Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Piftuka #40365 üzenetére
tudod, kutya nem venne meg dómos billit 10ért, amikor 12 ért már vannak mechák. szvsz akinek van 10ese billire, annak van 12 is. és hidd el, akkora a difi, h akinek volt mechája, annak nem lesz többet gumidómosa. se "félmechája". mondom ezt igy bő egy hónap mecházás után.
ez a dómos, amit linkeltél pont olyan magas, mint egy mecha. kb az az egyetlen érv a mecha ellen, ha valaki semmiképp nem tud a 9mm magasságú dómos után 15mm magas mecha előtt dolgozni.
-
nyunyu
félisten
válasz
Ringman #40397 üzenetére
Pedig már az sincs köszönőviszonyban a Sun Type 5-höz képest kupak minőségben. (dyesub PBT -> lézerezett ABS
)
Mondjuk alatta a Fujitsu membrán nem sokat változhatott.Az viszont pozitívum, hogy a Type 7 már USB billzet, nem kell hozzá adaptert építeni, hogy rá tudd dugni PCre.
-
nyunyu
félisten
válasz
cognac #40393 üzenetére
hama'írjukráanevünketvalamiszarra..
Gyanútlanul megnyitottam Piftuka fenti hosszabb bemutatója elején linkelt gamereklelke weblapot, de 2 perc alatt epilepsziásrohamot kaptam az RGBben villogó diszkógömbjeiktől.
Akárhogy próbáltam, csak nem sikerült a másodlagos funkciók (pl. billentyűzet) specifikációjáig legörgetnem
Úgyhogy be is került ez a márka ahova való: eztiscsakavilágításadjaelveéristvánoknak skatulyába.Valahogy mostanában nem divat a billentyűzetek alapfunkciójára koncentrálni, egyre nehezebb semmi csicsa, csak egy billentyűzetnek látszó billentyűzetet kapni.
Pont ez a bajunk a 10k alatti, sokak szerint még megfizethető kategóriával:
- vagy reménytelenül használhatatlan (lásd K120, amire eredetileg négy betűs, sz-szel kezdődő kifejezést akartam használni.)
- vagy világít
- vagy a kettő tetszőleges kombinációja
(- vagy ócókínaimecha, amiből 1000%, hogy nincs magyar kiosztás, és a magyarítás sokkal többe kerül, mint a billzet. De lassan a világítósok is becsúsztak 10k alá.)Ránézésre talán használhatóknál eggyel jobb minőségi osztály lassan kiveszőben van, újonnan már alig látni őket.
(Pl. fekete Preferred Pro is csak apróról érhető el, boltban már nincs.
"Fehéret" fél év alatt egyszer láttam vakerán, de az is erősen besárgult már...) -
chopin42
őstag
válasz
cognac #40393 üzenetére
cognac: Keress Uk kiosztást, az egy az egyben annyi gombos, és úgy, mint a magyar (iso).
Más: ma voltam a helyi Euronicsban, és ki volt rakva néhány billentyűzet. Mondom nézzük, milyen egy membrános a mecha után...ég és föld! Te jó ég, hogy tudtam én ezen gépelni? kb ezt kérdeztem magamban, annyival rosszabbnak érződött, ilyen szivacs-szerű, egyáltalán nem konkrét, f.s érzés volt lenyomni...Szóval, sajnos, vagy nem, ezentúl csak mecha billentyűzetem lesz, mert a membrán érzetre borzalmas. Ami érdekes, hogy a membrános után nem volt hatalmas különbség, gondoltam én, visszafelé viszont...
Úgyhogy én is beállok azok közé, akik azt mondják: membránost értelmes kerettel lehetőleg ne... -
Piftuka
veterán
válasz
cognac #40391 üzenetére
"A K100 már 7 színt tud, kicsivel több mint az előző, már majdnem jó is lehetne. Valami jobb fajta membránosnak írják, tartósabbnak, ezt mit jelent ha igaz? Nem is drágák, csak... "
Éppen tegnap írtam róla részletesen.
-
cognac
csendes tag
válasz
Domonkos #40390 üzenetére
Szia! Őőő... igen, nem olyan régen láttam hogy nézelődtem, talán pont valahol itt linkeltek be egyet ami nem magyar, de meglepetésemre a gombok száma és mérete ugyanaz, célzottan figyeltem a bal Shift-nél az í-re és az Enter környékére. Az "í" sajnos kellene mindenképpen, nem szeretnék billentyűkombinációt használni ezért a betűért. Megvillant a fejemben hogy ha csak ezen múlik, talán bevállalok egy olyat ha a felirat más de megvan minden ami kellene. Gépírni tudok, úgyhogy nem nézem a gombokat. Ilyen legutolsó lehetőségként, erősen zárójelben, talááán szóba jöhetne ilyet. Csak hát mégis szebb lenne magyar feliratokkal, no de ez csak a legvégső eset lenne.
Egyik ismerősöm vett egy Spirit of Gamer elite k10-et vett vagy mit, az csak 3 színt tud, amúgy jól néz ki de magyar. A K100 már 7 színt tud, kicsivel több mint az előző, már majdnem jó is lehetne. Valami jobb fajta membránosnak írják, tartósabbnak, ezt mit jelent ha igaz? Nem is drágák, csak... valami más esetleg?
Ui.: Hogy érted hogy az ansi típusúval könnyebb gépelni? -
Domonkos
addikt
válasz
cognac #40387 üzenetére
Az ugye megvan, hogy ha nem is magyar feliratozasu a billentyuzet, akkor is tudsz vele magyar karaktereket utni, csak az oprendszreben kell a megfelelo nyelvet beallitani? Meg ha nem iso szeletelesut veszel, hanem ansit, akkor egyreszt nagyobb kinalatbol valaszthatsz, masreszt gepeleshez is kenyelmesebb. Egyedul a í-t kell maskepp utni - de ez kiosztasfuggo.
-
-
Piftuka
veterán
válasz
CactuS #40366 üzenetére
Elég sokat gépelek rajta. Mint írtam, még csak ~2 hónapos, de remélem, hosszú távon sem lesz probléma vele!
Ilyen téren mondjuk az elmúlt ~17 évben használt különféle, membrános Logitech billentyűzetekkel sem volt komolyabb problémám. A legutóbb használt DeLuxe 250 mondjuk már érezhetően nem az a minőség (a betűk lekoptak róla, és nem minden billentyű érzékelője 100%-os), mint a '90-es évek végén, és a 2000-es évek elején és közepén megvásárolható Internet Keyboard-ok.
Sajnos azóta a Logitech nagyon leadott a minőségből!
BTW... kicsit azért nagyobb "ovációt" vártam, ha már ennyit írtam, és ilyen szépen összefoglaltam a billentyűzet jellemzőit...
Vagy itt már senkit nem érdekelnek az "olcsó", világítós billentyűzetek?
-
cognac
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni abban, hogy milyen billentyűzetet vegyek. Sok-sok éve (talán 7-8) egy Genius KB-21s Scroll bill-t használok aminek az a baja hónapok óta, hogy nem tudom miért de billegnek a gombok, nehéz gépelni rajta, főleg ha nem középen találom el a gombot, még jobban akad olyankor. Kiszolgált szerintem, mert sokat írtam rajta, szerettem a plusz gombokat (már amelyiket lehetett használni), meg a görgő az isteni, sokat segít napi rendszerességgel, bár tudom alig van bill amin van ilyen görgő.
Nem világít, így ennyi idő után szeretnék egy újat, de nem találok egyszerűen hónapok óta. Pár hete találkoztam a Redragon márkával neten, hát kb azonnal szerelem első látásra, főleg a Varuna Black. Nagyon szép nekem, sokat tud fényeffektekben (állítható az is, hogy mely gomb világítson és milyen színnel, ez nagyon bejön), elvileg mechanikus is, árban is most nagyon-nagyon kedvező, csak a legeslegnagyobb baja, hogy nem magyar! És az nálam az elsődleges szempont, a sok írás miatt. Ennél a márkánál úgy látom egyik se ilyen, pedig több modellje is tetszene. Kár, hogy rátaláltam, mert így csak bosszant és mérgelem rajta magam
Hasonlót szeretnék keresni de semmit nem találtam, nem hogy az lenne a gond hogy melyiket is válasszam.
Gyanítom a mechanikusságról le kell mondanom, valami jobb membrános is jó lenne akkor ha nincs más, és tudom az ár is szorít kicsit. Ha tudtok valami márkát és típust a figyelmembe ajánlani, megköszönném.
1. Mekkora összeget szánsz rá? max 15 ezer, egyelőre.
2. Használt szóba jöhet? Nem (ha meg is lehet még venni újonnan)
3. Milyen billentyűzetet használsz most? Genius KB-21s Scroll
4. Mire használnád a billentyűzetet? Többnyire gépelés/chat (jó lenne ha halk lenne emiatt), netezés, de játékra is (pl FPS...)
5. Milyen típusú billentyűzetet keresel? Kipróbálnék egy mechanikust, de úgy érzem megint csak egy membrános lesz, mert nem is találok semmit ami jó lenne, és a hangjuk is nem tudom mennyire lenne hangos nekem, mert sokat írok...
6. Van konkrét modell ami tetszik? Redragon Varuna Black és hasonlók
7. Milyen kiosztást szeretnél? Magyar természetesen, meglegyenek az ékezetes gombok. Az ékezet nélküli írást el nem tudnám képzelni
8. Milyen méretű billentyűzetet szeretnél? Teljeset, numpad-dal. Fn gomb, vagy plusz extra hasznos gombok jó lenne rá, nem szükséges makrózható is. Átlagos magas gombos kellene, nem lapos mint a notikon. Csuklótámasz nem kell.
9. Extra igények: Világítás legyen mindenképp, többféle színből lehessen válogatni, fényerő szabályozhatóság jó lenne, esetleg effektek is változtatható lenne az nagyon bejönne. -
válasz
Skullwipe #40367 üzenetére
Én mechanikus billentyűzeten nőttem fel a féltégla IBM), több, mint 10 éven át nyúztam és megéltem annak minden előnyét és hátrányát. 2 gyerek mellett olyan hangos billentyűzetet már nme engdhetek meg magamnak. Talán még megvan valahol az egyik fiók mélyén.
Ezt a pár ezres példát nem értem, vagy az az, amit Csizmás linkelt? Ezek amúgy dupla enteresek csak német karakterekkel?
-
molnaRm
csendes tag
suora fx vélemények esetleg? nem volt még tesztelve vagy azért nincs az ajánlottak közt mert rossz?!
-
r0b1
tag
Sziasztok!
1.Mekkora összeget szánsz rá?
Max. 25 000 Ft.
2.Használt szóba jöhet?
Igen
3.Milyen billentyűzetet használsz most? / Miért cseréled le?
Szeretnék kipróbálni egy mechanikusat.
4.Mire használnád a billentyűzetet?
Játékra (főleg FPS) és munkára (programozás).
5.Milyen típusú billentyűzetet keresel?
Mechanikus.
6.Van konkrét modell ami tetszik?
Tesoro Durandal G1N (itthon most csak MX Brown-al kapható)
Fnatic Rush Pro
7.Milyen kiosztást szeretnél?
Eredetileg ISO-t gondoltam, de kíváncsiságból lehet kipróbálnék egy ANSI-t is, ha olcsóbb.
8.Milyen méretű billentyűzetet szeretnél?
Normál méret numpaddal.
9.Extra igények
Mindenképp legyen olyan billenytű kombináció amivel számot lehet léptetni (Fn + valami).
Esetleg ne legyen túl hangos, ezért néztem a Rush-t, hogy az van Cherry MX Silentel is.Nem volt még mechanikus billenytűzetem, így teljesen tanácsalan vagyok hogy milyen színű kapcsolók lennének jók nekem. Meg lehet ezeket valamilyen boltban nyomkodni vagy úgy is csak hasznáatkor derülne ki?
Valamint ha egy ISO kiosztásút UK/US/DE nyelvel rendelek akkor a gombik fizikai elrendezése ugyan az és csak a betűk feritata különbözik?Köszi!
-
PixAlan
aktív tag
válasz
Fr@nkieWilde #40378 üzenetére
Unifying receiver a logi saját vevőegysége, lényege, hogy ha több unifying receiveres perifériád van, akkor egy ilyen vevő is elég, így csak egy usb portot eszik pl a billentyűzet+egér
-
dugo_
veterán
válasz
Mr.Csizmás #40375 üzenetére
Kifejezetten vicces, ahogy körbeér az a pár modellt, amit Kínában gyártanak 500 különböző brandinggel.
Szinte az összes nálam megfordult kínai TKL vonásait felismerem bennük. -
Ringman
félisten
válasz
Mr.Csizmás #40375 üzenetére
a kínai márnanévgenerálás elég vad
-
Skullwipe
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #40372 üzenetére
Komolyan, ha találsz ilyet és úgy van akkor nyugodtan jöhet pm, ennyiért simán kellene egy ilyen meg főleg cherryvel, lazán megéri ezt a kis összeget, én is tudnék kinek adni ilyesmit. ISO + német kupakok teljesen rendben van a többi meg csak sallang.
-
PixAlan
aktív tag
válasz
Fr@nkieWilde #40369 üzenetére
Hát ez a konkrét típustól függ valamennyire, nekem k800as logi billentyűzetem van és egy logi g700s egerem, a k800 unifying receivert használ és a g700s is de annak valami turbózott verzió jutott, én is a gép hátuljába raktam a receivereket és az asztaltól pár méterre az ágyamon is szoktam használni őket, és semmi különbséget, fennakadást nem szoktam érezni.
-
Skullwipe
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #40368 üzenetére
Kinek veszel ennyi billencset? Nekem is vegyél már ennyiért, jó lenne a numpad miatt is
-
Ringman
félisten
válasz
Mr.Csizmás #40368 üzenetére
szép fogás
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Helló!
Nem használtam még vezeték nélküli billentyűzetet/egeret, így egy kicsit off kérdést fogok feltenni.
Nem zavarja a jelet az, hogy nem egymás alatt/mellett van a bill/egér, valamint a jelüket fogadó usb dongle?
Kb. másfél méteres távolság lesz a bill/egér és a gép hátlapja között, ahová be lesz dugva ezek jelvevője.
A gép "háttal lesz" billentyűzetnek/egérnek.
Működésükhöz szükséges minőségben fogja tudni fogni a jelet?Köszönöm előre is!
-
Skullwipe
senior tag
válasz
CactuS #40366 üzenetére
Már rég elmúltak azok az idők mikor tényleg csak drágán voltak elérhetőek a mechanikus billentyűzetek. Most már ott tartunk, hogy itthon is vehetsz tényleg pár ezresért, és ki tudod próbálni, hogy neked mi tetszik, vagy tetszik-e egyáltalán. Lehet jobban befog jönni mint gondolod, vagy lehet hamarabb megszokod azt a pár sajátosságot ami ezzel jár mint gondolnád.
-
Piftuka
veterán
válasz
pengwin #38093 üzenetére
"Benne van a topik összefoglalójában is, hogy 10.000 ft alatti kategóriában sajnos nincs sok tapasztalata a topiklakóknak.
Én az 5 év garanciásat venném, a garanciája és az ára miatt.
És utána leírnám ide a tapasztalataimat"Végül nem azt vettem, de nem bántam meg.
A SPIRIT OF GAMER XPERT-K100 billentyűzetre esett a választásom.
Sorban a jellemzői:
- Egy 1 mm vastag, matt alumíniumból készült a ház felső része, emiatt nagyon masszív a szerkezet, és természetesen nem hajlik, nem nyeklik-nyaklik egyetlen irányba sem.
A súlya kicsivel több, mint 1 kg.
Szimpatikus megoldás az alumínium, nyáron sem izzasztja a kezet, ráadásul mivel matt, nem is látszik rajta az ujjlenyomat és a por.Dizájn szempontjából egy kifejezetten visszafogott, letisztult, elegáns darab, "gamer" mivolta ellenére is.
- Jó minőségű, vastag, harisnyázott USB kábelt kapott, amelynek a vége aranyozott. Szerintem erre sem lehet panasza senkinek.
- Szintén pozitívum, hogy az alsó részen hátul gumilábak találhatóak, és a kihajtható lábak alján is található egy-egy viszonylag széles és vastag gumicsík, amelynek köszönhetően teljesen stabilan, csúszásmentesen fekszik fel bármilyen asztalra.
Apró negatívum, hogy az egyik gumicsík ragasztója már elengedett. Valami lágyabb fajta ragasztó (mint általában az ilyen eszközöknél), ragacsos, így vissza tudtam tenni a helyére, de lehet, hogy később szükség lesz, valami erősebb fajtával is odaragasztani.- Kihajtott lábakkal is viszonylag lapos felületet ad a gépeléshez, viszont mivel a mechanikus billentyűzeteket utánozza, mégis érezhetően magasabban gépelek vele, mint a korábbi, Logitech DeLuxe 250-esemmel.
- A billentyűzet hagyományos, magyar kiosztást kapott; a jobb oldali Windows gomb helyén található az "Fn" gomb, ami a világítást vezérli, a "Scroll Lock" helyén található céglogóval megjelölt gombbal együtt használva.
- A billentyűk alakja kicsit, de csak nagyon kicsit keskenyebb (nem teljesen négyzet alapterületű), mint a Logitech billentyűzetem esetében, emiatt először kicsit meg is ijedtem, hogy az én hosszabb, nagyobb ujjaimnak keskeny lesz a felület, de szerencsére gyorsan megszoktam. Tényleg annyira elhanyagolható a különbség, és a billentyűk távolsága is úgy lett beállítva, hogy könnyű gépelni vele. A kialakítása miatt nem tapasztaltam elgépelést, "vakon gépelve" sem.
- A billentyűk típusa membrános, de nem a szokványos megoldás; ezt hívják "fél-mechanikusnak". Természetesen inkább csak látványban idézi a mechanikus billentyűket. Ám érzetre az átlagos membránosokhoz képest komolyabb, kicsit erőteljesebb "ellentartása" van, mégsem hangos, és hosszabb használat során is kényelmes.
Két hónapja használom, majd kiderül, hogy hosszabb távon mennyire lesz tartós, és konstans a minősége.- A multimédiás billentyűk, az email és böngésző, valamint számológép funkciógombok teszik a dolgukat, ezzel kapcsolatban semmi különöset nem tudok elmondani.
- Háttérvilágítással rendelkező billentyűzetet kerestem, így ez a funkció kiemelten fontos volt számomra.
Az "Fn" billentyű és a "Scroll Lock" helyén lévő billentyű együttes használatával lehet kapcsolni a világítást, ami jó, mert véletlenül nem lehet aktiválni, illetve deaktiválni azt.A gép elindítását követően a kék világítás aktív. Ezen kívül sorrendben, zöld, piros, világoskék, sárga, lila, fehér színek választhatóak, vagy kikapcsolható a világítás.
Mindegyik szín jól megválasztott, egyik sem olyan harsány még legnagyobb fényerőn sem, hogy zavaró legyen. Alacsony frekvenciás vibrálás szerencsére nem érzékelhető!Mindegyik szín világítását 3 fokozatban lehetséges állítani ("Fn" + "Page Up/Down" gombok), illetve az "Fn" + "Home" kombinációval aktiválható a pulzáló, "lélegző" mód, ami folytonosan kapcsolgatja az összes színt.
Én mindig statikusan, egy színt használok, és a fényviszonyok függvényében választom ki, hogy melyik szín legyen.
Kis negatívum, hogy a három "Lock" billentyű aktiválását visszajelző LED-ek színe fixen kék. Ez nem változik a fő világítás kapcsolgatásával.
Arra sem jöttem rá, hogy a "Scroll Lock" hogyan aktiválható, hiszen a helyén ugyebár a cég logójával jelzett gomb található. No mindegy.
- A termékhez jár egy bal kéz alá "illeszkedő" csuklótámasz is, dedikáltan a játékosoknak javasoltan, ám én ezt nem tartottam szükségesnek használni. Kényelmes anélkül is.
Summa summarum:
Figyelembe véve a termék 10.000 forint alatti árát, a 2 év jótállást, az átlagon felül minőségi kivitelt, a háttérvilágítás sokoldalúságát, és remek megvalósítását, szerintem ez a billentyű az egyik "Best Buy" a kategóriájában.Az eddigi tapasztalatok alapján bátran ajánlom mindenkinek.
-
freeapro
senior tag
Sziasztok, van olyan mechanikus mx red gamer billentyűzet teljes magyar kiosztással olcsón akár világítás nélkül is ami kapható is?
-
Ringman
félisten
válasz
SunMount3r #40355 üzenetére
Lenovo preferred apróról
Szerk
Látom wireless kellene. 5k-ból nem jön ki normális -
SunMount3r
nagyúr
Sziasztok, ti a GENIUS KB-8000X és a Genius SlimStar 8005 közül melyik ajánlanátok inkább gépelésre?
A KB-8000X-nek olyan "befelé" álló billentyűi vannak, amik a középső sor felé lejtenek alulról/felülről. A 8005-nek meg szigetes kockák.
Más nem találtam a max 5K-s keretből. Lényeg az, hogy rendesen lehessen gépelni vele és wireless legyen. A most használt Microsoft Al-in-One-al elég sok a mellé ütésem és mindenképpen "hagyományosabb", normál méretű megoldást keresek. Ha tudtok ajánlani jobbat, akkor köszi!
-
andrasth
tag
Sziasztok!
Praktikussági szempontokból jelenleg Rapoo 8000-et használok és jól jönne, ha megvilágított billentyűzete lenne. Amúgy teljesen jól elvagyok vele, szóval ez a minőségi szint nekem pont elég. Vajon kapható a hazai piacon ilyesféle háttér világítós, numpad nélküli, kompakt méretű, vezeték nélküli billentyűzet (+egér kombó akár) max tízezer forint magasságáig?
Mekkora összeget szánsz rá?
Minél kevesebbet...2.Használt szóba jöhet?
Igen3.Milyen billentyűzetet használsz most? / Miért cseréled le?
Rapoo 8000 - nincs háttér világítása4.Mire használnád a billentyűzetet?
Elsősorban netezésre5.Milyen típusú billentyűzetet keresel? (ollós, gumiharangos, mechanikus stb.)
teljesen mindegy6.Van konkrét modell ami tetszik?
Arteck HB030B7.Milyen kiosztást szeretnél? ISO (magyar, német, angol stb.), ANSI (amerikai), JIS (japán, koreai stb.)
Magyar8.Milyen méretű billentyűzetet szeretnél? (kell-e numpad, fn-sor, kurzorblokk, stb)
Kompakt, numpad nélküli9.Extra igények (világítás, csuklótámasz, vezetéknélküliség, ergonomitás, programozhatóság, stb.)
Vezeték nélküli, háttér világítássalElőre is köszönöm...!
-
SeatZola
őstag
Sziasztok!
Szeretnék tanácsot kérni! Sok-sok éve egy vezetékes Logitech Wave bill-t használok. Szeretném lecserélni egy új bill.-re.
Stílusra valami ilyet szeretnék:A lényeg teljes méretű kellene, lehetőleg fém borítással, numerikus résszel (erről le tudnék mondani...), lapos laptop gombokkal, magyar kiosztással (minden ékezetes betűvel), legjobb lenne, ha vezeték nélküli lenne. HA viszont vezetékes lenne, akkor jó lenne ha háttévilágítása is lenne. A keret legyen mondjuk 15-20k. Már nem játszom, igazából netezéshez, általános napi gépezéshez kellene.
Ha adtok tippeket, azt köszönöm előre is! Tudom, hogy nem egyszerű....
-
ribizly
veterán
Nagyon szépen köszönöm Mindenkinek a javaslatot!
Utánajárok ennek az mx silent-nek. -
Ringman
félisten
válasz
nyunyu #40350 üzenetére
csak a 2 oldalsó káva keskenyebb, azon belül ugyanolyan széles. - magasság nyilván erősen különböző
az xd96 és diy billentyűzetek viszont keskenyebbek:
[link]
Dimensions: 14.5 x 5 x 1.5 in (36.8 x 12.7 x 3.8 cm)az a cherry g80-1800-as 405 x 180 x 44 mm méreteihez képest baráti azért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Futás, futópályák
- Tesla topik
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- E-roller topik
- Mobilinternet
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest