-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alan[HUN]
senior tag
Hejhó,
akit érint, megjött a Nascent és már nyúztam is pár napot, alább pár tapasztalat:
- viszonyitási alap egy Redragon K551 (fullsize), amit o-ring mountra alakitottam (rendes gasket, nem szóval ki lettek vágva a lábak, és megreszeltem a PCB-t is), az már sokkal jobb volt, mint alapból, de néha kicsit puhának éreztem (erősen taktilis, 68g-os U4 kapcsolók vannak benne)
- az í és hosszú ü hiányát még szokni kell, az i-nél már sikerült leszokni a jobb shiftről, az ü és a teljes blokk az enter felett még szoknivaló, igaz nem könnyitettem meg a dolgomat a split backspace-el, itt azért még gondolokozom nagyon, hogy kell-e ez nekem, vagy tanuljam meg rendesen a 60%-ot és próbáljak rá a Nue R2-re
- split backspace miatt néha ó helyett Home lesz, ezt remélem sikerül megszoknom, mert ha a Del van ott, akkor nagyon messze van a home/end (sokat dolgozom terminálban, úgyhogy nekem ezek majdnem annyit vannak nyomkodva, mint az alfák)
- nyilak kicsit kiesnek, de azért igy is kényelmesebb talán, mint layeren, de ennek azért adnék még 1-2 hónapot (utolsó 1 hónapban a Redragont kb. 60%-osként használtam, a többi key le volt tiltva VIA-ból)
- a mounting hibátlan, tényleg egyenletes mindenhol, merev, de pont annyit enged, hogy ne érezzem azt, hogy odaverem az ujjaimat (a mostani kapcsolók még taktilisabbak, U4 stemek kétszintes rugóval T1 házban)
- meglepően súlyos még súly nélkül is, kupakokkal mindennel együtt 1.3kg
- a hozzá adott tok elég durva, én elviseltem volna kisebbet is, konkrétan akkora, mint egy fullsize billenytuzet (cserébe mint mutatták, gyakorlatilag dobálni lehet benne a billencset és kibirja
Összességében mind a plateless, mind maga a billentyuzet hozta, amit vártam, a forrasztás sem volt vészes végül, Blacksimon videóját tudom ajánlani mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest