-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick3D
senior tag
Mindenkinek köszönöm a segítséget, hálás vagyok
Külön köszi a review-t Aljasvip.
Jelen pillanatban a következő állásponton vagyok : G915 lett volna a befutó de nem vagyok meggyőződve , hogy az ára tükrözi a tudását. Van pár apróság ami bosszant ennyiért és nem fog változni, hiába nem tetszik
Leginkább az SK631 felé kacsintgatok. Meg is mondom , hogy miért hátha valakinek jól jön :
- Ha megnézitek van egy plusz layer, egy henger közrefogja pluszban a keycapet. Pontosan ez a hiba ahogy a corsair LUX billentyűm gajra ment. a keycap female része széttöredezett , megragasztottam 2x majd teljesen szétvált. Itt ez nem lehet gond szerintem.
-Szoftver nélkül is megy, teljes funkciókkal. Az utóbbi időben kezdtem nagyra értékeli azokat a perifériákat ahol nem kell telepítenem plusz drivert ... Úgy mint a katasztrofális iCUE vagy mint egerek részéről Zowie hatalmas pozitív csalódás volt.
Ti mit gondoltok , jó választás lehet ?
Miért adnak ingyen keycapet a CMnél ?(Valami félresikerült a gyártás során?)
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Mini-ITX
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...