Hirdetés
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bluetooth hangszórók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
istvan170 #18100 üzenetére
van, ilyen van a gh3, e-m5, e-m1, e-pl5, e-p5, e-pm2-ben, ezekből e-pl5, e-pm2 igazán pici. A képminőség nem csak dxo szerint jobb mint egy canon aps cucc-é, hanem szerintem is..mostanában nálam tanyászik egy 60d, volt alkalmam tesztelni...ami talán mondanom sem kell, nem éppen belépő kategória...+tegyük hozzá azt is, hogy az mft fix obik nagyon jók, tényleg nyitva is használhatóak, amin nem kevés múlik ugy-e. Szerintem komolyan nézz szét egy picit mft fronton, mert később nagyon megbánhatod a vásárt tájékozatlanság miatt
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Rendszergazda topic
- Politika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest