Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Milka 78

nagyúr

válasz Amerigo57 #96870 üzenetére

Scom fórumtárs Tomahawkot tesztelt (és baromi elégedett vele :K ), ha gondolod szólok neki, hogy publikákja ide is a véleményét.
    A Unify meg szervízes próbálgatás volt ami másod kezes (nem én voltam a kormányos). Engem pl baromira érdekelt az aktív vrm hűtése. Egy rommá feszelt 10700k@1.380v, passzív vrm-el is viccesen alacsony hőfokokat kaptak, pedig próba pados teszt volt, nulla szellőzéssel. Aktív ventivel ez lejebb ment 2-3-4 fokot és nem volt számottevő hangja. Más teszterek szerint ha be van építve a lap egy házban akkor ez a különbség jobban kijön...megitélni nem tudom én egy picit többet vártam tőle, de érdekes dolog és kikapcsolható, meg ujdonság is és miért is ne :)
    Memória terén nem volt nyúzva, de azt mondják e téren elég jó eresztés. A 3600-os Viper modulokkal simán indult, nem kellett különösebben mókolni.
    A wifi-ről nem tudok nyilatkozni, de lanon a gigás, digi nettel nem voltak gondjai, nem volt belassulás.
    Összességében egy nagyon faja és jól felszerelt lap, simán elbír egy húzott 10800k-val, bios szinten nem volt anomália és külhonban a felhasználók is elégedettek vele. Ha a 100k-s kategóriába gondolkodnék sanszosan ezt hoznám...viszont én ennyit nem adnék lapért, így vennék egy Tomát (főként ScomComputer fórumtárs javaslatára) és beraknám egy jól szellőző közegbe, vagy kapna egy kis plusz luftot a vrm és jóccakát :)

Új hozzászólás Aktív témák