- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Van egy Fujifilm Finepix S2100 HD fényképezőnk, amivel elég ramaty képeket lehet készíteni szerintem. Legalábbis alapbeállítással egészen biztosan. Lehet, hogy csak én vagyok a béna hozzá.
Én egyelőre mindenképpen szeretnék megmaradni amatőr szinten, és csak az alapfunkcióval fotózni, azt kiegészítve 1-2 aprósággal.
Árban max 50.000 Forintig mit tudnátok javasolni? Fontos lenne a HD videófelvétel. Esetleg jó lenne, hogyha a mostani Sanyo Eneloop akksikat tudnám hasznosítani.Előre is köszönöm a válaszaitokat.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- GOPRO Hero 11 BLACK Creator Edition akciókamera csomag +tartozékok
- Objektívek (Sony E) és kiegészítők eladóak
- DZOfilm Pictor Zoom 20-55 & 50-125 T2.8 cine lencse
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest