- Milyen processzort vegyek?
- Mini-ITX
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Mercutio_ #10002 üzenetére
Köszönöm a válaszodat! Arra az Oly XZ-1-re eddig nem is figyeltem fel.
Nézegettem a méreteket dpreview-on a Pana G2-ről, de azt hiszem az is már nagy lenne. Majd megpróbálok valami megagiga centerben megfogdosni egy ilyen gépet. Illetve összehasonlítani a többi MILC-el. Sajna az Oly EPL1 tűnik a legjobb választásnak ha az árakat nézzük. Nagy a dilemma. Most picit megnyugszom, megpróbálok beszabadulni egy helyre ahol tapicskolni lehet sok gépet aztán pihenek rá egyet és utána megint nekifutok
Ez általában be szokott jönni. A Sony NEX-et is néztem... az egyik legnagyobb húzóereje a szenzor méret.
Sajna ma még nem kapni nem cserélhetős, APS-C érzékelős, kis zoom-os jó optikás nagy fényerős gépet. Mert akkor beb@szna a gyártóknak a belépő dslr-eknél. Lehet hagyom az egészt, jövőre Addig meg használok valami ócska lehasznált kompaktot.
Köszi mégegyszer! Kezd körvonalazódni a dolog.Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II IS USM + UV szűrő -Megkímélt-
- Sony DSC-RX100M VI prémiumkategóriás 20.1 MP digitális fényképezőgép
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
- ELADÓ - Canon EOS M100 FEHÉR váz + 15 - 45 mm objektív ajándék hordtáskával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest