-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirAlo
aktív tag
Hello, en nem azt szeretnem kerdezni hogy mit vegyek , hanem megtalaltam a nagyon regi billemet es ujbol a gephez kotottem, meglepoen jo, olyan kattogos hangja van mint a mechanikus billeknek, az lenne a kerdesem hogy ez mechanikus bill vagy csak a hangja olyan ? IBM KB-6323 a neve, igy nez ki:
-
Bufo bufo
tag
Most látom hogy szaporodnak a "Magyar" kiosztású "Mechanikus" billentyűzetek!
Látom beállt a sorba a Roccat is...
Bár nincs nagy bizodalmam a márka felé...
-
do3om
addikt
válasz
GeryFlash #14039 üzenetére
Megjött a válasz, magyar kiosztású, persze sejtettem de sosem lehet tudni.
Az o gyűrű bár sosem használtam szemit amihez kel de úgy értelmeztem eddigi írásokból hogy a nyomógombok útját rövidíti le, mivel nem tudod így teljesen lenyomni a gombod. Persze nem is kel mivel kis benyomás után már érzékeli a lenyomást, amiért nem megy teljesen be elmarad a kattanó hang is ha jó értem szóval halkabb is lesz.
-
do3om
addikt
Gondolkozok a giga osmiumon, néhány boltba van több féle is,de ugye csak a kék a magyar.
Na most a PCX nem igazán írja hogy mi a magyar meg mi nem, biztos a vevőnek kel kitalálni. Mint máskor most sem kapok válasz a levelemre, nagyon rendes egy bolt. Szerintem belehúzhatják a faxukat. -
bencze
senior tag
Nálunkfele a piros / fekete kapcsolós QFR-en kívül található más, max TKL méretű billentyűzet? Gondolkodom a piros kapcsolót ki kellene próbálni, a QFR még viszonylag olcsó is, de a kék kapcsolósom QFR.. lehet mást kellene próbálni...
Lehetséges opció kínából egy Poker 2 (a geekhackes rendelésem azt hiszem, nem fog összejönni), vagy pedig egy keyboardcompany-s Filco, ez utóbbi jól hangzik de annyit nem nagyon lenne szívem rákölteni. De legjobb lenne valami helyi cucc, viszont a tesoro full size, csak beleakadnék...
-
Primary92
senior tag
Genius i820/i220-ról mi a vélemény?
-
Lomha 8V
addikt
-
Atla
senior tag
Hosszas keresgélés után ez a kettő lenne a befutó :
-Modecom MC-9006
-TRUST 17376 eLight LED Illuminated KeyboardSegítsetek dönteni.
Kinézetre világításra,a Trust jobban bejön nekem,főleg ha lehet fehér fényt is
varázsolni rá.Viszont sokan írják hogy hangos meg beragadnak a billentyűk. -
cozmo
őstag
Nos egy kis infó.
Ozone Blade országosan hiánycikk (februárban lesz nálunk is újra) egy hibától eltekintve jó kis billentyűzet. Mégpedig, hogy két billentyűt is le kell nyomni, ha a multimédiás (pl.: hangerő) gombokkal szeretnénk operálni.
Nekünk is előjött az érintő panel hiba, mikor egy Gigabyte K8100-at teszteltünk. Az USB kábel újra bedugása megoldotta. Azt olvastuk érzékeny az elektromos eszközökre ha túl közel vannak. Távol kell tartani az elektromos interferenciát okozó tényezőket. Mint pl.:monitor, billentyűzet kábele, mobiltelefon.... -
mqm
senior tag
MODE COM MC-9006
SHARKOON Nightwriter
Ebben az árszegmensben nem sok választási lehetőséged van pláne ezekkel a feltételekkel..
Ez a 2 darab amire érdemes rá tekinteni. A ModeCom nem épp HC gamereknek van kitalálva de nekem egész tetszetős volt ameddig megvolt.
A Sharkoon-ról meg jókat hallani, csak épp nem magyar.
Holnap viszem vissza a CM csodát8 napos elállással és utána egy sharkoon jön valószínű.
De hálás lennék ha betesztelnéd előttem.(just a joke
)
De azért ha erre esik a választás írd meg a véleményeket. -
Atla
senior tag
Sziasztok.Világítós billentyűzetet szeretnék venni,jó lenne ha slim lenne.A4tech kd-600l szemeltem ki,mi a véleményetek? Olyan 10K-t szánnék rá, sokkal ha tudtok jobbat mondjátok.
-
do3om
addikt
Mivel nem lelek megfelelő billentyűt, aki használja attól kérdem vagy aki használta megrendeljem e a Giga osmiumot? Ez cseppet drágább mint amit rászántam
A kék világítás jó rajta, néztem sok videót meg mindent a fehér barátibb lenne csak nem magyar.
Ha valaki betéved és ajánlani akar valamit ebben az árszegmensben ami kel nekem: magyar kiosztás, ledes világítás, levehető csuklótámasz-vagy eleve rövid, jobb oldalon semmi extra gomb csak a num rész és ennyi, -
GeryFlash
veterán
Tesoro Durandal vagy Logi g105? Thermaltakeről mi a vélemény?
-
mqm
senior tag
válasz
Raggie #14013 üzenetére
Nekem most egy logi k120-am van "ideiglenesként" de eddig ezzel vagyok a legjobban megelégedve... (no comment
)
Szóval nincsenek eszeveszett elvárásaim. Legyen slim vagy fél slim, lássam sötétben, legalább 5 gombot egyszerre le tudjak ütni és ne akadjanak zörögjenek stb.. a gombok. -
-
GeriCool
aktív tag
Amúgy tényleg nem értem, hogy lehet ilyet hibázni a Gigabyte részéről. Nagyon szép design-al és minden árszegmensben lehetne világítós, magyar kiosztású billentyűzete (K7, 8100) amik hibásak és itt van az Osmium, amit meg Mindenki ajánl. Nem igazán értem.
Tényleg 30k-ért kel venni billentyűzetet. -
GeriCool
aktív tag
Én végül nem vártam a csodára. Ha nincs nornális bill, akkor rendeltem egy ilyet. A Sharkoon az nekem is tetszene, de nem találtam magyar kiosztásút.
Visszatérve viszont így megúszom 5k-ból és nem kell 15-öt kifizetni egy hibásra (Giga 8100).
Majd írok, hogy mik a tapasztalatok. -
mqm
senior tag
COOLER MASTER Devastator megy vissza a boltban...
Iszonyat rossz! A múltkor leírtak mellé még a gombok is el kezdtek akadni.
Most egy ilyennel szemezek helyette. SHARKOON Nightwriter
Vélemény? Félek ,hogy ez is gyász kaki lesz. -
thomasvold
őstag
válasz
zsolt19900 #14009 üzenetére
Nincs mit
-
zsolt19900
őstag
válasz
thomasvold #14008 üzenetére
ja oksi
akkor marad a modecom, az van helyi boltban
köszönöm
-
thomasvold
őstag
válasz
zsolt19900 #14007 üzenetére
Félreértettél, azt írtam, hogy a Revoltec-nek is hosszúkás az Enter-e, ahogy írtam,nekem inkább csak ez volt a zavaró benne,de megszokható. Ahogy a ModeCom-nál, A Revoltec-nél sem jó kép van betéve. Ha elolvasod a hozzászólásokat, ott is írják, hogy a hosszúkás Entert meg kell szokni.
-
zsolt19900
őstag
válasz
thomasvold #14006 üzenetére
na igen, a modecomnak hosszúkás az enterje, ennek az lx 3 nak pedig normális kialakítású, ez jobban tettszik nekem mondjuk, de majd úgy is a leendő gazdája dönt
köszi a segítésget
-
thomasvold
őstag
válasz
zsolt19900 #14005 üzenetére
A tesómnak ez a Revoltec van,ami mindenben ugyanaz, mint a ModeCom, amit linkeltem. Engem a kék fény zavar inkább, a piros szerintem jobban látható és nekem kontúrosabbak a piros színnel a betűk, nem vakítanak. De szerintem ez egyénfüggő. Ő ezzel a Revoltec-el játszik, csendesek a gombok, nem lötyögnek,neki elmondása szerint, tökéletesen megfelel játékra is. Engem egyedül a hosszúkás Enter zavar, de azt is meg lehet szokni. Szerintem mindkét kérdésedre válaszoltam
Olvasd el a hozzászólásokat alatta, azért annyira nem mondanak róla rosszat és ezt alá tudom támasztani, én is nyomkodtam már a tesóm szobájában
-
zsolt19900
őstag
válasz
thomasvold #14004 üzenetére
értem, köszönöm
még egy-két kérdés, hát ha tudsz ebben is segíteni:
1 olvastam arról, hogy valakinek nagyon vakító vagy épp alig látható nappal a megvilágítás hiánya miatt a szöveg... ez ellensúlyozható azzal, hogy van pl. két szín, az egyik élénkebb a másik pedig halványabb?
2 ezeknek a billentyűzeteknek ennyivel rosszabb lenne a minőségük? csak azért vetettem fel ezt magamban, mivel látom tapasztalatokat olvasva pl. trust, hogy esnek ki a billentyűk stb. stb. amin én csodálkozom, megmondom őszintén -
thomasvold
őstag
válasz
zsolt19900 #14003 üzenetére
Ne aggódj, a kép nem jelent semmit, iponéknál mindig ez a hiba. Ha ott van a leírásban,hogy magyar billentyűzet,akkor az is. De ha dobsz nekik egy emailt, akkor munkaidőben kb 5-10 pecen belül válaszolnak, de a válasz az lesz,hogy igen, magyar kiosztású bill.
-
thomasvold
őstag
válasz
zsolt19900 #14000 üzenetére
Tessék,legolcsóbb világítós: ModeCom MC-9006 Kék és piros világítást tud. 5 ezer ft. 2 év garancia.
-
Đusty
addikt
válasz
zsolt19900 #14000 üzenetére
Auchan billentyűzet, 5ezer. Ha kék világítósat szeretne. Nekem ez a kék nem igazán jön be, piros jobb lenne. Egyébként nincs vele baj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Politikai mémek
- További aktív témák...
- Keychron V5 Max mechanikus billentyűzet - ISO-HU - BROWN switch
- Eladó Ducky One 2 Mini Cherry MX Black billentyűzet
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Fellowes deluxe billentyűzet tartó tálca
- Keychron K2 Pro Wireless, hotswap Red switch, RGB háttérvilágítás, alumínium ház, ISO-UK
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest