Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fighting

csendes tag

Az első két hét után.
    Hosszas gondolkodás előzte meg a vásárlást. Sokáig versenyben voltak az új 8 inches W8.1-s táblák is, de mivel nálam egyértelműen a laptop kiváltása volt a szempont végül a méret nyert. Az már az elejétől egyértelmű volt, hogy a robot nem játszik. S mivel nekem sok bajom a laptopon sem volt a 8 windowssal, így az ipad is kiesett. Azt hiszem nyugodtan mondhatom, nem bántam meg, hogy a Surface nyert végül. Megvásárlása óta talán nem is volt bekapcsolva a laptop, csak ha olyan filmet akartam nézni, ami csak azon volt meg. Átlagos felhasználóként megtaláltam minden olyan appot, amit a jelenlegi androidos telefonomon is napi rendszerességgel használok. Mükődik a torrent is rendesen a táblán. Az akku idő több, mint kielégítő. Két naponta szokott áramot kapni. Imádom a dupla ablakos alkalmazás futtatást.
    Az enyém még első generációs, így természetesen lehetne gyorsabb, amikor váltok az alkalmazások közt. A felbontás is lehetne még szebb, de simán lehet vele élni. A laptopom felbontása sem nagyobb pedig az 15-s. Amit nagyon nem szeretek, hogy nincs egységesítve a Store, és rendszeresen váltogatnom kell a régiókat.
    S még egy dolog. Tudom otthon nehéz beszerezni, de nem igazán értem azokat az embereket, akik még annyira sincsenek képben az informatikával, mint én, de otthon Wint használnak, azok miért kötelezik el magukat egy másik ökoszisztéma mellett. Számomra pont azért esett a választás a Surfacere, mert nem akartam másik rendszert tanulni és kiismerni. A meglévő win ismereteimmel a Surface kezelése és beállítása olyan egyszerű, mint az egyszer egy.
    Bocs, ha hosszú lett.

Új hozzászólás Aktív témák