- iPad topik
- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Radeon RX 9060 XT VGA-k az ASRock elképzelése szerint
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Molydeus #79958 üzenetére
Igen, az elgondolás ugyanaz. Hogy hangban mennyi a különbség a PE vs poron között ilyen szempontból, azt passz. Azt sem tudom, hogy számít-e vajon hogy egy teljes sheet-et használsz, vagy csak szó szerint a kapcsolók alatt van anyag. Mindenesetre mai foam kit-es GB-jokban sokszor már eleve van valamilyne anyagból ilyen sheet, úgyhogy egyszerűbb az egész művelet. PE sheetben az a macera hogy a kapcsolókat át kell szúrni rajta, lesz amelyiknek elhajlik a lába...bőven lesz.
Szóval türelemjáték emiatt az is. De hangban azért jelentős különbség lehet: [link]
Amúgy a moddolt K2-ben használtam ezeket a poron lapocskákat, szerintem nem volt nagy trauma felrakni. Egy hegyes tweezer kell hozzá azzal könnyű levenni is, van egy minimális trükkje, de annyi.
Kapcsolót kenegetni sokkal nagyobb sz*pás szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Gyúrósok ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Direct One (műholdas és online TV)
- Honda topik
- Google Chrome
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- MOST NAPONTA -1000 FT: Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest