Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Canon EOS DSLR topic
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andzsin73
tag
Az a baj a fényképezéssel, mint minden mással, hogy a minőségért fizetni kell
Aki látott már DSLR fotót, meg kompaktot egymás mellett az tudja mi a helyzet, de hát szegény ember vízzel főz.
Lumix ZS20-25-30 vagy Canon SX 260, 280, 510 esetleg az LX7?
Itt nézegettem a specifikációkat:
http://www.dpreview.com/products/compare/side-by-side?products=canon_sx260hs&products=canon_sx510hs&products=panasonic_dmczs25&products=panasonic_dmclx7&products=panasonic_dmczs30&products=panasonic_dmczs20&products=canon_sx280hs&sortDir=ascendingIgazából az LX7 a szenzormérete miatt lóg ki a sorból, nem tudom ez mennyire látszik a végeredményen? (Viszont a többivel ellentétben az optikai zoom kicsi.)
Végignéztem egy halom angol fotós oldalt az ultrazoom és point-and-shoot kategóriákban, mindenhol ezek a gépek vannak a top 10-ben a Sony egyes gépeivel kiegészülve, de mivel nem vagyok Sony fan, eleve kiesik a márka nálam.
Van egy Lumix FZ-35-öm, de ezt nem akarom mindig cipelni, egy zsebre vágható kompakt megoldást keresek
Vélemény? Kösz
Új hozzászólás Aktív témák
- Tokina AT-X Pro 11-16mm f2.8 (IF) DX eladó!
- Canon EOS M50 (Traveller kit) EF-M 15-45 kitobjektívvel + 22mm f2 STM optikával EF adapterrel
- Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 Is STM és Canon EF-S 18-135mm 1:3.5-5.6 Is objektívek
- DJI Mavic 2 Pro + Fly More Combo + Propeller Guard - Ingyen GLS házhoz vagy autómatába!
- Canon EF-M 55-200mm IS STM objektív, gyári dobozában, Canon ET-54B napellenzővel
- Xiaomi Redmi 9 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win 11 - 3év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Xiaomi Redmi 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest