Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Vicces dolog történt: a Surface Prom a gépházban megjelenített egy új menüpontot, aktiválás névvel, ahol azt írta, hogy idén decemberben lejár a licencem, és az aktiválás gombra nyomva semmi sem történt. A kulcs utolsó 5 karakterét mutatta csak, az megegyezett az általam korábban lementett oem kulccsal, azt újra megadva hibát írt ki, majd az msdm kulcsot megadva aktiválódott és eltűnt a menü (három kulcsot mentettem le, oem, msdm, ie jelölésűeket). Teljesen tanácstalan vagyok mi történhetett. Használtan vettem, nem tudom hogy ez az eredeti gyári telepítés-e, de nem sok értelme lett volna lecserélni a kulcsot valami másra, ha már jár az eszközhöz. Illetve az msdm kulcsot kapásból el is fogadta.
Valakinem valami ötlete a jelenségre?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Hálózatokról alaposan
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A SteamOS helyett Bazzite felé fordul a GPD
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Elektromos autók - motorok
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs