Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMDaZERG_1
senior tag
Amikor én kerestem billentyűzetet a jól láthatóság volt a kritérium, vagyis fehér, de ebből nem leltem magyart. Tudok úgy írni, hogy nem nézem a billentyűzetet, de olyankor mégis 10 leütésből egyszer biztos mellé ütök.
Ezt betudom annak, hogy nem írok sokat, és nem rögzül oly mértékben a karakter pozíciója, hogy hibamentesen gépeljek. Olyankor van, hogy ránézek a billentyűre és akkor szeretném látni is, hogy mi hol is van
Azonban valami elmeroggyant bevezette a fekete kupakokat, és indokolatlanul el is terjedt.. Nem is értem mi volt a cél!
Az emberi szem a világos háttér fekete formát jobban tudja azonosítani, mint fordítva. Ok, így nem látszik a mocsok akkora mértékben, ami megtelepszik a billentyűn, de ami nem látszik még ott van...
Ezért kénytelen voltam világítósat vásárolni. Meg lehet nézni a kínálatot akár mecha, akár sima billentyűkből mennyi a fehér alapon fekete karakterrel gyártott billentyűzet!
Pedig csak lézerrel kellene beleégetni a karaktert, mint korábban és nem kell ilyen-olyan sablon, vagy mivel készítik. Fiam fertőzött meg ezzel a mechanikus kialakítással, hogy ez sokkal jobb. Neki egy ASUS Strix Tactic Pro van és azt kipróbálva tetszett a dolog. Valóban sokkal jobb, mint a régi hagyományos. Gateron brown kapcsolós billentyűzet mellett tettem le a voksom és megrendeléskor féltem, hogy megbolondulok a hangjától. Nos, annyira nem is zavar engem, de még más sem szólt a családból, hogy ne kalapáljak már!
Az, hogy ezt kifehérítsem megint rá kellene költenem egy halom pénzt, de kénytelen vagyok helyette beérni a LED megvilágítású fekete billentyűkkel.
Lehet napi több ezer szót kéne írnom komolyan venném a gépírás megtanulását és jelöletlen klaviatúra is megfelelne, de ez jelenleg nem indokot
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Apple MacBook
- LEGO klub
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Borderlands 4 - Így harcol Rafa
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest