Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• slam99

kezdő

válasz Synthwave #106405 üzenetére

Ha már ideraksz egy olyan egeret, ami ez a kép alapján színben tökéletesen passzol a green neo80 + gmk brg-hez és pont jó is nekem méretben palm griphez és ergo is, akkor kérlek indokold meg, hogy miért ne vegyen meg :D Decemberben jött meg a StormBreaker Max CF Phantom Ninja színben és az akkuidőn kívül nincs vele problémám. Ráadásul mostanában nem is szoktam játszani, úgyhogy tök felesleges nekem.

A "hangos space problémám" kapcsán egyrészt várni kellett pár napot, talán a stab kenőanyagoknak kellett egy kis használat és jobb lett a hang, másrészt egy 1mm-es poron foam bekerült ma a space-be. Tudom, szörnyű, de így már minden halk, kész a build. Már csak el kell hessegetni a kisördögöt, hogy ne vegyek másik plate-et kipróbálni, amihez másik switch is kellene... Vagy akkor már egy pcb és keycapek is, hogy tudjam egyben cserélgetni a belsőt. Vagy a munkahelyemre is kellene egy bill. Na jó, várok még ezzel kicsit, ez a rossz ebben a hobbiban...

Új hozzászólás Aktív témák