Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Akciókamerák
- Milyen videókártyát?
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
[Prolixus] #88374 üzenetére
Igen, Cherry profil. A dyesub a jó iparosmunka szintjén van inkább, ahogy előzetesen is vártam, a csúcstól messze van.
A sárgás alapszín a megsárgult papírlapokra utal, emiatt az ábrák sem olyan élénk színűek. Élőben nagyon illik a készlethez, de emiatt csak kevés billentyűzetszínhez passzol jól, a világos színűekhez pedig szerintem egyáltalán nem, oda fehéres alapszín kellene.
A legnagyobb kitolás, hogy homingból csak bar van, nuku nipple, és az a bar is bolhaméretű, alig érezni, így időnként még el-eltévedek 1 oszloppal. Oké, persze én vagyok a hülye, hogy ezeket az alfákat tettem fel a QWERTY helyett
Szerencsére már vasárnap óta rengeteget javultam, a távolságok ismételt betanulására, és a tényleg vakon gépelésre, amikor még a szemed sarkából akaratlanul lepillantva sem tudsz csalni, tökéletesen alkalmas a készlet.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elden Ring
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- 150db DELL Universal Dock D6000 dokkoló (452-BCYH) (DisplayLink)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest