Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Home server / házi szerver építése
- Milyen monitort vegyek?
- DDR5-ös Ryzenekhez való, fapados deszka tűnt fel a Colorful portfóliójában
- Raspberry Pi
- Akciókamerák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Molydeus #79958 üzenetére
Igen, az elgondolás ugyanaz. Hogy hangban mennyi a különbség a PE vs poron között ilyen szempontból, azt passz. Azt sem tudom, hogy számít-e vajon hogy egy teljes sheet-et használsz, vagy csak szó szerint a kapcsolók alatt van anyag. Mindenesetre mai foam kit-es GB-jokban sokszor már eleve van valamilyne anyagból ilyen sheet, úgyhogy egyszerűbb az egész művelet. PE sheetben az a macera hogy a kapcsolókat át kell szúrni rajta, lesz amelyiknek elhajlik a lába...bőven lesz.
Szóval türelemjáték emiatt az is. De hangban azért jelentős különbség lehet: [link]
Amúgy a moddolt K2-ben használtam ezeket a poron lapocskákat, szerintem nem volt nagy trauma felrakni. Egy hegyes tweezer kell hozzá azzal könnyű levenni is, van egy minimális trükkje, de annyi.
Kapcsolót kenegetni sokkal nagyobb sz*pás szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Filmvilág
- Home server / házi szerver építése
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- Facebook és Messenger
- AliExpress tapasztalatok
- DDR5-ös Ryzenekhez való, fapados deszka tűnt fel a Colorful portfóliójában
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest