- Gaming notebook topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- BIOS frissítés
- OLED monitor topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
CactuS #40366 üzenetére
Elég sokat gépelek rajta. Mint írtam, még csak ~2 hónapos, de remélem, hosszú távon sem lesz probléma vele!
Ilyen téren mondjuk az elmúlt ~17 évben használt különféle, membrános Logitech billentyűzetekkel sem volt komolyabb problémám. A legutóbb használt DeLuxe 250 mondjuk már érezhetően nem az a minőség (a betűk lekoptak róla, és nem minden billentyű érzékelője 100%-os), mint a '90-es évek végén, és a 2000-es évek elején és közepén megvásárolható Internet Keyboard-ok.
Sajnos azóta a Logitech nagyon leadott a minőségből!
BTW... kicsit azért nagyobb "ovációt" vártam, ha már ennyit írtam, és ilyen szépen összefoglaltam a billentyűzet jellemzőit...
Vagy itt már senkit nem érdekelnek az "olcsó", világítós billentyűzetek?
-
Skullwipe
senior tag
válasz
CactuS #40366 üzenetére
Már rég elmúltak azok az idők mikor tényleg csak drágán voltak elérhetőek a mechanikus billentyűzetek. Most már ott tartunk, hogy itthon is vehetsz tényleg pár ezresért, és ki tudod próbálni, hogy neked mi tetszik, vagy tetszik-e egyáltalán. Lehet jobban befog jönni mint gondolod, vagy lehet hamarabb megszokod azt a pár sajátosságot ami ezzel jár mint gondolnád.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest