- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Androidos fejegységek
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Meghozta az RTXMG és RTXNTC fejlesztőkörnyezetét az NVIDIA
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Molydeus #79958 üzenetére
Igen, az elgondolás ugyanaz. Hogy hangban mennyi a különbség a PE vs poron között ilyen szempontból, azt passz. Azt sem tudom, hogy számít-e vajon hogy egy teljes sheet-et használsz, vagy csak szó szerint a kapcsolók alatt van anyag. Mindenesetre mai foam kit-es GB-jokban sokszor már eleve van valamilyne anyagból ilyen sheet, úgyhogy egyszerűbb az egész művelet. PE sheetben az a macera hogy a kapcsolókat át kell szúrni rajta, lesz amelyiknek elhajlik a lába...bőven lesz.
Szóval türelemjáték emiatt az is. De hangban azért jelentős különbség lehet: [link]
Amúgy a moddolt K2-ben használtam ezeket a poron lapocskákat, szerintem nem volt nagy trauma felrakni. Egy hegyes tweezer kell hozzá azzal könnyű levenni is, van egy minimális trükkje, de annyi.
Kapcsolót kenegetni sokkal nagyobb sz*pás szerintem.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Asus ROG Strix Gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- 25.02.03 UTOLSÓ BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- Aula membrános gamer/multimédiás billentyűzet
- A+ K77B Mechanikus gaming billentyűzet, RGB világítás, Fekete
- Keychron Q8 és Q0 Plus halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet és numpad
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest