- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Monitor hiba topik
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz Milka 78 #95537 üzenetére
az 99% h beragadt, két hónapja is láttam annyiért náluk, de nem adnék érte annyit, 25e volt alzánál nagyon sokág, aztán eltűnt tavaly november környékén, azóta elvétve láttam 30-35e körül kisebb helyeken, aztán már annyiért sem ( :
1-2 piros-fekete régebbi msi van ami jó lett volna, de azokat sem kapni
x470 gaming pro is nagyon tetszene, de talán egy helyen van ha van, kisebb boltokból nem vásárolok
azt hittem szimpla feketét egyszerűbb lőni, de kifogott rajtam, majd talán b550-ből lesz valami_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest