- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házak után a VGA: ASRock csúcskártya kijelzővel
- Gigabyte alaplap topik
- RAM topik
- Kevés helyet hagyott a tápkonnektor körül a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Hobby elektronika
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
HollyBoni
üzenetére
Én is így vagyok vele, még mielőtt itt szóba került volna. Nyakba akasztva is ütődik valamennyire, nem feltétlenül sziklafalba, korlátba, de pl. a testemhez, vagy akár kézben tartva futhatok is, leteszem egy kemény felületre. A hátizsák meg nagyjából együtt mozog a testemmel, az egy 70 kg-os tehetetlen tömeg, a hirtelen mozgásokat tompítja. Szóval mindenki vigyen magával mindenhova gépet, ne bohóckodjunk telefonnal, az nem fényképezés. Még azon is gondolkodtam, hogy egy akkora fotós táska hogy férne el a hátizsákban, amiben benne van a teleobi is. Vagy szerzek egy puha obi tokot és abban külön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- PlayStation 4
- No Rest for the Wicked
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házak után a VGA: ASRock csúcskártya kijelzővel
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gigabyte alaplap topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- 14000 expo - Sony A6100 megkímélt állapotban, gyári dobozában és összes tartozékával OLVASS LEÍRÁST!
- Sony G 24-105 f/4 - Sigma 50mm f/1.4 Art (SONY E)
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G szett
- eladó Nikon Z5 fényképezőgép memóriakártyával
- Hoya HD Filter CIR-PL 58 Digital - Prémium cirkuláris polárszűrő + Dörr Advanture filter tartó
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi