Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Vicces dolog történt: a Surface Prom a gépházban megjelenített egy új menüpontot, aktiválás névvel, ahol azt írta, hogy idén decemberben lejár a licencem, és az aktiválás gombra nyomva semmi sem történt. A kulcs utolsó 5 karakterét mutatta csak, az megegyezett az általam korábban lementett oem kulccsal, azt újra megadva hibát írt ki, majd az msdm kulcsot megadva aktiválódott és eltűnt a menü (három kulcsot mentettem le, oem, msdm, ie jelölésűeket). Teljesen tanácstalan vagyok mi történhetett. Használtan vettem, nem tudom hogy ez az eredeti gyári telepítés-e, de nem sok értelme lett volna lecserélni a kulcsot valami másra, ha már jár az eszközhöz. Illetve az msdm kulcsot kapásból el is fogadta.
Valakinem valami ötlete a jelenségre?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Cyberpunk 2077
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- RAM topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Eladó egy bontatlan új Redmi Pad 2 Pro 5G+gyári tok+redmi smart pen
- Új Garanciában Cserélt iPad Mini 6 256GB Wifi/2026.05.04.Apple Gar./z24
- iPad Pro 11" M2 4. Gen. 2022 128GB Space Grey 92% Akku
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest