerű kis egerem 7,5 éves és nem a gombok miatt kell cserélnem....szóval elvárnám egy logitech egértől is, hogy a gombjai legalább eddig bírják...
Napi szinten használtam, tehát még csak azt se lehet mondani, hogy kímélve volt. -
Kassadin
addikt
Majd írd le milyen ha meglesz, kíváncsi vagyok. (Én mx518/g500/ms int 3.0/deathadder között vacilálok, jövő héten fizu elvileg, el kellene döntenem mit vegyek)
A radonról annyit tudok ami le van írva a ph tesztben. És mint tudjuk az egérteszt nagyon szubjektív kategória.
Navika75: Írták a srácok hogy szlovák(!) webshopokból még lehet venni, habár én nem tudom pontosan...De ha gari probléma lesz vele, az eléggé necces.
[ Szerkesztve ]
-
frango13
aktív tag
Én pl. tenyeressel nem tudom fogni(kényelmetlen, nem túl nagy a mancsom). Karmossal jó csak kicsit nekem nehéz az egér.
Ha már mx518... Ugye ilyen nagyobb tappancsos az enyém és Goliathus speeden eléggé tapad(főleg a hátsó része). Kéne rakni a talpakra valamit, hogy jobban csússzon vagy másik pad kellene? Minél jobban csúszik annál jobb. Valaki tud adni tippet erre?
:)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Látom te sem hallgatsz a jó szóra. Vegyél, amit jónak látsz, én megpróbáltam...
-
cellpeti
nagyúr
Microsoft intellimouse nem kaphatók a vebshopokban csak a laptop és wireless egerek.
Azért ez nem igaz.
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ezek közül egyik sem. A szenzoruk kuka.
A kényelem szubjektív.Ami igen (és újonan is vásárolható):
---------------------------------------------------
(Microsoft WheelMouse Optical 1.1 ~5k)
Microsoft Intellimouse 1.1a ~5k
Microsoft Intellimouse Explorer 3.0 ~8k
(A három Microsoft-ban pontosan ugyanaz a szenzor van.)
Logitech MX 518 ~8k
(Razer Abyssus ~9k)
(SteelSeries Kinzu ~8k)Ha használtban is gondolkodsz, akkor még ezek is:
---------------------------------------------------------------------------
(Logitech MX 300 ~3k)
Logitech MX 310 ~5-6k
Logitech MX 500 ~3k
Logitech MX 510 ~3k
(Logitech G1 ~5k (bár ez még rendelhető szlovák webshop-okból, olyan ~10k-ért))
Razer Diamondback ~4k
Razer Diamondback 3G ~4k (ez is még rendelhető szlovák webshop-okból, olyan ~9k-ért)
(Razer Krait)
Razer DeathAdder v2 ~7-8k (ez még kapható boltban, olyan ~13k tájában)Ha csak újat szeretnél, és mindenképpen kellenek a plusz gombok, akkor csak a Logitech MX 518 és a Microsoft Intellimouse Explorer 3.0 marad (meg a Microsoft Intellimouse 1.1a). Mindekettő ~8k (illetve a Microsoft Intellimouse 1.1a ~5k). Meg is érik azt a pénzt (hiszen professzionális szinten is éppen eleget bizonyítottak már az évek alatt), ha vigyázol rájuk, hosszú évekig fognak szolgálni és garantáltan lekövetnek minden mozgást. Más értelmes választás nincs, legalábbis ha szeretnéd "hasznosan" elkölteni az egérre szánt pénzt. A három közül azt vedd, amelyik kényelmesebb a kezednek.
Pad mindenképpen kell alá, főleg, ha játszani is szeretnél. A legolcsóbb (és emellett jó és tartós) alternatíva a SteelSeries QcK. Az alap változat 2,5k-ba kerül, de van többféle méretben és vastagságban is.[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
Én is most állok egérvásárlás előtt, így leírom a saját véleményem. Nekem 2 évig volt a4tech x7-es egerem, és nagyon jó volt. Viszont még egyszer biztos nem fogok venni, mert szerintem ki kell próbálni több márkát, nem szabad leragadni egynél. Én mx518 és microsoft intellimouse 3.0 között vacilálok, mindkettő ~7 ezer forint. Logi g500 meg állítólag bitang jó egér, csak dupla annyi mint egy mx518...
Szerk: Elfelejtettem írni, olvastam olyat is, hogy az mx518 nagyon nem barátkozik a nagyon finom mozgással, nem tudom ez a játékban számít-e.
[ Szerkesztve ]
-
tytyty
tag
[OFF]"Innovatív,súlyozható is."
Meg van benne bifidus essensis ,meg gyémánt szint ad a proteineknek és nem utolsó sorban calgonizálhttp://hu.wikipedia.org/wiki/Innov%C3%A1ci%C3%B
Jó érv,de egy picit semmit mondó. Amugy van pár szép magyar szó is aminek van értelme.
Remélem nem voltam sértő,nem annak szántam.[/OFF]
Amugy valóban jó kis egérnek tünik.
[ Szerkesztve ]
-
-
S*Tom*
aktív tag
Megérheti 7k-ért, ha tudod tesztelni vásárlás elött. Melyik kiadás(1.régi 1600DPI-s 2.Refresh 3.Batman DK)? Legyen garipapírja, min.2-3 év garancia + esetleg lakhelyedhez közeli bolt, vagy ha van ingyenes garifutár és persze megbiható eladó. Ezek hiányában lehet rossz vétel is, ha azt nézem 7-8k körül van egy új MX518 refresh.(1800DPI+G5 talpak)
A kábeltörés szerintem user függő, van aki 1nap bármit tönkretesz, valaki meg évekig használja. (Jó egér! 7k-ért)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Milyen videókártyát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- Akvarisztika
- PlayStation 4