-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
válasz
s4hu|SyD^ #88998 üzenetére
Billentyűzetnél a világítás az öntökönlövés esete, wirelessnél meg minősített eset.
A végén lesz egy billentyűzeted, amin nappal nem látni a gombok feliratát, éjszaka zavar a fényszivárgás, hamar lemerül, a kupakok minőségénél kompromisszumokat hozol, csak azért, hogy világítsanak... komolyan, mi értelme van?Egyébként szerintem ha halkat akarsz, akkor a silent red (és társai) táján érdemes nézelődni, az MX Brown szerintem érdemtelenül túlértékelt (annyira nem taktilis, viszont hangos, este zárt szobaajtón át is hallja mindenki).
Ami a tapasztalat részét illeti: két Varmilom van (remekül összerakott cuccok, ha nem akarsz a saját építgetés végtelen mély medrébe lemerülni, akkor ennél jobbat nem nagyon fogsz találni), szerintem kitalálod, hogy milyen switchekkel
, szintén programozó. A Varmilonak vannak tri-mode billentyűi, de az enyémek mind drótosak, szóval elemélettartamról nem tudok mondani semmit illetve mástól se láttam konkrét tapasztalatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- iGO Primo
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Vicces képek
- Steam Deck
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Androidos fejegységek
- Kés topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Google Pixel topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest