- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós kamerák
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Computex 2025: háznézőben a Chieftec-nél
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vyndree
őstag
Ezzel a géppel nem nehéz még úgy sem, hogy semmilyen fotós előéletem nincs. PS-em nincs, a Corel AfterShot Pro a barátom. Vágtam, méreteztem, egyéb utómunkát nem kellett végezni rajta, csak nagyon minimálisan nyúltam bele a színekbe.
Ha érdekel vesd össze a módosítottat az eredetivel. -
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Következő kamerák között mekkora lehet a tudásbeli különbségük?
Panasonic Lumix DMC-FZ72
Sony Cyber-Shot DSC-HX300
Panasonic Lumix DMC-FZ200 -
válasz
scarabaeus #45688 üzenetére
Mekkora fényorkán kell, hogy az f/vaksötét szuperultramegagigazoomok tele végén alacsony iso mellett még 1/600-as záridőt kapj?
-
sad_Vamp
őstag
válasz
scarabaeus #45688 üzenetére
és ez most egy brutál nagy telés tükrös obi értékei vagy valami kicsi ultrazoomgépé?
-
scarabaeus
őstag
válasz
sad_Vamp #45687 üzenetére
"de akkor se nagyon van olyan ember fia aki 10x-20x zoomokat ténylegesen kitart kézből"
Simán ki lehet. Tegyük fel, a zoom ekv. 28 mm-ről indul. Akkor a 10x ekv. 280 mm, a 20x ekv, 560 mm. Még stabilizátor nélkül is 1/300 vagy 1/600 mp körüli értékek kellenének reciprok szabály alapján, de igen, a stabilizátorok hatékonyak, és még ennyi sem kell.
-
sad_Vamp
őstag
válasz
gaba2001 #45683 üzenetére
én is annak idején ultrazoomos géppel ugrottam fel a digitális fényképezés vonatára....ha jól emlékszem ez volt az 2 kezemen meg tudom számolni, amikor a felénél többre húztam ki a zoomot, mert onnét már bőven maszálódott az egész. Sokszor jobb eredményt kaptam ha PS-ben kinagyítottam a kért részt a kisebb zoommal fényképezett képről. Tudom hogy ma már léteznek ilyen olyan stabilizátorok, de akkor se nagyon van olyan ember fia aki 10x-20x zoomokat ténylegesen kitart kézből. (ha meg állványt hurcibálsz magaddal, akkor már vihetsz tükrös gépet is magaddal)
-
littlemole
őstag
-
rbalint88
addikt
válasz
Az Olympus Stylus 1 is megfontolandó. Az nagyobb szenzor mellett tud végig f2,8 induló fényerőt, 28-300mm átfogáson.
Ha kerítesz valakit, akinek van klubkártyája, akkor a mintabolti árból lejön 15%, így 170e Ft+ némi sör, csoki, akármi a segítőnek. Jelenleg így a legolcsóbb itthoni beszerzéssel. -
vond
MODERÁTOR
válasz
Ami nagy különbség, hogy az LX7-ben nagyobb szenzor van, valamint a fényereje is jobb (főleg a kezdő érték). Összességében szebb, élesebb képeket készíthetsz vele.
Ha egybegép kell, nem számít a méret, és mindenképp kell a "nagy zúm", akkor viszont nem kérdés, hogy FZ200. Az egyetlen értelmes koncepció nagyzúmos-kisszenzoros témában. Azért a 25-600 fix 2.8 nem mindennapi dolog ebben a kategóriában. Rengeteg beállítási lehetőséget ad a gép, de full automatán is el lehet vele lődözni. Kompaktokhoz, bridge gépekhez képest elég gyors masina, jó a fogása, és videóban is elég jó.
Van egy angol fószer, Graham Houghton. Ő totálisan kivesézte a gépet, írt egy nagyon jó kézikönyvet, s a youtube csatornáján is nagyon hasznos dolgokat mutat meg.
Nekem is az FZ200-ra esett a választásom pár hónappal ezelőtt. Sajnos egyetlen nagyobb szenzoros gép sem teljesítette a kívánalmaimat, így lyukadtam ki ennél. Kellett a párszáz mm tele, a kihajtható LCD, mikrofon bemenet, stb. Nagyjából az egyetlen hibája (mondjuk ez elég fontos tényező) a kis szenzor. Tisztában vagyok a gyengéjével, de ezzel együtt próbálom kihozni belőle a legjobbat. Ha a fenti dolgok nem lettek volna fontosak, valószínűleg én is az LX7-et veszem.
Ha esetleg kérdésed lenne a géppel kapcsolatban, írj nyugodtan (akár privátban is).
-
gaba2001
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm az eddigi hasznos tanácsokat. Meg is fogadtam és a nikon-ról lemondtam.
Most 2 gép között vacillálok Panasonic FZ200 és a lx7 között. Visszaolvastam a fórumon fz200-ast is dicsértétek. Az nekem szimpatikusabb lenne a nagyobb zoom miatt (tudom, hogy nem ez a lényeg) meg az asszonynak is jobban tetszik ez
az hogy nagyobb a gép különösebben nem zavar.
Tesztfotókat nézegettem a neten a pixinfon is dicsérik, de viszonylag fontos lenne a videó is számomra és nem tudom az fz200-as abban mennyire jó.
Végül is az lenne a kérdésem, hogy kirándulásokra, családi alkalmak, alapszinten hobby fotózásra Ti melyik gépet vennétek.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Üdv.
Gábor -
Whynot?
aktív tag
válasz
littlemole #45675 üzenetére
az a zsinór az én dobozomból is kimaradt. A pótakkuhoz nincs véletlen linked?
-
mrmarkus
aktív tag
válasz
Moonwolf #45678 üzenetére
Szerinted mekkora "zoomot" tudsz kézből kitartani?
Ha már ragaszkodsz az általad választott géphez, akkor igen, valamennyire előrelépés lesz a korábbihoz viszonyitva...
Viszont igazán jó képeket és videókat nem fogsz tudni késziteni vele, miként az okait ennek az előbb leirták!
(sorry, nincs hosszú i betűm)
-
Moonwolf
senior tag
válasz
rbalint88 #45677 üzenetére
Használt nem játszik.
Sokszor jól jön a zoom.
Az Oly xz-1 es az 80 ezer.
Egy régi Kodak easyshare c1450 et szeretnék leváltani. Tűrhető videót és képet készít, viszont videó közben nem fókuszál és az 5x ös optikai zoom kevés.Akkor az alapvető kérdésem az lenne hogy ez a Fujifilm FinePix S4800 előrelépés lehet a Kodak easyshare c1450 hez képest?
-
rbalint88
addikt
válasz
Moonwolf #45676 üzenetére
A bride gép az egy olyan dolog, ami papíron jól mutat, csak értelme nincs. Főleg a "haccásszoros" zoomnak. Légypiszok szenzor, elégtelen stabilizátor a tele végére, helyből diffrakciós érték alatti kezdő rekesz.
Ennek megfelelően a képminősége gyenge, de legalább sok helyet is foglal. 40ezer környékén inkább egy Pana LX3-ra vagy LX5-re vadásznék, esetleg Oly XZ-1-re, ezek sokkal-sokkal jobb gépek. -
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Fuji finepix s4800 ról mi a véleményetek? link
-
littlemole
őstag
Ma megjött a Lumix LX7 gépem. Nagyon szép gép. Igényes munka. Mikor kibontottam meglepődtem a méretén. Egy nagyon picivel nagyobbra számítottam. Nekem ez még simán zsebrerakós.
Persze nagyobb zseb. A lencsefedő tokhoz viszont kimaradt a zsinór a dobozból.
Mondjuk lyen automatikus lencsevédőt rendeltem hozzá, csak az még nem jött meg.Rendeltem hozzá 2db pótakkut is. 1900mAh. Ezen jól meglepődtem mert csak 1650 es volt a képen ahonnan rendeltem. Az eredeti 1250 hez képest így jó sokkal több szufla van benne. Persze utángyártott, így majd melátjuk meddig bírja.
-
thomasa
senior tag
válasz
schawo #45671 üzenetére
Igaz, a HD 30 perc, csak a Nagy sebességű felvételnél írja: 432 x 324 / 240 kép/mp. Felvételi idő: 20 mp., 720P / 120 kép/mp. Felvételi idő: 20 mp. De ez akkor így ok.
Viszont a töltésre írják, hogy csak a géppel együtt lehet tölteni, azaz a tartalék aksit előre fel kell tölteni. Nincs az, hogy az egyiket töltöm, a másikat használom. De végülis ez sem tragédia. -
asdf_
veterán
válasz
thomasa #45670 üzenetére
Videot szinte tutira 29 percet tud felvenni -mint minden fenykepezogep az EU teruleten, adozasi szempontok miatt-, a 20 masodperc az a 120 FPS-es felvetelre vonatkozhat.
Tolteni az akksit a gepben lehet szamitogeprol usb kabellel, vagy a hozza adott usb toltovel. Ha fenykepezogepen kivul szeretned tolteni 220-rol, akkor vasarolnod kell hozza egy ennek megfelelo toltot.
-
thomasa
senior tag
válasz
Tin_Shield #45669 üzenetére
Olyat olvastam az xz-10-ről, hogy csak 20mp-et tud egyszerre felvenni video-ban, az aksit csak a géppel együtt lehet tölteni. Ezek valós problémák?
-
Tin_Shield
őstag
válasz
thomasa #45667 üzenetére
Ha mindenképpen választani kéne a listádról akkor az SX270HS.
De igazából mindegyiknek ugyanaz a baja: kültéren és jó fényben nagyjából használható, de gyengébb fényviszonyok között, beltérben alig, de inkább sehogy, a sötét optika és a miniatűr szenzor miatt.Inkább próbálj meg hozzátenni 5-10e Ft-ot és Olympus XZ10, sokkal komolyabb gép, nagyságrendekkel jobb (fényerősebb) az optikája mint a kiszemelteknek
Vagy ha belefér a használt gép is akkor Fuji XF1, igazi kis ékszerdoboz, és a legfontosabb, a képminősége megeszi reggelire az összes eddig felsorolt gépet (az XZ10-től is jobb)
-
válasz
scarabaeus #45666 üzenetére
-
thomasa
senior tag
Segítséget kérnék, kompakt kis méretű gépet szeretnék venni, 50e Ft a max keret.
Csak általános használatra, nyaralás, stb.
Ezeket néztem, melyiket javasolnátok?Canon Digital Ixus 155
Samsung WB350F
Samsung WB35F
Samsung WB50F
Panasonic DMC-SZ8
Canon PowerShot SX270 HS
Canon PowerShot SX170 ISKöszi előre is.
-
scarabaeus
őstag
Milyen cserélhető objektíves gépet (DSLR, MILC, SLT)?
Szerk.: Mivel nem minden MILC m4/3, viszont külön kiemelted a m4/3-osakat, azért még itt az ugyan nem vásárlási, de teljesen Micro Four Thirds topik.
-
Csak ezt a kompaktos gépes topikot találtam nem tudtok olyat amiben vásárlási tanácsadás van tükrös vagy micro 4/3-os gépekre?
Azért beírom ide is hátha... termékfotózáshoz kellene valami ideális gép, aminek gyors az autofókusz, jó a képminőség, (nagy szenzor), s hát a makró sem árt, vagy egy jobb zoom.
-
Vyndree
őstag
válasz
Pandabarat #45656 üzenetére
Nem lehet kevered az E-PL1-essel, az van 45-55eFt körül használtan.
-
Tin_Shield
őstag
válasz
Pandabarat #45656 üzenetére
E-PL5 kitobival ötvenér'? Nem tudom hol láttál annyiért, de ki ne hagyd, nagyon-nagyon jó vétel!
(hivatalos forrásból, itthon, újonnan vásárolt kit még a duplájáért (~100e) is bőven jónak számít) -
sad_Vamp
őstag
válasz
Pandabarat #45651 üzenetére
és ez 6-8 éves telefon ugye?!
-
Pandabarat
csendes tag
válasz
sad_Vamp #45649 üzenetére
"Láttatok már csuda full focus-os nokia cuccal fényképezett fényképet?!"
Szerintem Te nem láttál, hát most jól nézd meg..
-
sad_Vamp
őstag
válasz
Pandabarat #45647 üzenetére
Nem, nem hozza barmi, épp ezt próbálom kifejezni. Láttatok már csuda full focus-os nokia cuccal fényképezett fényképet?!
Az is "bármi", még sincs közelében sem az ilyennek. Nem kötekedem, de erősen túloztok itt néhányan uraim.
-
törölt tag
válasz
Pandabarat #45647 üzenetére
A bridge felesleges.
Ebayről Fuji XF-1
-
Pandabarat
csendes tag
válasz
sad_Vamp #45646 üzenetére
Bocs, dzt a szintet bármi hozza.
Szeretnék közép/felső kategóriás kompakt gépet 50eFt-ig használtan. Fontos a legalább 5-8x zoom és az esti fényviszonyoknál is jó képet készítsen. Gondolom itt elsősorban a CMOS mérete számít, szóval ha lehet ne 1/2,3 legyen.
Lehet bridge-ben kéne gondolkoznom? A Nikon l820-ast már néztem, esetleg Canon, Fuji, Oly, Pana stb mi ennek a megfelelője?
-
bluobluo75
őstag
Pár napja voltam a videókamerás topikban, nem tudom pontosan melyikben már de arra lettem figyelmes, hogy egy elég jónak mondott videókamera ami úgy 130-140ezer forintba kerül mozgatásnál a kép elmosódik, viszont az Olympus Stylus XZ-10-nél ilyet nem vettem észre.
Lehet nem vagyok túl jó megfigyelő de ez engem kicsit meglepett -
RAiN91
őstag
Innen szeretnénk venni 20-21e Ft-s kategóriából, nem komoly fotózásra. Ott van még a Nikon L29 is.
-
Vyndree
őstag
-
Vyndree
őstag
válasz
RAiN91 #45625 üzenetére
Nekem van egy Casio EX-S12 nagyon szép képeket készít. Bár a vetélytársait nem ismerem, de csak ajánlani tudom ebben a kategóriában.
-
Tin_Shield
őstag
Minden lehet. Simán elképzelhető, hogy "beragadt" gép került hozzád, de az is amit én, ill schawo írt, egyik sem lenne példa nélküli dolog, ettől sokkal "vadabb" dolgokkal is találkoztam már (japán gépeket javítok, nem fényképezőgép, teljesen más terület). Túl nagy jelentősége szvsz nincs.
-
válasz
bluobluo75 #45634 üzenetére
Az XZ10 relatíve új, alig egy éve jelent meg. Nem a jövő héten lesz lecserélve.
-
asdf_
veterán
válasz
Tin_Shield #45624 üzenetére
Vagy siman az is lehet, hogy szar a raktarkezelesuk, es nem figyelnek arra, hogy a legregebbi cucc menjen ki eloszor
(vagy csak en nyultam bele veletlen a "tutiba").
-
Tin_Shield
őstag
válasz
bluobluo75 #45634 üzenetére
Egyelőre nincs utódja, ~15-16 hónapos modell. Hogy lesz-e, és ha igen az mikor és milyen gép lesz senki se tudja.
-
scarabaeus
őstag
válasz
Tin_Shield #45630 üzenetére
"A ceruza akksi nyűgös"
Az, ráadásul nagy és nehéz (viszonylag) és gurul (nem viszonylag), kényelmetlen. Külön többezer hozzászólásos topikja van a ceruzaakkuk lelki ápolásának, a Li-ion akkuknak nem nagyon van ilyesmire szükségük. Ha az eszköz lemerültnek jelzi már a ceruzaakkukat, a töltőbe téve még külön kiüríttetni őket, úgy kezdeni a töltést, á... -
asdf_
veterán
válasz
bluobluo75 #45627 üzenetére
Kicsit legyel turelemmel, epp a napokban jott meg a 10 euros (ebbol 3 postaktsg) utangyartott akksim a gepemhez, feluton van az osszehasonlitoteszt, ha megvagyok, majd meselek.
-
rbalint88
addikt
válasz
scarabaeus #45629 üzenetére
mármint az, nyilván.
-
Tin_Shield
őstag
válasz
És kisebb a feszültsége, a teljesítmény meg ugyebár ezek szorzata...
A ceruza akksi nyűgös. Nem illik félig lemerült állapotba rátölteni. Akármennyire is jók a mai darabok még mindig jelentősebb az önkisülésük. Nem illik a különböző típusokat keverni. Jelölni kell az egy garnitúrában használtakat. A géphez nem adnak akksit és töltőt csak egy garnitúra elemet, ezeket külön kell megvenni. Egy jó minőségű töltő és egy garnitúra cerka akksi árából simán lehet (egy-több) jó minőségű tartalék (aftermarket) akksit venni. Az mondjuk igaz, hogy gyári Li-ion akksik árképzése a legtöbb esetben nevetséges... -
rbalint88
addikt
válasz
P = I x A
-
bluobluo75
őstag
válasz
Tin_Shield #45609 üzenetére
a ceruza akksi azért volna jobb mert jobban elterjedtebb, több helyről lehet beszerezni, míg a gépekhez gyártottakat aligha + a ceruzáknál nagyobb a miliamper is
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Fuji AX650-ről vélemény? Szabad ilyet venni? -
Tin_Shield
őstag
Nem így működik a dolog. Megrendelnek a beszállítótól egyszerre egy adott mennyiséget (a töltőhöz vagy akksihoz annyi köze van az Olympusnak, hogy megadja a specifikációt az erre specializálódottt cég(ek)nek), aztán ha elfogyott a polcról megrendelik a következőt adagot. Könnyen lehet, hogy már egy másik beszállítótól...
Az XZ10 árcsökkenésében vastagon benne van az is, hogy a piacra dobáskor minden gyártó alaposan megnyomja a ceruzát, majd a tervezett ciklus előrehaladtával elkezdi engedni az árat, mire eléri a az utolsó időszakot sokszor már a kezdeti ár kevesebb mint feléért kínálják. Nem Olympus specialitás ez, majd' mindenki ezt csinálja.
-
asdf_
veterán
válasz
schawo #45622 üzenetére
Ezt ertem es tudom, de az en logikam szerint ha egy akksi vagy tolto tobb gepnek is tartozeka, akkor az kenyszeruen jobban porog, mint maga az adott egyik vagy masik fenykepezogep ami melle csomagoljak, ergo meg kevesbe kene ebben az esetben vizozon elotti tartozekokat talalnom egy frissen vasarolt gep dobozaban, mintha az adott tartozek kizarolag ehhez a gephez tartozna
-
válasz
bluobluo75 #45619 üzenetére
Mert az Olympus el is akarja adni a termékét, nem szeretik, ha csak a polcon rohad.
-
törölt tag
A fényerőben némi kompenzáció van a nagyobb szenzor miatt.
Kijelző képpont? A kijelző amúgy is csak egy mankó, monitorra fényképezünk. Vagy te a fényképező kijelzőjén mutogatod a képeket a családnak?
-
Tin_Shield
őstag
válasz
sad_Vamp #45611 üzenetére
Egy-két csúcs Pana kompakt gép szokta megkapni a piros pöttyöt, hogy a finnyás úri vásárlóközönségük nehogy véletlenül gép nélkül maradjon
Nyilván aki jókora felárral megveszi a Leica D-Lux6-ot a szögugyanaz Panasonic LX7 ellenében az meg is érdemli azt a jelzőt amit megkap
De amúgy szerintem nem gáz, legalábbis a Panának biztosan nem, azért akármelyik kompakt nem kapja meg a pöttyöt.Más kérdés az "igazi" Leica gép, annak nincs Panasonic (vagy más) megfelelője, azt a Leica reszelgeti fricclandban, és annyit kér érte amennyit nem szégyell, mert a legyártott cuccaira van elég vásárlóerő.
-
sad_Vamp
őstag
válasz
Tin_Shield #45606 üzenetére
Valszeg igazad van, akkor helyre igazítok:
úgyértettem hogy stílusban hasonló. Az meg, hogy a Leicanak jó és a Pana is azt használja, az nem gáz szerintem (vagy de?). Olyasmi dolog mint régen(!) a THX volt nem? -
rbalint88
addikt
válasz
Tin_Shield #45609 üzenetére
+1 az XF1-em, ami ugyan két hónapos, de jóval komolyabb gép, mint egy XZ10
-
Tin_Shield
őstag
válasz
bluobluo75 #45607 üzenetére
- a tű elég ritkán éles, inkább hegyes
- az éjszakai fotókhoz alacsony érzékenység, hosszú záridő és állvány javasolt. Vagy tízszer ekkora elkölthető keret és (fullfrém) DSLR/MILC+fényerős objektív
- a ceruza akksi kábé olyan anakronisztikus 2014-ben mint a win95. Tetszik vagy sem, szinte már csak a legprimkóbb gépek között találni ilyet, és ott is egyre kevesebbet.+1 (#45608) asdf_, 60e HUF és Olympus XZ10
-
asdf_
veterán
válasz
bluobluo75 #45607 üzenetére
+10e -ceruza akksi= olympus xz-10
(az éjszakai fotózás alatt nem tudom mit értesz, de az valószínűleg nem az 50 ezres árkategória)
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
50.000Ft-ig tudnátok ajánlani egy jó ár érték arányú fényképezőgépet ami mostanában ebben az árban a legjobb?
Amire kéne:
- minnél szebb tűéles nappali kép kül és beltéren egyaránt + éjszakai fotózásra
- kijelzőjét verőfényes napsütésben is lehessen látni
- videó nem fontos
- lehetőleg ceruza akkus legyen
Köszönöm előre is! -
Tin_Shield
őstag
válasz
sad_Vamp #45604 üzenetére
Azért legendákat ne gyártsunk
A Leicának a valóságban nincs sok köze az optikához, nem ők tervezik és nem is ők gyártják. Mindössze annyit jelent, hogy a Leica által jóváhagyott minőségbiztosítási rendszert és eszközöket használ a Panasonic a gyártás során (meg valszeg fizetett egy szép kis summát a névhasználatért). A váz sem Leica koppintás, néhány Panasonic kompakt gép (ilyen az LX7 is) piros pöttyös matricával (D-Lux 6) is megjelenik a sznob vásárlóközönség kedvéért.
Ettől függetlenül az LX7 nagyon jó gép, az egyik legjobb ma kapható csúcskompakt.(#45605) rajzol01 Itt talán hamarabb tudnak segíteni
-
rajzol01
tag
Sziasztok, Canon SX220 : videofelvételkor nincs valami módja hogy ne erőlködjön a hang-mélytartománnyal? Visszahallgatva néha elég csúnyán torzak a mélyek.
-
Tin_Shield
őstag
válasz
scapegt #45601 üzenetére
Adnak hozzá egy kicsi vakut, egy mozdulattal fel lehet rakni és le lehet venni ha kell.
De szerintem ez ne legyen szempont, a beépített kisvaku (de az is amit az E-PL5-höz adnak) pont nem sok mindenre való, csak "megöli" a képet a telibevakuzás. Ha vakuzni szeretnél ahhoz bizony tisztességes vaku kell.(#45602) rbalint88 már megint megelőztél
-
scapegt
őstag
válasz
Tin_Shield #45600 üzenetére
Az Olympus E-PL5 most dupla obival nagyo jó áron van, de nincs benne vaku
nekem arra szükségem van. A többit még meglesem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DZOfilm Pictor Zoom 20-55 & 50-125 T2.8 cine lencse
- Canon EOS 250D gépek kiegészítőkkel, táskával ( 160 / 1000 expoval)
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon )
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera +ISY tartozék készlet
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest