Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domonkos
addikt
Igen, szerintem az ISO-t jelentheti. Rendelni meg nem rendeltem, sot nem is hallottam a boltrol eddig. Tutit meg az ugyfelszolgalatosok fognak tudni mondani.
Amugy ennyiert mar elkelne egy jofele PBT keycap ra. A mostani billemen is olyan van es bele vagyok szerelmesedve. Regebben en is sokat szimpatizaltam a k70 valamelyik valtozataval, de most egy jo hosszu idore lemondok roluk
Amugy mi volt a baj az isku-val?
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Elektromos autók - motorok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Medence topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Bontatlan! Logitech G Pro TKL Clicky Magyar kiosztású
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- CANYON Cometstrike GK-55 (CND-SKB55-HU) Mechanical
- Keycap / kupak szettek - aktualizálás folyamatban
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest