- Tárgyal az egyesülésről a GlobalFoundries és a UMC?
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- Több Copilot+ szolgáltatást kaptak AMD és az Intel AI platformjai
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- 3D nyomtatás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Amerigo57 #96870 üzenetére
Scom fórumtárs Tomahawkot tesztelt (és baromi elégedett vele
), ha gondolod szólok neki, hogy publikákja ide is a véleményét.
A Unify meg szervízes próbálgatás volt ami másod kezes (nem én voltam a kormányos). Engem pl baromira érdekelt az aktív vrm hűtése. Egy rommá feszelt 10700k@1.380v, passzív vrm-el is viccesen alacsony hőfokokat kaptak, pedig próba pados teszt volt, nulla szellőzéssel. Aktív ventivel ez lejebb ment 2-3-4 fokot és nem volt számottevő hangja. Más teszterek szerint ha be van építve a lap egy házban akkor ez a különbség jobban kijön...megitélni nem tudom én egy picit többet vártam tőle, de érdekes dolog és kikapcsolható, meg ujdonság is és miért is ne
Memória terén nem volt nyúzva, de azt mondják e téren elég jó eresztés. A 3600-os Viper modulokkal simán indult, nem kellett különösebben mókolni.
A wifi-ről nem tudok nyilatkozni, de lanon a gigás, digi nettel nem voltak gondjai, nem volt belassulás.
Összességében egy nagyon faja és jól felszerelt lap, simán elbír egy húzott 10800k-val, bios szinten nem volt anomália és külhonban a felhasználók is elégedettek vele. Ha a 100k-s kategóriába gondolkodnék sanszosan ezt hoznám...viszont én ennyit nem adnék lapért, így vennék egy Tomát (főként ScomComputer fórumtárs javaslatára) és beraknám egy jól szellőző közegbe, vagy kapna egy kis plusz luftot a vrm és jóccakát
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 3D nyomtatás
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-F2A78M-D3H rev: 4.0 alaplap
- ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap
- Gigabyte GA-H55-UD3H rev: 1.3 alaplap, + i7-860 négymagos proi, + hűtő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AM4 Alaplap Bazár - Újszerű/Használt - Kifogástalan tesztelt működés - Számla & Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Turbózd fel a gèped,most!
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest