Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• AMDaZERG_1

senior tag

Amikor én kerestem billentyűzetet a jól láthatóság volt a kritérium, vagyis fehér, de ebből nem leltem magyart. Tudok úgy írni, hogy nem nézem a billentyűzetet, de olyankor mégis 10 leütésből egyszer biztos mellé ütök.
    Ezt betudom annak, hogy nem írok sokat, és nem rögzül oly mértékben a karakter pozíciója, hogy hibamentesen gépeljek. Olyankor van, hogy ránézek a billentyűre és akkor szeretném látni is, hogy mi hol is van :)
    Azonban valami elmeroggyant bevezette a fekete kupakokat, és indokolatlanul el is terjedt.. Nem is értem mi volt a cél!
    Az emberi szem a világos háttér fekete formát jobban tudja azonosítani, mint fordítva. Ok, így nem látszik a mocsok akkora mértékben, ami megtelepszik a billentyűn, de ami nem látszik még ott van...
    Ezért kénytelen voltam világítósat vásárolni. Meg lehet nézni a kínálatot akár mecha, akár sima billentyűkből mennyi a fehér alapon fekete karakterrel gyártott billentyűzet!
    Pedig csak lézerrel kellene beleégetni a karaktert, mint korábban és nem kell ilyen-olyan sablon, vagy mivel készítik. Fiam fertőzött meg ezzel a mechanikus kialakítással, hogy ez sokkal jobb. Neki egy ASUS Strix Tactic Pro van és azt kipróbálva tetszett a dolog. Valóban sokkal jobb, mint a régi hagyományos. Gateron brown kapcsolós billentyűzet mellett tettem le a voksom és megrendeléskor féltem, hogy megbolondulok a hangjától. Nos, annyira nem is zavar engem, de még más sem szólt a családból, hogy ne kalapáljak már!
    Az, hogy ezt kifehérítsem megint rá kellene költenem egy halom pénzt, de kénytelen vagyok helyette beérni a LED megvilágítású fekete billentyűkkel.
    Lehet napi több ezer szót kéne írnom komolyan venném a gépírás megtanulását és jelöletlen klaviatúra is megfelelne, de ez jelenleg nem indokot :)

Új hozzászólás Aktív témák