Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fasten
tag
Minél többet olvasok itt, annál jobban elbizonytalanodom
MOst már 3 komolyabb jelöltem van,
Pana TZ4
Pana FX35
Nikon S560Esetleg egy Sony a W-szériából.
Az ilyen 30e körüli fuji, olympus, sony, casio stb-ket ne is nézegessem?
üdv
Fasten
Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.
-
Integra
titán
válasz osszaki #17498 üzenetére
nézd meg a lentebbi linkelt videokat.
én tz7 mellett döntöttem. igaz, már a videók előtt is, de a videók meg a cikkek megerősítettek abban, hogy a piacon jelenleg kapható modellek közül, amik igények, ez a legjobb most.nálam a canon nagyot bukott az automatikusan felnyíló vakuval, a cikkben is külön megjegyezték, hogy rendkívül idegesítő, hogy pont a fogásnál nyílik fel. egyszer kell csak emiatt földre ejteni ennyi pénzért..
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
osszaki
tag
Köszi a segítséget rumos14, dni. Már csak az SX200 IS, és a Pana közt hezitálok. Majd valahogy eldöntöm melyik is legyen. Szép napot!
Xbox 360 gamertag: osszaki
-
syl5
őstag
válasz rumos14 #17495 üzenetére
Szóval akkor inkább Pana, ugye?
Az Oly miért gyenge? Zajosabb képet csinál? Lassabb? Vagy nincs benne optikai stabilizátor?Egyébként lenne most egy Oly FE-5000 23e-ért újonnan hozzá tudnék jutni...
Erről vélemény valakinek? Azért ez csak egy 40-es gép...
Vagy inkább vegyek egy Pana DMC-LS80-ast 20e körül boltból? -
rumos14
nagyúr
válasz rayoliviero #17486 üzenetére
nincs benne képstabi és a zoomtartománya sem az igazi (kezdő 37,5mm). a Pana LZ8 sztem jobb, +2k.
-
syl5
őstag
-
-
-
-
AMD Power
titán
Mi a véleményetek erről a masináról?
-
rayoliviero
veterán
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata erről a fényképezőről?
[Casio EXILIM Zoom EX-Z19] -
Yany
addikt
válasz Fasten #17482 üzenetére
Az egyik ElectroWorld-ben az eladó hüledezett, hogy én inkább pana gépet keresek, mint sony-t, merthogy a Sony CCD-je mennyivel kevésbé zajos, de én nem így vettem észre a számtalan tesztből (imaging-resource, dpreview, stb.). Szóval én egy optikai stabilizátoros panára szavaznék, bár a szálcsiszolt W170-es is csábító ajánlat volt, amíg egy FX37-est meg nem pillantottam. Egyébként egy FS15, vagy FS25-ös gépet is királynak gondolnék, csak szerintem azok túl drágák. (talán egy FX35-ig el tudsz menni árban és az gyakorlatilag csak a kicsivel kisebb betekintési szögű LCD-ben rosszabb az FX37-esnél).
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
Fasten
tag
Sziasztok,
ezeket néztem:
Panasonic DMC-FS5 http://depo.hu/panasonic/dmc-fs5
Panasonic DMC-FS3 http://depo.hu/panasonic/dmc-fs3_
Panasonic DMC-Lz10 http://depo.hu/panasonic/dmc-lz10
Panasonic DMC-LZ8 http://depo.hu/panasonic/dmc-lz8vaaagy a sony dsc w-1xx szériából valamelyik.
Melyik legyen? Tudom, a kb 40.000-res kategóriában nincsenek nagy különbségek, de szól valami nagy dolog a Pana ellen? Esetleg a Sony mellett? Esetleg valami más mellett?
köszi!Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.
-
-
Yany
addikt
Azért ha valakit érdekel, a tökéletes(!) állapotú F717-esem eladom. Ajánlatok jöhetnek privátba, hogy ne offoljuk szét. ;) A gépet nem akarom fölöslegesen méltatni, bőven van róla irodalom a neten, hogy az egyik legnagyszerűbb gép a maga kategóriájában. Egy erős közepes kompakt áráért leírásokkal, állvánnyal, UV és polár előtétekkel, hordtáskával, kábelekkel, 512-es Ultra II-es Sandisk memóriával. Mindennel.
-
syl5
őstag
Sziasztok!
Elromlott a jó öreg Kodak Cx7430-as gépem, ezért muszály újat vennem.
A segítségeteket szeretném kérni.
Nem vagyok profi fotós téren, nekem a cx7430 is bőven elég volt.Szóval olyan 20 000 ft körül gondoltam, hogy rá szánok!
Ebből szeretném a legjobb ár/érték arányú gépet kihozni!
Milyen ultrakompakt gépeket ajánlanátok ennyi pénzért?Márka annyira nem számít, inkább ezt is kérdezném, hogy melyik márkák favorizáltak mostanába? Én Panasonic, Olympos, Sony, Pentax ezekre gondoltam hirtelen, hogy ezek minőségibbek. Fujiról mi a véleményetek?
Konkrét gépek is vannak már, amin gondolkodok:
Panasonic DMC-LS80
Pentax Optio E50
Fujifilm FinePix A850
Ezekről vélemények ebben az árkategóriában?Illetve ilyen kompakt gépek esetén mik azok a szempontok, amkiket legfőképp figyelembe kell venni?
Én ezekre gondolok:
-optikai zoom mekkora?
-optikai stabilizátor van e?
-azért a pixelek száma is.Köszönöm előre is a válaszokat!
-
osszaki
tag
Sziasztok! Úgy néz ki fényképezőgép vásárlás előtt állok és a segítségeteket szeretném kérni. 3 gépet néztem ki eddig, amelyek szóba jöhetnek: Canon PowerShot SX200 IS; Canon Digital IXUS 990 IS; Panasonic DMC-TZ7. Olvasgattam mindről tesztet, képeket is szedtem le, (talán az sx200-as nyerte meg ezen a téren legjobban a tetszésem), ezzel szembe a Panasonic videói csodásak voltak, leginkább a zoomolás után is éles kép miatt tetszett. Ha esetleg valaki tudna segíteni a választásban megköszönném, illetve mennyire megbízható a Panasonic mint fényképező. Illetve ha valaki tudna pár szót mondani a videók hangminőségéről azt is megköszönném. (mivel leginkább nyáron, viszonylag nagyobb partykra szoktam elruccanni, ahol nem árt, ha nagyobb basszus hatásnál, nem totál recsegés lesz majd utólag hallható.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Csáó ^.^Xbox 360 gamertag: osszaki
-
rumos14
nagyúr
válasz Integra #17472 üzenetére
Majka vagy Oki? Oki vagy Majka?
én a Panát venném, mert sztem minőségibb érzést kelt, láthatóan szebb a kijelzője, egy fokkal talán a képe is jobb, és a 25mm nagylátó + kellemes video felvételi képességek kombinációja alapján a 10-15k felár igazolható.
a Canon előnye rekeszérték és záridő beállításának manuális lehetősége.
olvasd el ezt: [link] -
Marky21
aktív tag
Sony Cyber-shot DSC-H50 mi a véleményetek?
Ha komolyabban szeretnék a fotozással foglalkozni akor ez a gép jho??
Már annyi tesztett nézztem hogy tökre össze avgyok zavarodva és még mindig nem találtam megfelelő gépet vagy lehet hogy találtam csak nem vettem észre
Nikon Coolpix P80 erről mia véleményetek?? -
rumos14
nagyúr
válasz Marky21 #17462 üzenetére
jó helyen kapizsgálsz, ezek a 20-soros és tsai zoomos gépek a tele végen már olyan lágy képet csinálnak mint a hígfos. nem "pixeles" lesz, hanem mintha digit. zoom-ot használtál volna.
a kijelző mérete, ilyen különbségeknél, sztem kb. mindegy, sokkal fontosabb a felbontása, láthatósága. -
rumos14
nagyúr
jaja, én is ezt a véleményt osztom. a Pana gépeket szokás a zajosságért, zajmosásért szídni, de mára forudlt a kocka, a TZ7. FZ28 pl. a Canon gépekkel szemben is a "több zajt meghagyok, kevésbé mosok" elvet követi. 2-3 éve ez totál fordítva volt.
az F717-en ugyebár volt egy baromi fényerős optika (F2,4 a tele végénél ), azért is akkora, amekkora. -
rumos14
nagyúr
-
rumos14
nagyúr
válasz Marky21 #17452 üzenetére
Kodak fényképezőgépet nem használtam, nem is volt ingerenciám hozzá, de ami teszteket olvastam, az alapján egy jó tulajdonságuk tűnt csak ki, az ár. láttam viszont műanyag hatású, érdekes színvilágú képeket, olvastam lassú működésről, stb.
Panasonic fényképező a jelenlegi kínálatból (értsd: új gépek) nincs olyan amit rendelkezik PASM móddal és 50-70e ft között van, de amúgy sztem jók, a mai mezőnyhöz képest. -
Nagya21
addikt
válasz Marky21 #17452 üzenetére
Hali!!
Csak annyi, hogy Rumos nem szereti őket
Olvasd el a teszteket itt a Fotótrenden.
Nekem z812is van én (a korlátait figyelembe véve) teljesen elégedett vagyok vele.
Azt hozzá kell tenni, hogy csak a Klick-8000-es akksival, vagy cr-v3-as akksival müködnek jól.
Üdv Nagya[ Szerkesztve ]
Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
Yany
addikt
válasz forceberg #17464 üzenetére
Sőt, én úgy tudom, hogy az optikának is van egyfajta "felbontása", ami a zoom növelésével egyre inkább korlátozó tényezővé válik a felhasznált lencsék minőségének megfelelően. A "felbontás" helyett biztos van erre egy megfelelőbb szó.
-
Marky21
aktív tag
Olympus SP-565 UZ digitális fényképezőgép képminősége mennyire jó?????
20X optikai zoomnál nem lesz túl pixeles a kép ,és ez csak vásárló csalogató,vagy teljesen jól működik?Viszont a kijelzője csak 2,5" de az annyira nem zavar de lehetne 3" is am nekem tetszik ez a gép és az ára semm olyan drága 64000FT vagy ebbe az árba vannak jobbak is ?[ Szerkesztve ]
-
Yany
addikt
Egyébként kezdem megszeretni az új pana kompaktokat. Eddig semmire sem tartottam őket, de ha egészében nézzük a gépeit, perpillanat az ő termékeiket tartom a legjobb összeállításúnak. Nem véletlenül kötöttem ki én sem egy FX37-es mellett, mikor a csajszinak választottam egy mindent automatán tudó, nagyon pici, de mégis korrekt képminőséget adó gépet. Ha valaki még emlékszik az F717-es Sony gépre... hatalmas obija van, gyönyörű képet ad. Nekem olyan van. Lehet fújolni ezekre az ultrakompakt gépekre, de ha 5 mpixel-re lenyomom az FX37-es képét, röhögve eléri (vagy akár le is nyomja) a Sony natívan 5 mp-es képét, pedig az egy kifejezetten sokat méltatott gép (én is nagyon szeretem). Igaz, nem egy korszak termékei, de ha csak technikai oldalról közelítünk, akkor ugye nem kell mondanom, hogy mekkora fejlődés egy 5-öd akkora cuccból ugyanazt a (vagy jobb) képminőséget előcsalni.
-
Ijk
nagyúr
Én inkább üdvözlöm egy gépen a 24mm nagylátót, mint a 420mm-es telét
Továbbá sokkal fényerősebb obija van a panának, ill. kisebb átfogás jobb minőség. A 24mm előnyeit nem kell fejtegetni, 60mm pedig még éppen elég portrézni hobbi szinten. Szerintem egyértelműen jobb választás az LX3.
Megjegyzem, én 3 éve nikon D50-et használok, és sajnos ehhez képest a kompaktok képminősége műanyaghatású, agyonmosott hulladék. Csak a probléma ugyebár ott van, hogy egy tükröst nem lehet zsebrevágni./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Yany
addikt
Az LX3 egyet jelent a "A minőség mindennél(!) fontosabb" koncepcióval. Ha tisztában vagy az adottságaival (pl. viszonylag szűk zoomátfogás), akkor csak kellemes meglepetés érhet használatbavételkor: tökéletes rajzolatú, kellemesen nagy dinamikájú, gyakorlatilag tökéletes képet készít. Alig, vagy egyáltalán nincs kromatikus aberráció és a hotdótorzítást is tökéletesen kompenzálja a szoftvere. Biztos ennek a gépnek is vannak problémái, amiket nem ismerek, mert nem az enyém a gép, de ha a kép minősége a lényeg, akkor ezt kell venni. Ha más szempontok is hangsúlyosak (pl. sportfotózás, nagy zoom, cserélhető objektív, elférjen a farzsebben, könnyű legyen, stbstb) akkor érdemes másfelé nézni. Egy biztos: ami nincs az adatlapon, az a képminőség. Ha valaki túljut a gép adatlapján, vagyis megfelel neki, akkor a többit a gép már adni fogja. Ez az én egyéni, tömör véleményem.
-
Enjoy
addikt
Sziasztok!
40-45ezer Ft-ból szeretnék venni egy új digi 'gépet.
Elsősorban a következő márkákat favorizálom: Panasonic,Sony,SamsungDe ha van más, amit nagyon ajánlotok, azokat is szívesen fogadom.
Üdv:
Bálint► més que un club ◄
-
|AP|
veterán
Nagy érzékelővel, jó optikával és képminőséggel bíró kompaktok keresek... A Panasonic LX-3-hoz és a Canon G10-hez érkeztem el... Kérdés:
LX3, vagy Canon G10? A Pana szinte tökéletes gép , nagyon tetszik a képminőség, de a zoomátfogást szűknek érzem. Canonnál 5x optikai zoom, viszont egy fokkal rosszabb képminőség... Szintén a Panának pont a HD video...
Szóval nem tudom mi legyen... az LX-3 nagyon tetszik, de nem merek belevágni a 2,5x zoom miatt.
Vagy esetleg megéri várni valamire?
-
Marky21
aktív tag
Köszönöm a válaszokat.
Kodak fényképezőgépel mi a baj?
Olympus SP-565 UZ ez is szóba jöhet , vagy inkább Canon SX110 IS. milyenek a panasonic fényképezőgépek? -
Ijk
nagyúr
Sziasztok!
Hölgy ismerősömnek kellene egy ultrakompakt, max 50k-ig. Semmi extra funkció nem kell, csak lenyomja az exponálógombot, neki ennyi a fényképezés. Ami a paramétereket illeti, nem bánom ha minél kevesebb MP/mm2, jó lenne 28mm nagylátó, ill. természetesen minél fényerősebb obi. Persze ezekből az elvárásokból faraghatunk lefelé, ahogy elnéztem a felhozatalt, ilyen gépet nem nagyon gyártanak, csak 100k+ kategóriában.
Márkát tekintve szerintem teljesen mindegy, ebben a kategóriában mindnek hulladék képminősége van./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Integra
titán
válasz rumos14 #17449 üzenetére
haha, tényleg..
én nem venném meg magamnak, anyámnak lesz.
nekem egy 30ezres alap megfelel, kicsi, lenyomom a gombot, gyorsan kezelhető, nem kell 10x optikai zoom, meg hdmi, motorozáshoz ennyi pont elég. ha meg kell, lenyúlom a panát[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
Integra
titán
válasz rumos14 #17432 üzenetére
tegnap végignyálaztam az edigital oldalát
a tz7 kb az egyetlen ami megfelel, egyszerűen nincsen másik gép a piacon, ami ennyit tud ilyen nagy optikai zoomal.
ugyanakkor miért lett kisebb a tz7-nél a szenzor méret 1/2,3\" amikor ez a tz6-nál még 1/2,5\" volt. egyáltalán számít ez?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
S. Szabi
őstag
válasz Marky21 #17444 üzenetére
Én a Sony-t választanám a helyedben, bár a többit nem ismerem...
Nézd meg ezt: http://prohardver.hu/tema/sony_dsc-h20/hsz_1-50.html -
Marky21
aktív tag
ezt még lehagytam Olympus SP-565 UZ
-
Marky21
aktív tag
Sziasztok!
Én fényképezőgép vásárlása előtt állok,és azt szeretném megkérdezni,hogy milyen gépeket tudtok ajánlani 50-70e között már néztem gépeket és ezek tetszenek:
kodak easyshare z1015 is,
Sony Cyber-shot DSC-H20
Nikon Coolpix L100Szerintetek melyik a jobb gép?Olyanoktól kérek segítséget akik használják vagy használták ezeket a gépeket.Am kezdő fotós lennék aki most szeretne ismerkedni a fotózással komolyabb szinten.
[ Szerkesztve ]
-
unyadavid
senior tag
Vásárlás előtt vagyok: eddig pana lz8, vagy ennyiért van jobb is???????
(sürgős) -
Chieftec
őstag
válasz philoxenia #17439 üzenetére
Koszi, akkor eldolt ugy nez ki!!
-
Picilány
tag
válasz Alex91 #17426 üzenetére
Értem. Gondoltam ez lenne a legjobb döntés mert néztem azokat is amiket linkeltél, csak ugye a pentaxnak elég nagy neve van és nem rég vettem egy k-m-et azzal teljesen megvagyok elégedve. Barátomnak kellene ez a pici, és gondoltam olcsó is jó is legyen ez de biztonságból azért rákérdeztem Nekem eddig kodakjaim voltak azokkal sem volt semmi problémám, de azt nem nagyon láttam sehol. Így akkor marad a pentax, köszi a segítséget.
-
Chieftec
őstag
válasz philoxenia #17437 üzenetére
A480 meg belefer az arba vegulis. Azert neztem ezt, mert ez tud 30 FPS-t meg korlatlan hosszusagu videot.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Chieftec #17436 üzenetére
Akkor már Ez olcsóbb
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Chieftec
őstag
válasz philoxenia #17435 üzenetére
A480 esetleg?
-
Chieftec
őstag
Sziasztok!!
Tesom akar venni fenykepezogepet, en eleg sik vagyok hozza, 30 ropija van ra azt mondta. Kulonosebb igenyei nincsenek. En kiegeszitenem annyival, hogy Canonrol sok jot hallottam az ismerettsegi koromben igy jo lenne ha ilyen markaju lenne. Masik kriterium, hogy szeretnek vele mocival onboard videokat kesziteni (nem kell szaguldozasra gondolni ). Tehat videot is tudnia kellene elfogadhato minosegben. Nem profi minosegure gondolok, csak a muszerfal/taj kiveheto legyen, ne csak 10 percet lehessen vele egyben felvenni, tudjon min 30 FPSt, stb..
Nagyabol ennyi lenne, koszi a segitseget. -
unyadavid
senior tag
Pana LZ8, estleg ennyiért van jobb?
-
rumos14
nagyúr
válasz Integra #17430 üzenetére
menj el vmi boltba, MM, Fukar, tapizd végig a kínálatot. a Pana TZ gépek kb. megfelelnek a célnak, de lehet hogy fogásra vmi másra vágysz.
a bemozdult, elmosódott képek lehetnek a készítő hibája is, ill. persze bizonyos fényvizsonyok és zoomtávolság kombinációjánál csak az állvány segít. -
-
Integra
titán
de biztosan, ezért mondom, hogy egy korábbi tök ugyanilyen panasonic volt, de nem tudom a típus számát, és az még nem volt csillió pixelhegyes, csak 8-as talán.
összességében tetszett, de nagyon zavart, hogy sok volt a bemozdult, elmosódott kép, hiába fókuszált észrevehetően, a készítéskor mégsem lettek élesek a képek....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
Integra
titán
-
unyadavid
senior tag
Panasonic lz8-at néztem most 25-28 ér.
Az lenne a kérdésem, hogy ebben az ársávban van e jobb gép nálla 30000 Ft- ig? -
Alex91
félisten
válasz Picilány #17425 üzenetére
Szerintem ebben az arkategoriaban piszok nagy elteresek nincsenek. Ha teteszik vedd meg!
Arban, tudasban kb. itt van pl. a Samsung S760, Casio EXILIM Zoom EX-Z77, Fujifilm FinePix A850.
De szerintem nyugodtan maradhatsz a Pentax-nal is.Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Alex91
félisten
válasz Integra #17423 üzenetére
En csak azokat neztem, ami HD videot (720p) is tud. Hamar TV-re is kotned . Alacsonyabb arkategoriaban nincs igazan ilyen.
Panasonic Lumix DMC-TZ7 , esetleg ez?[ Szerkesztve ]
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Integra
titán
válasz Alex91 #17405 üzenetére
huhhhhh
köszi mindenkinek a segítséget!!
igazából totális képzavar van, annyira nem tudom eldönteni, hogy mi a jó és miért.
legyen minőségi a gép maga fizikailag, igényes, a képek élettel teliek, legalább 10x optikai zoom, képstab, ha lehet a kioldó gombja legyen határozott, érezni, hogy mikor lenyomom fókuszál, majd tovább nyomom készíti a képet, ha lehet, akkor mindezt gyorsan is tegye. usb2 alap, de szerintem ma már egy hdmi sem árt ha van rajta, de ne ezen múljon a dolog.
nem profi tükörreflexes beállításokkal rendelkező kell, hanem amit bekapcsolok és a fotók egyszerűen szépek....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
Picilány
tag
Sziasztok
Pentax Optio E50-ről mia véleményetek?18K-ért hozzá lehet jutni.Köszönöm előre is.
-
benvolio
őstag
Pana FZ28-hoz milyen memória kártyát ajánlanátok? 4GB-osra gondoltam, csak nem tudom milyen sebességű a jó, mi a minimum. Ha konkrét típust tudtok, írjátok meg, köszi!
-
A kép felbontásától nem változik a pixelsürüség az érzékelőn ami felelős a zajért (is).
A "legtutibb" zajcsökkentés, ha teljes felbontásban fotózol, és később 1 megfelelő progival (NoiseNinja) nekiesel, ill. átméretezed töredék méretre pl. az ötödére.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
titán
Ha egy kompaktnál lejjebb állítom a felbontást, akkor azt hogyan osztja el az érzékelőn? Használja az egészet, vagy egy kivágott szeletre vetíti a képet? Csak azért kérdem, hogy ha lejjebb venném a felbontást, akkor javulna-e a kép és csökkenne-e a zaj? Jó lenne egy kompakt is, de nem tudom melyik legyen.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok! Megint gép után nézek, ezúttal a szüleimnek kellene ajándékba, egy saját akkus ultrakompakt, én az Samsung L110-et néztem, de azt nehéz beszerezni jövőhét keddig. Esetleg másik alternatívát tudtok javasolni?
-
benvolio
őstag
Össze vagyok már itt zavarodva. Egy Pana TZ7 és egy FZ28 képminősége között van különbség?
-
-
Scoobyka
addikt
üdv szakik!
Érdeklődnék,hogy milyen digitális fényképezőt érdemes venni.....csak olyan sima nyaralási és egy két képlopásért....semmi komoly fényképezés.
olyan max 30.000es keretig......esetleg 40.000ért? Vagy használtan mit érdemes keresni ami nagyon jó képeket lő?
Válaszotokat várom...köhi
sajnos időhiányban nincs időm most vissza olvasgatni...
[ Szerkesztve ]
-
válasz Alex91 #17405 üzenetére
Arról nem is beszélve milyenjól néz ki a Samsung műszerkollekciója.
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Alex91
félisten
válasz Integra #17399 üzenetére
Sony Cyber-shot DSC-T900, a 100k-s kategoriaba, HDMI csatoloval.
Panasonic Lumix DMC-FT1, a 100k-s kategoriaba HDMI csatoloval.
Samsung WB1000, a 100k-s kategoriaba HDMI csatoloval.
Panasonic Lumix DMC-TZ7 , a 100k-s kategoriaba HDMI csatoloval.
Casio EXILIM High Speed EX-FS10, a 100k-s kategoriaba HD felvetel.
Samsung WB550, a 100k-s kategoriaba HDMI csatoloval.
Sony Cyber-shot DSC-W270, a 70k-s kategoriaba, HDMI csatoloval.
Samsung NV100, a 70k-s kategoriaba, HD felvetel.
Casio Exilim Card EX-S12, a 70k-s kategoriaba, HD felvetel.[ Szerkesztve ]
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Dtomi
őstag
Na akkor ott az egyik ajánlat 30ezer alá!! Akinek nincs hádétévéje az majd szépen előhivatja 100cm néll nagyobba a képeket!! És kiröhögi a hádéstévét. Vagy nézi a fényképező LCD-jén és az előhívás árát elteszi hádétévére.
"Megvan a saját véleményem - kemény vélemény -, de nem mindig értek vele egyet."
-
-
Dtomi
őstag
válasz Integra #17399 üzenetére
Képminőségben kompaktban szinte nincs kölünbség egy 40 és egy 70ezer ft-os gép között. A legesleggagyibb gépeknek is többszöröse a felbontása mint egy monitornak vagy egy full HD-s tévének. Inkább akkor olyat kéne nézni ami HD-jelet nyom ki magából ezzel 1x már könnyítette adolgodat. a 30-50-100 kategória főleg szolgáltatásaiban más a 30ezres nyilván maximum 3x os optikai zoommal, manuális beállítások nélkül. A 70-100 pedig makrótól, nagyfényerejű optikától, teléig, mindent magába foglalhat.
"Megvan a saját véleményem - kemény vélemény -, de nem mindig értek vele egyet."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- További aktív témák...
- Nikon Z 24-70mm f2.8 Objektív 2024.06.havi Fotoplus Vásárlás és még 2,5 év Magyar Garanciával 24-70
- Sunnylife li-po battery safe bag DJI Air 2 drón akkukhoz (3db) eladó
- Fotográfiai filter eladó - Formatt-Hitech 100mm ND fordított Grad
- Újszerű 'Kood 100mm Light Sunset (graduális) resin szűrő' eladó
- Eredeti 'Mindshift Gear Filter Hive' fotós síklapszűrő táska eladó (új)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest