Hirdetés
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andzsin73
tag
Az a baj a fényképezéssel, mint minden mással, hogy a minőségért fizetni kell
Aki látott már DSLR fotót, meg kompaktot egymás mellett az tudja mi a helyzet, de hát szegény ember vízzel főz.
Lumix ZS20-25-30 vagy Canon SX 260, 280, 510 esetleg az LX7?
Itt nézegettem a specifikációkat:
http://www.dpreview.com/products/compare/side-by-side?products=canon_sx260hs&products=canon_sx510hs&products=panasonic_dmczs25&products=panasonic_dmclx7&products=panasonic_dmczs30&products=panasonic_dmczs20&products=canon_sx280hs&sortDir=ascendingIgazából az LX7 a szenzormérete miatt lóg ki a sorból, nem tudom ez mennyire látszik a végeredményen? (Viszont a többivel ellentétben az optikai zoom kicsi.)
Végignéztem egy halom angol fotós oldalt az ultrazoom és point-and-shoot kategóriákban, mindenhol ezek a gépek vannak a top 10-ben a Sony egyes gépeivel kiegészülve, de mivel nem vagyok Sony fan, eleve kiesik a márka nálam.
Van egy Lumix FZ-35-öm, de ezt nem akarom mindig cipelni, egy zsebre vágható kompakt megoldást keresek
Vélemény? Kösz
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A JavaScriptes Intelligencia (MIjs, AIjs) !
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest