-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csdm
senior tag
Hali.
Kicsit off leszek most. Erettsegihez készülődök , és tetelsorban billentyuzetekrol van szó. Beszélnem kellene elvileg optomechanikus, optikai billentyuzetekrol. Ez csak elírás lehet, mert ezek az egerekhez tartoznak, ugye?
Gondoltam azért megkérdezem hátha megis léteznek optomechanikus, optikai billentyuzetek csak én nem hallottam róluk, illetve a Google sem..
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videó stream letöltése
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Google Pixel topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Keychron K2 Pro Wireless, hotswap Red switch, RGB háttérvilágítás, alumínium ház, ISO-UK
- Keychron V3 Max vezeték nélküli mechanikus billentyűzet BROWN switch - ISO-HU
- Keychron V5 Max mechanikus billentyűzet - ISO-HU - BROWN switch
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- SteelSeries Apex 3
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest