Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Hővezető paszták
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andzsin73
tag
Az a baj a fényképezéssel, mint minden mással, hogy a minőségért fizetni kell
Aki látott már DSLR fotót, meg kompaktot egymás mellett az tudja mi a helyzet, de hát szegény ember vízzel főz.
Lumix ZS20-25-30 vagy Canon SX 260, 280, 510 esetleg az LX7?
Itt nézegettem a specifikációkat:
http://www.dpreview.com/products/compare/side-by-side?products=canon_sx260hs&products=canon_sx510hs&products=panasonic_dmczs25&products=panasonic_dmclx7&products=panasonic_dmczs30&products=panasonic_dmczs20&products=canon_sx280hs&sortDir=ascendingIgazából az LX7 a szenzormérete miatt lóg ki a sorból, nem tudom ez mennyire látszik a végeredményen? (Viszont a többivel ellentétben az optikai zoom kicsi.)
Végignéztem egy halom angol fotós oldalt az ultrazoom és point-and-shoot kategóriákban, mindenhol ezek a gépek vannak a top 10-ben a Sony egyes gépeivel kiegészülve, de mivel nem vagyok Sony fan, eleve kiesik a márka nálam.
Van egy Lumix FZ-35-öm, de ezt nem akarom mindig cipelni, egy zsebre vágható kompakt megoldást keresek
Vélemény? Kösz
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! I5 10300H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest