- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FLY->
őstag
Ez estben elnézést kérek, SS iskolát nem jártam ki, csak egy v1 kinzum volt kevés ideig mert kicsi volt, amúgy pöpec cucc. Erősen át kellene gondolni, hogy van-e helye az ajánlóban az i cafe-nak, ha funkcionális hibákkal küzd, kiváló egereknek van ott csak helye. Alacsony árral a funkcionalitási problémák nem ellensúlyozhatók szvsz. Nem jó, akkor menjen...
-
törölt tag
válasz
kiszi07 #39046 üzenetére
Semmi. Csak akik igen komoly szinten játszanak 400DPi-n 1-3 sens, 800DPin 1-2 között. Könnyebb kontrollálni a lövést, én csak azt mondom, de ha neked így jó akkor játsszál nyugodtan, csak életembe nem gondoltam volna, hogy Supreme-GE szinten van aki ekkora High senses.
-
kiszi07
senior tag
válasz
#97716736 #39045 üzenetére
Na akkor mesélj. Mi a problémád vele ? 6 éve ezekkel beállításokkal játszom. Mivel tudom, hogy te go-zol ezért írom. Mm rangom supreme/GE (mostanában csak esea pörög). Rws-em most 11-13 között mozog (amerikai topoknak kb 14-16). Voltam jópár nemzetközi(3) nem tul jelentős lanon és magyaron is. Akkor miről beszélünk?
-
válasz
-FLY-> #39041 üzenetére
Aki korábban is kifizette az árát, annak "a legtökéletesebb egérnek" ne egy kana v1 (i-cafe)-t, hanem ha kana, akkor csak a v2-t ajánljad. Szigszalag fix után hibátlan.
Lehet, hogy a v1-et is eredménnyel lehet használni, de a hallottakból ítélve nyűgösebb vele a játék. A finomigazítások nem az erőssége. [own]f4te próbálta, kijavít ha nem így van. -
dobragab
addikt
válasz
kiszi07 #39038 üzenetére
Kana v2 teljesen jó. Mondjuk fogás- és kézméret-függő, hogy melyik lenne a legjobb.
Claw/fingertip fogásra: G100s, Kana v2, Ninox Aurora, Roccat KPM, G303 és még egy rakás - az ajánlóból.
Palm-os fogásra: DA 3.5G, G400s, G402, Mionix 7000, esetleg Rival, vagy G502, és még sokan mások, szintén az ajánlóból.
OFF:
Kana 2-t akartam írni, bocsi
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
csak én érzem az iróniát?
-
-
-Rolika-
senior tag
válasz
jaffa 2843 #38998 üzenetére
Lenne még egy kérdésem, ami eddig a legidegesítőbb
Az a probléma, hogy ma már másodszor fordul elő, hogy a gép elindítása után nem indul el a Legacy driver, ezért minden visszaáll a gyári értékre és ha elindítom a programot, akkor sem tudok állítani semmit. Ez így elég tré, hogy minden 2. nap újra kell telepítenem a Legacyt.
Tudna esetleg ebben segíteni, hogy ez miért lehet? -
kiszi07
senior tag
Sziasztok!
Keresem a legmegfelelőbb egeret profi játékra. Mivel FPS-re kellene ezért baromi jó szenzoros egér lenne a legmegfelelőbb. Jelenleg SS Sensei (igen a 20-25e Ft-os nem a Raw) egerem ment tönkre, ha lehetséges ezeket a felnyalt egereken kívül keresek( beleértve Razer,SS, szerintem a zowie is közé tartozik) a legtökéletesebb egeret. Profi játékokba beleértem, hogy lanozás, gyors reflex stb. SS Kinzu v2-vel szemezgetek szerintem ez a legjobb egér, vélemény? Köszönöm
ui: QCK Mass egérpadom van. Tudom nem a legjobb, de most ez a legjobb -> majd beruházok egy QPAD-ra -
-FLY->
őstag
DA sokkal könnyebben csúszkál a zowie műanyag padon mint az EC1, talpak ugyanazok, csak más a méretük(zowie-éknál területre kb a negyedét kiteszi az egér aljának a talp). Az a megállapításom, hogy kemény felületre kisebb talpak valók, puhán-szöveten valószínűleg a nagyobb talpak a nyerőbbek, mivel a nagyobb felület miatt kevesebbet süpped, így nem fog akkorát. Kemény műanyagon a DA attól elcsúszik hogy ránézek, EC1-nél érezhető ellenállás van, ez meg valszeg a talp területe miatti nagyobb súrlódásból következik. Most már arra is gondolok, hogy az összes egérre 4 kis kör talpat kéne tegyek, aztán csókolom, úgy is műanyag párti vagyok. Rally effekt, csak nálunk pont a fordítottja a cél, ők puha talajra raknak vékony pacskert és keményre pedig széleset, kiszorítani-fogni-tapadni szeretnének. Ló túloldala él persze ettől még, effektivitáson biztosan lehet rontani felülettől függetlenül, túl nagy és túl kicsit talpakkal.
-
válasz
jaffa 2843 #39032 üzenetére
1.0.7 szoftver azt írja, hogy a fw 2.9.20. Vajon ez most így jóu?
Illetve a szoftver kell utána a gépre, vagy ez megjegyzi? Nem akarom potyára letörölni!
Ill beállítottam a 800 CPI-t, de sztem ez marhra nem 800. Minden más egeremnél ez gyorsabb mozgást jelent. A teszt is 600-at ír!Érdekes...
kemotox: Nyitott szem az aprón!
-
-
Melyik Kinzu V1 ROM az optimális? Valaki tudja?
-
csati777
csendes tag
válasz
TYÜTYI2006 #39028 üzenetére
Alapállapotban azok az előre/visszalépő gombok, de persze azt állítasz be rájuk, amit akarsz.
-
TYÜTYI2006
tag
válasz
takacsbotond #39027 üzenetére
Megnézem azt is, az még kapható ez igaz. Viszont oldalán csak G gombokat látok. Egyrészt jó is, de nekem kellenek az előre visszalépő gombok is, nem tudom az van e rajta funkcióként.
-
takacsbotond
őstag
válasz
TYÜTYI2006 #39025 üzenetére
Esetleg a G502-t nézted?
Nekem is az van, nagyon jó egér, bátran tudom ajánlani! -
TYÜTYI2006
tag
válasz
jaffa 2843 #39024 üzenetére
Az még talán jó. Most nekiálltam, kitakarítottam, azóta az oldalra görgetés megtáltosodott.
-
válasz
TYÜTYI2006 #39023 üzenetére
Meg az elektronikát kell kicserélni normálisra és már kész is.
-
TYÜTYI2006
tag
válasz
jaffa 2843 #39022 üzenetére
A talpai nem tudom már mióta lekoptak az igaz, meg amit írtam. Tehát talpak kellenének rá.
-
válasz
TYÜTYI2006 #39021 üzenetére
Működik ≠ jó.
-
TYÜTYI2006
tag
válasz
jaffa 2843 #39020 üzenetére
Nincsen persze kizárva, de még mindig jó a G5. Viszont most elkezdtem keresgélni Webáruházakban a G400S-t. Árukeresőn nincsen már, iponnál sincs, pcx kilőve, tehát hdekakas sem tudja 10 %-kal olcsóbban adni. Sajnos úgy jártam mint a Gigabyte Aivia Osmium billentyűzettel. Újként már nem kapható nálunk. Bár ezt még keresgélem éppen.
-
válasz
TYÜTYI2006 #39019 üzenetére
Te jártál rosszabbul...
-
TYÜTYI2006
tag
A g5 előtt 1 évig MX518-am volt, nem volt vele gondom, csak eléggé megkopott a külseje pár helyen felirat stb. És ilyen tájban, bár talán Májusban a haverom vett Média márktban egeret, nézegettük, MX518, és G5 gen 2, megvette 20 elején a G5-öt (2008-ban). Nyáron egyszer 1 hétre elcserélte velem próbálásra, és utána 5000-ért enyém lett a G5. Még most is jó, csak a szövete eléggé hamar szakadt, illetve a 1-2 éve előjött hibaként, hogyha előre visszalépek a 2 oldalgombbal gyorsabban egymás után, akkor elfelejti a beállításait. Valamint már a talpaiból 2 lekopott, 1 még meg van. (mondjuk ez a haverom keményebb szinten játszott jóval mint én)
-
Vanir
veterán
válasz
TYÜTYI2006 #39017 üzenetére
Pontosabb szenzor, súlyra könnyebb (egérsúlyozhatóság = faszság, a csuklódat fogja szétszedni hosszú távon). Igényesebb kialakítás, olcsóbban és könnyebben javítható, és millió helyről beszerezhető hozzá mindenféle pótalkatrész, ha valami szétmenni (ugyanis kompatibilis G400, MX518, MX510 és MX500 alkatrészekkel is a talpakat leszámítva).
Ja, és ezek személyes tapasztalatok is, volt alkalmam mindkét fajta egeret kipróbálni.
-
TYÜTYI2006
tag
Ebay problémás, nincsen paypalom. Angol tudás nélkül is lehetne ott talán rendelni, szoktam keresgélni ott is, de a paypal az kell sajnos. Az hogy hardveraprón hirdetnek javításokat az oké, csak ott meg a 2X-es postaköltség a gond. Miben lenne jobb a G400S, mint a G500S?
-
Vanir
veterán
válasz
TYÜTYI2006 #39015 üzenetére
G400s ebayről, burkolat és kábel is kapható hozzá külön, ha esetleg valamelyik szétmenne (nem fog), minden más hiba meg olcsón javíttatható (hardveraprón egy-két legény pikk-pakk megcsinál szinte bármit). 13 rongy egy egérért ami még 7 évet simán ki fog szolgálni.
-
TYÜTYI2006
tag
Sajnos a listában szereplők egy része már nem vehető újan. Én ami a legbiztosabb, hogy nem rövidtávra szeretnék. A Logitechről meg egyre több meghibásodást olvasni sajnos. A mostanim is kb 7 éves G5 gen2. Legyen oldalt előre vissza gomb, legyen előre visszafelé állítható dpi, és 2000-nél több legyen a maximum. A G500S-től konkrétan félek, hogy nem olyan minőségű már mint régen a termékeik, ennyi ideig például biztosan nem menne el, ezért nézek más márkákat is főleg. A maximum ár 30 körüli lenne mondjuk, de olcsóbb is lehet.
-
atidzsiforc
őstag
Na vegre megjott a massdropos aviorom. <333333333333333
-
he7edik.
addikt
Most hoztam el a Pixelből egy FK2-est nagyon kíváncsi vagyok hogy mennyire jó "harci körülmények között" az egér.Ja és nagy respect a Pixelnek mert a DA Left-Hand-et is anno náluk vettem ezért 18 helyett 16 volt az egér mint régi vásárlónak.
-
Vanir
veterán
válasz
TYÜTYI2006 #39005 üzenetére
A G500s egy dögnehéz szar, és még pontatlan is. Itt találsz minőségi egereket.
-
kemotox
addikt
válasz
TYÜTYI2006 #39008 üzenetére
Csak épp a G400s sokkal olcsóbb, de te tudod..
(Nem értem ezt a lézer mániát, a legtöbb ember meg sem tudja mondani, hogy miért lézerest akar, de azt akar, hiába van jobb olcsóbban) -
phenomHUN
senior tag
válasz
TYÜTYI2006 #39005 üzenetére
Miért pont lézeres?
Üvegen használod? -
csati777
csendes tag
válasz
Bubicica #39002 üzenetére
A Gigabyte-okat semmiképpen sem javaslom, vacak a szenzoruk, rossz az összeszerelési minőségük és anyaghasználatuk. Kezdetben jónak tűnnek, aztán pár hónap után nyikorognak, akadnak, recsegnek-ropognak.
Sajna pont a 10 ezres kategória az, ahol még a csiricsáré "gamer" egerek uralkodnak, 12-13 ezernél kezdődnek a minőségi Steelseries-ek.
Saját tapasztalataim az olcsóbb kategóriában:
Az irodában mostanáig CoolerMaster Storm Xorneteket használtunk:
https://www.pcx.hu/termek/cooler-master-sgm-2001-blon1-storm-xornet-eg-r-095582
Nagyon jó, pontos kis egér (sok FPS játékos is használja), de sokan panaszkodtak a kis méretére, ezért nemrég lehetett kérni helyettük Sharkoon Shark Force-okat:
https://www.pcx.hu/termek/sharkoon-shark-force-fekete-eg-r-044848
Kipróbáltam, és egy 4 ezres egérhez képest szokatlanul jó anyagminőség és pontosság jellemzi, de két hónap alatt még nem tudok róla tartós tesztet írni.
A fiam egy Genius Maurus X-et használ:
https://www.pcx.hu/termek/genius-maurus-x-fekete-eg-r-092651
Szerinte minden szempontból ezerszer jobb, mint a Razer Orochi, amit ezelőtt használt.
Valamint ment egy privát üzenet is neked, mert itt nem akarok reklámozni. -
bbdzyx
senior tag
válasz
TYÜTYI2006 #38986 üzenetére
Ha ez a forma kell, akkor inkább G400s, az optikai.
Sose értettem, hogy a laikusok miből gondolják azt, hogy a lézer szenzor a jobb. Jobban hangzik? Vagy a Star Wars van az emberekre ekkora hatással? :-)
-
Bubicica
csendes tag
Átolvastam az összefoglalót, meg az ajánlókat is, de ahogy nézem nem az én pénztárcámnak való.
Esetleg van valami normálisabb egér a 10.000-es tartományban, játékhoz (MOBA, FPS). Nem e-sports szinten akarom rángatni, ki voltam békülve az eddigi Trust GXT 32-esemmel is, csak sajnos most 4-5 év után felmondta a szolgálatot.
És ha már veszek újat, akkor valamivel legyen jobb.
Gygabyte-okat nézegettem, azokról tud valaki valamit? Vagy van más elfogadható márka/típus ebben az ártartományban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Autós topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch 2
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- PlayStation 5
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest