Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Kis segítségre lenne szükségem. Tegnap a Store elkezdet hülyülni, minden letöltésnél 0x803f7000 hibát dobált. Másik gépen tudok letölteni a használt MS accounttal, másik accountal is megy a Surface-n. Póbáltam pár dolgot, a végén nyomtam egy visszaállítást. Na most ott tartunk hogy, Reseting this PC és 6% mutat kb 1 órája, a pontok meg mennek körbe, körbe
. Esetleg van valakinek tapasztalata, hogy ez ilyen, legyek türelmes, vagy legyen B terv: a recovery image már a gépemen van. Mondjuk nekem tegnap az 586.164-et is szerintem botrányosan lassan rakta fel, Van egy atomos Dell Venue pro 11-em is, az kb negyed idő alatt megvan egy ilyen frissítéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- Dell Venue 10 Pro tablet (10,1FHD+/IntelQuad/4GB/128SSD)
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Hibás Dell Precision 7730 - 17,3", i7 8750H, 32GB RAM, Quadro P3200 6GB VGA
- Új Apacer 16GB DDR4 3200MHz
- Akció! Csere-Beszámítás! Samsung 990 Pro 2TB Nvme SSD PCIE 4.0!
- Apple iPhone XS Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Esetleg van valakinek tapasztalata, hogy ez ilyen, legyek türelmes, vagy legyen B terv: a recovery image már a gépemen van. Mondjuk nekem tegnap az 586.164-et is szerintem botrányosan lassan rakta fel, Van egy atomos Dell Venue pro 11-em is, az kb negyed idő alatt megvan egy ilyen frissítéssel.