Új hozzászólás Aktív témák

• qltsar

veterán

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni a hozzáértőktől billenyűzet vásárlás ügyben.

Sajnos már hosszú hónapok óta keresgélek a budapesti áruházak kínálatában olyan billenyűzetet, ami megfelel az elvárásaimnak, de sajnos mindig valami probléma merült fel a kiszemelt modellel kapcsolatban.
    Az igényeim: 'szigetes' billentyűk, standard magyar elrendezés*, csuklótámasz. Mivel a céghez kellene az árat szeretném a lehető legolcsóbban megúszni.

* Sajnos úgy tapasztaltam, hogy jelenleg itthon 4 féle típusú elrendezés kering a piacon, amiből csak az egyik felelne meg számomra, erre gondolok: [link]. Ő a képen egy Trust Isla, sajnos csuklótámasz nincs, de a kiosztás és a szigetes elrendezés már megvan, 3/2.
    A másik véglet amivel találkoztam és majdnem jó volt, az az US szabványú kiosztás, ahol felezik az Enter-t, és az 'ú' mellé helyezik az 'ű' betűt: [link]. A képen látható billentyűzet US szabvány, a bal SHIFT ne tévesszen meg senkit, a magyaron mellé került az 'í' betű. Az 'ű' betű a '\' billentyű helyén van, ez a modell is 3/2, itt viszont a kiosztás nem stimmel, de legalább csuklótámasz lenne :(.
    A másik két lehetőségre nem térnék ki, szigetes elrendezésűnél szerencsére egyikkel sem találkoztam még.

Köszönöm a segítséget :)!

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák