- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yondaime 四代目
tag
A proci 220tdp fx9570,32gb ram,7970x2, 2x1,5tb 256ssd, ventik; szabályzó,nepton 280l víz.. Sok lenne az 1k táp? Igen használt kb.4éves, piperockIII
[ Szerkesztve ]
Személyesen vagy DPD futárral postázok, egyéb esetben nem vállalok garit.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Yondaime 四代目 #99397 üzenetére
Kell ekkora?
A másik kérdés milyen idős, mert gondolom nem új
TG1000-BZIII - Piperock III ?
Enhance Electronics belsős, ami elvileg jó
a 700-as ebből a típusból ajánlott táp volt, de 2010-ben
Plecsni nincs , elvileg Bronze/Silver körül van
-
Ribi
nagyúr
válasz Yondaime 四代目 #99397 üzenetére
Hegeszteni akarsz?
-
Yondaime 四代目
tag
Sziasztok! Tagan tápokról mi a vélemény? Bz series 1000W...
Személyesen vagy DPD futárral postázok, egyéb esetben nem vállalok garit.
-
DR|FTK|NG
veterán
-
izsóó
csendes tag
sziasztok! az normális h az 5V ágon az aida 5,208 at ír..am a táp egy chieftec 550 Force
köszönöm illetve néha zizegő hangot add ki vmikor még ki kapcsolt állapotban is! -
Skullwipe
senior tag
-
peq
aktív tag
Sziasztok!
Érdekes eset történt egy kedves ismerősömmel, melyet megosztanék veletek. Egyik pillanatról a másikra elment a kép a gépén. Ventik pörögtek, ledek égtek. Első blikkre VGA-t gyanítottam. Csere, ugyanaz a helyzet. Ekkor vettem észre, hogy a hátsó LAN jelző nem ég - alaplap megadta magát. Vettünk újat, semmi változás. Ez esetben viszont csak egy pillanatra pörögtek fel a ventik, egyből leállította magát a deszka. Ekkor a tápra gyanakodtam, a lap védelmi mechanizmusa valami gigszert érzékel és lekapcsolja magát. Másik tápegység, a helyzet változatlan. Sikerült néhány óra erejéig egy kölcsönprocit szerezni - a hibajelenség továbbra is fennáll. Cseretáp és csereproci a meglévő új alaplap társaságában - a gép beindul. Létezik, hogy a táp egyik pillanatról a másikra befingott, és vitte magával a lapot és a procit?! A CPU-n semmi égésnyom. A táp nem mai darab, cirka 4-5 éves. Nem acélos, de annyira nem is gagyi.. Corsair CX 500
Kíváncsian várom véleményeteket!
-
TechN7ne
nagyúr
Jól jön ez a Hyper 600w ,gondolom egy r9 290/x vagy 780/ti t simán használhatok....?
Ez most a terv ,nincs pénzem GTX 1070 re de okosan megoldom a használt piacról egy régebbi csúcs kártyával.Szerk. Jut eszembe ,Hyper M ből 2db vga kábel is kijön ha akarom ,jelenlegi kártyámba 2x 8 pin megy bele.
Elég ha csak az egyik táp vga kimenetet használom szét osztva ,vagy külön-külön kössek rá 8-8 pint?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok!
A profilomban szereplő géphez keresnék tápot, ami halk, megbízható, moduláris. Keret kb. 20k.
Az FSP Hyper M 600-at nézegettem, illetve Dullie is megfelelőnek minősítette, de kíváncsi lennék mások véleményére is.
HDD, SSD, ODD 1-1 db van a gépben és nehq szoktam OC-t is alkalmazni.Előre is köszönöm a segítséget.
-
Skullwipe
senior tag
Energon EPS - 650W mi a helyzet megéri vele foglalkozni? Vagy ez érdeklne még fsp 400w 80+ bronze. Köszönöm a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Corsair a legjobb ellenpélda: egy jól felépített márkát tilos profit céljából bedönteni márkátlan termékekkel
Amikor megjelentek a piacon , minden tápjuk kivétel nélkül minőségi Seasonic elektronikát kapott.
Igaz , pl a HX szériát a Corsair kérésére elcseszték...
Utána a bejáratott jó hírüket lecserélték olcsóbb CWT belsőkre, a userek , ha nem kutatták, akkor vették, mert Corsair volt... Később jöttek hírhedt belsők is, Chicony , Great Wall.... az egyre nagyobb profit...
Sajnos ott tartunk, hogy véleményem szerint Corsair tápból csak a felsőkategória ajánlható, de az se, mert ár-értékben a konkurencia leveri...
-
-
PuMbA
titán
válasz Graphics #99373 üzenetére
Igazad van, profitból élnek, de én úgy tudom, hogy minden üzleti tanfolyam azzal kezdődik, hogy egy jól felépített márkát tilos profit céljából bedönteni márkátlan termékekkel, ugyanis, ha egy cég rossz minőségű terméket gyárt, ami mindig elromlik, azt nem fogják sokáig venni és lőttek a profitnak Én csak ebben bízok, hogy ennél a cégnél figyelembe veszik ezt valamiért. Ha nem lesz igazam, akkor így jártam
[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Maxell014 #99339 üzenetére
Szia.
"1 ODD nincsen benne 2 HDD 2 SSD."
Akkor most 2 HDD, 2 SSD és 0 ODD vagy mi van benne? Bocs, de ebből nem tudtam kivenni a lényeget.-Be Quiet! Pure Power 9 400W, 500W > 3 év
-Be Quiet! Pure Power 9 400W CM, 500W CM > félmoduláris, 3 év
-Cooler Master G450M, G550M > félmoduláris, 5 év
-FSP Hydro X 450 > 5 év
-Seasonic S12II 430, 520 > 5 év -
Maxell014
senior tag
Erre szeretnék választ kérni, Köszönöm!
-
Graphics
Jómunkásember
Olcsó belsők mindig lesznek, mert a cégek profitból élnek...
Ezeken tudnak nagyobbat akasztani árban.
Xilence-ben azért van, mert az a bQ anyacége megvette nemrég.
Én erre azt szoktam mondani, mindenki azt vesz amit akar. Azért mert sokan rakják ezt a belsőt/gyártó termékeit a tápjaikba, még nem tudom fentebb helyezni..Akartam venni HEC OEM tápot, de csak rámrohadna jelenleg
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz Graphics #99370 üzenetére
Itt a Tier 3-ban van ez a fajta HEC (Xilence Performance A series HEC Compucase), ami a System Power 8-ban van, szóval szerintem nem lesz gond. Valamiért megadom a bizalmat a Be Quiet-nek, mert nem akarom elhinni, hogy képesek elrontani, amit eddig felépítettek, ráadásul EVGA-ban és Pure Power tápokban is létezik HEC ezen lista alapján és az FSP-s Straght Power 9 is ebben a Tier 3-ban van pedig jóval drágább táp és még sincsenek jobb minőségű alkatrészek benne.
[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
-
PuMbA
titán
válasz jacint78 #99348 üzenetére
Mindenesetre nagyon érdekes, amit a Be Quiet csinál, ugyanis rendre rosszabbak az új tápjai. A Pure Power 9 teszteken is felhozzák, hogy ez bizony harmatos a Pure Power 8-hoz képest. Kockáztatnák a hírnevüket így? Nem tudom. Mindenesetre lesz egy System Power 8-om, kíváncsi leszek rá, tesztek alapján 19dBA-val a csendességi mezőny élén van. Ha hangos lesz adom vissza, de ha nem akkor megtartom, mert ugyanúgy 3 év garisak, mint eddig
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
Sziasztok!
FSP hyper M tápegység vásárlásán gondolkodom, de nem tudom eldönteni, hogy 600-as, vagy 700-as legyen.
A gép adatai:
i7-2600k@4,3GHz
GTX970
16 GB DD3
1 db SSD
1 db HDD
1 db ODD
3 db 12 cm ventiLehet, hogy a jövőben AMD VGA-ra váltanék, ami a GTX970-nél többet enne. Akkor is még elég lenne esetleg a 600W-os?
Köszönöm .
-
jacint78
addikt
Amíg határon belül van, márpedig bőven belül van, addig tökéletesen megfelel a hullámzás amit az FSP produkál és az sem tragédia, ha az 5V 4.95V. Az már sokkal inkább tragédia, hogy a HEC vonyít terhelésre mint a sakál és idővel el is durran. A seasonic is túlpuffereli a kimeneteket amik lehet, hogy alacsony ripple-t produkálnak, csakhogy a lapon is vannak pufferek, tehát felesleges, ráadásul így igencsak lassan reagálnak a seasonic tápok a tranziensekre, mert túl nagy a kapacitás a kimeneten.
type your text here..
-
PuMbA
titán
Az hogy lehet, hogy egy Be Quiet Straight Power 10 400W mérései rosszabbak, mint a HEC belsős System Power 8 400W-é? Hardware.info alapján nagyobb a ripple-je 12V-on, 5V-os ág nem éri el az 5V-ot...szóval körülbelül bármelyik táp legyűri a Straight Powert, kivétel persze hatásfokban.
[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz nemtudom1996 #99343 üzenetére
Szia.
Melyik két(vagy több) modellről lenne szó?
-
nemtudom1996
csendes újonc
minőségre super flower vagy az FSP a jobb?
-
Maxell014
senior tag
válasz DR|FTK|NG #99337 üzenetére
Ahogy nézegettem az árakat 21-22 ezer forint maximum. Sharkoon T3-S házam van. 1 ODD nincsen benne 2 HDD 2 SSD. A kártya már régóta megvan, de Nvidia játszik nálam mert szoktam fotót szerkeszteni. Jövőre viszont vga és cpu cserét tervezek vagy i5 6600 vagy i7 4790 meg egy gtx 1070-est.
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
Heló megint!
Remélem nem veszitek tolakodásnak, csak megosztanék egy kis tapasztalatot. Talán itt van a legjobb helyen.
Végül megvettem a Platimaxot, (Nem is kellett átalakítózgatnom hozzá, mert csak váltottam 1 VGA-ra is.)Készítettem róla egy kisebb tesztet, nem profi eszközökkel, csak úgy körülbelüli szemléltetésként. Talán érdekelhet valakit, nálam milyen hatásfokot ért el, legalábbis az előző 950W-os OCZ silverhez viszonyítva.
Itt elérhető: [link]
De a kibontogatás itt van: [link]
A teszt meg itt, amiben a hatásfokokat mérem össze: [link]Egyébként nem sok különbséget tapasztaltam, 5W-al fogyaszt kevesebbet a rendszer átlagosan ahogy néztem. Mérvadóbb az 1VGA-s összehasonlítás, mivel 2VGA mellett full kakaón már 400W fölött a Platimax hatásfoka gyanítom kezd esni az OCZ meg csak akkor éri el szerintem az optimális szintet (közelítve az 50%-hoz), van egy pont, amikor be is előzi, és a Platimax alul marad.
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Graphics #99335 üzenetére
Ugyan az a széria.
De mondjuk ha annyira sok hibásodna meg közülük, akkor szerintem nem forgalmaznák.
Maxell014(#99336
Szia.Mennyit szánnál rá?
Milyen házba kerülne, hány ODD, SSD(M.2-esek nélkül) és HDD van a gépben?
Ha nincsen még meg a videókártya, és újonnan vennéd, akkor érdemes lehet elgondolkozni az RX 470-en is.[ Szerkesztve ]
-
Maxell014
senior tag
Helló
i3 4170 és gtx 960hoz szeretnék venni egy jó tápot meg azt szeretném, hogy elég hosszú legyen a vezeték szépen ellehessen fűzni.Mit ajánlotok ?
-
jim bcs
nagyúr
válasz #41133696 #99328 üzenetére
(#99328) GoodSpeed
Drága jó asus malőr, no para, irány a bios és állítsd át (Advanced menüpont -> APM ha nem tévedek)(#99329) Duliee
Chieftec Force CPS-450S, fölötte ami jobb az az FSP Hydro X 450W (5év gari, 80+Gold)[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
törölt tag
válasz #41133696 #99328 üzenetére
A 12 V-os ágnál, korábban a Corsair VX450-nél:
Most Corsair RM550x-nél pedig:
Corsair RM550x - 12V - UEFI BIOS Update ver. 1902 - Youtube
Mondjuk itt inkább kevesebb mint több
(#99329) Duliee: No ez akkor megnyugtató, mert kezdtem kicsit parázni az előzőnél nem jött elő
-
Graphics
Jómunkásember
Kicsit elvesztem mostanában
Van valami változás tápfronton?
14-ig bezárólag kéne valami tápegység, hosszú garival.
RX 460-ast hajtana, egy i5-6400 mellett
XFX TS Series 430W néztem most, iponnál 5 év garival adják
Mondjuk ahogy nézem, még csak tápcsati sincs a 4GB-os modellen
@GoodSpeed: ASUS lapok kiírják, mindenre... kikapcsoltam a fenébe anno ezt a funkciót
@Fjoe: FSP, és másra ne nézz rá Elég lesz , még a 200-as is.
[ Szerkesztve ]
-
Fjoe
tag
Sziasztok, a véleményetekre lennék kíváncsi.
Anyósomék kis gépében (Asus AM1I-A+Athlon 5350; 8GB DDR3, 500Gb HDD) meghalt az eddigi tápegység, ami egy SFX formátumú, 250-es Chieftec volt. Ezt kellene most lecserélnem, és árban a következő típusokat találtam:
- LC-Power LC300SFX (tudom, hogy az LC-Power szemét kategória ATX fronton, de SFX-ben tanácstalan vagyok.)
- Eurocase SFX-350 (ATX oldalon hasonló a véleményem, mint az LC-Powerről)
- FSP FSP200-50GSV
- FSP FSP300-60GHS
- Kolink SFX-250
- Chieftec SFX-250VSA keret 10.000HUF körüli. Melyiket ajánlanátok, illetve, ehhez a konfighoz elég lenne a 200-as FSP is például?
Számomra a Kolink kicsit fekete ló, nem tudom, hogy milyen minőséget képviselnek. -
Hubba12
senior tag
Sziasztok pár napja olyat tapasztaltam a géppel hogy ha játszok valami komolyabb játékkal el kezd ciceregni a gép hangosan és a teljesítményem pedig a felére esik. Néha el múlik és akkor vissza megy a játék rendes sebességre és a cicergés is el múlik. A táp lehet az oka nem elég a kraft?
Csak az ASUS!
-
gti3
csendes tag
Üdv!
Egy Chieftec GPS 500AB-A tápot használok, még 2007 végén vettem, így lassan már egy 8 éves tápról van szó. 3 konfigot is kiszolgált, most is teszi a dolgát. Viszont tartósabb használat mellett (leginkább netezés, zenehallgatás) határozottan melegszik, de ezt leszámítva megbízhatóan működik, nem volt random leállás és indítási gond se. Szerintetek érdemes lecserélni már vagy még használható különösebb kockázat nélkül?
A konfig, amit most kiszolgál.
Cpu - Amd A8 5600K
Gpu - Geforce 9800 GT
Ram - 4gb (Tervezem 8gb-ra bővíteni)
HDD - 1db 500gb 7200 rpm (Tervezek még egy ilyennel bővíteni)
Alaplap - Gigabyte F2-A85X-D3H
Egyebek - Külső usb hangkártya, wifi kártya -
Potzee
addikt
válasz TechN7ne #99316 üzenetére
A be Quiet! Pure Power L8 széria 300/350/400W-os tagjai FSP belsőre épülnek, míg az 500/600/700W-os modellek HEC gyártmányú gyengébb elektronikával rendelkeznek.
A Pure Power CM L8 (moduláris kábelezés) sorozat valamennyi tagja (430/530/630/730) HEC belsőre épül.PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
Ribi
nagyúr
válasz mpeti3 #99314 üzenetére
Ez a fogyasztásos helyzet akkor áll fenn amikor full passzív gépet veszel kb 1 SSDvel.
Nálam a Q1900 + SSD a teljes rendszer 0 venti. Így paneltápal 11-12Wot eszik. ATX táppal 18W (ez olyan 50-60% hatásfok). Viszont ha van benne 3 venti 2 winyó, akkor az már valahol 20W fele lesz és ott már az ATX táp is 80% hatásfok fele van. pico psu szinte 0W-tól hozza a 80% hatásfokot. Cserébe 30W felett se nagyon megy e fölé, míg egy gold+ táp 90+ is lehet. Szóval ilyen 10W körüli fogyasztás esetén éri meg pico psu ha fontos a fogyasztás és a passzivitás.[ Szerkesztve ]
-
mpeti3
csendes tag
válasz DR|FTK|NG #99307 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Akkor csak a Pure Power felé hajlok a modularitás miatt, még ha ez csak silver minősítésű is. Remélem nem bánom meg.
A zajnál meg úgy néztem, hogy a jelenlegi 300W-os power 2 esetén még nagyobb érték van írva, de nekem még az sem zavaró, számomra ilyen 15dB környéke elég halk. A garancia ami csábító másik oldalról még.
Még alszok rá egyet...A fogyasztásnál pedig azért gondoltam mert ugye olvastam ilyesmit, hogy egy nagyobb tápegység, kis terhelés esetén rosszabb hatásfokú lehet és emiatt nőhet a fogyasztás, és hogy ezért nem éri meg nagy tápokat venni... vagy valami ilyesmi, nem vagyok túl járatos ezekben a kérdésekben, de úgy gondoltam én is hogy ez nagyon minimális eltéréseket jelenthet csak.
Ide kell írni majd valami frappánsat...
-
balintka
addikt
válasz DR|FTK|NG #99311 üzenetére
Köszi a segítséget. Kerestem a Corsair tápot az iP.n-nál, de ha jól látom, náluk ez a típus nem is kapható...
3 éves lesz a gépem, már szeretném korszerűbbre leváltani. A házon sincs pl. USB 3.0 aljzat, a 8 GB ram is kevés, DDR3-at meg már nem fogok venni.
[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz balintka #99310 üzenetére
Összefoglalóból:
Mit jelent az, hogy egy tápegység félpasszív/hibrid?
A táp bizonyos hőfok/terheltség alatt nem járatja a ventilátorát. Ez a funkció a legtöbb esetben kikapcsolható, ilyenkor mindig megy a légkavaró(de szabályzottan).s1150-ről s1151-re nem minden esetben éri meg a váltás.
-
balintka
addikt
válasz DR|FTK|NG #99309 üzenetére
Persze, gondolom elég lenne, nekem felső-középkategóriás VGA-nal nagyobb nem lenne benne amúgy, csak szeretném kicsit túlbiztosítani. Amiket írtál, a Corsair a legszimpibb, szeretem a márkát.
Ez a félpasszivitás számít valamit?
Megnézem a H170-et is, végülis most H87 és sima i5-öm van.
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz balintka #99308 üzenetére
Szia.
400w is bőven elég lenne:
-Be Quiet! Straight Power 10 500W CM > félmoduláris, 5 év
-Corsair RM550x > félpasszív(nem kikapcsolható), teljesen moduláris, 10 év
+EVGA G2 650 > félpasszív(kikapcsolható), teljesen moduláris, 10 év
-EVGA GS 650 > félpasszív(kikapcsolható), teljesen moduláris, 5 év
+Super Flower Leadex Gold 550 > félpasszív(kikapcsolható), teljesen moduláris, világít, fekete, fehér és szürke színben kapható, 5 évA + jelűek kicsit többe kerülnek, mint 30k. Ezek közül az EVGA GS a leghangosabb, de véleményem szerint egyáltalán nem zavaróan, illetve van félpasszív mód is nála.
Ha nem tuningolsz, akkor egy B150/H170-es lap is elég lesz.
[ Szerkesztve ]
-
balintka
addikt
Új gépet készülök venni (i5 6600-al). A mostaniból nem tenném át az Enermax Triathlor FC550 tápot, mivel terhelés alatt elég hangos.
Légyszi ajánljatok tápot az alábbi paraméterekkel:
-550 vagy 600 W
-moduláris
-terhelés alatt is csendes
-több éves garancia, nagyobb nevű gyártó.Olyan max. 30 ezer Ft körül szánnék rá. A gép nagy vonalakban ez lenne: Gigabyte Z170 lap, i5 6600 (sima, nem K-s, nem tuningolok), 16 GB DDR4, Geforce 960 (később majd 1060).
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz mpeti3 #99302 üzenetére
Szia.
Akármelyiket veheted. A Pure Power-nek az összes kábele fekete, félmoduláris, a Straight Power-nek kicsit jobb a belseje(mindkettő az FSP Aurum platformra alapoz), kicsit halkabb, illetve öt év garancia van rá, de boltfüggő, hogy megadják-e(de a gyártói 5 év ettől függetlenül él).
Attól, hogy 300w-os tápegység helyett 400w-os lesz, nem fog többet fogyasztani. A hatásfoktól, és annak a változásától(terheléstől függően változik a hatásfok) változhat az egész rendszernek(tápegységgel együtt) a fogyasztása, de a különbség minimális lesz.
Tetsu(#99306)
Szia.-Be Quiet! Pure Power L8 300W, 350W > 3 év, ezek közül ez a leghalkabb, de már kifutó széria, a Pure Power 9 az utódja
-Be Quiet! Pure Power 9 300W, 350W > 3 év, lehet, hogy az ára kicsit több, mint 15k
-FSP 350-60APN, 400-60APN > 2 év
-FSP Hexa+ 400 > 3 év -
Tetsu
csendes tag
Sziasztok!
Segítenétek kérlek tápot választani?1, Ha lehetséges 15000Ft alatt kéne megoldani.
2, A gép: I3-4360, GIGABYTE GeForce GTX 750, 1 db SATA HDD, 1db SSD (SAMSUNG 120GB SSD 750 EVO), 2x4GB DDR3 RAM, Optikai Meghajtó (SAMSUNG SH-S224FB DVD-RW SATA)
3, Nincs extra igényem a táppal kapcsolatban. (amire használom - általános felhasználás és World of Warcraft)
Köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
-
mpeti3
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, szeretnék venni egy minél halkabb tápot, a lélektani felső összeghatár a 25k.
Igazából van már két kiszemeltem:
Be quiet! Pure Power 9 400W BN266
Be quiet! 400W Straight Power E10 BN230Jelenleg egy Be Quiet SFX Power 2 300W táp van a gépemben, ami egy AMD A10 5700 videókártya nélküli kis mini itx (1db SSD, 1db HDD). Most összerakok egy kis NAS-t és ennek apropóján ez a táp átköltözik abba, viszont akkor már egy olyat szeretnék venni a helyére, ami jó lehet később akár egy i5 6000-es szériához meg egy GTX970-hez is...
A mini itx miatt jobban tetszene a moduláris, de a Straight Powert mintha többször ajánlanátok itt.
A kérdésem, hogy melyik lenne a jobb, vagy esetleg nagyobbat kellene keresnem a későbbiekre tekintettel?
Valamint az, hogy amíg a jelenlegi géppel menne, addig ez jelentene többlet fogyasztást? (Már csak azért kérdezem mert ez a fejlesztés még nagyon elgondolás szintjén létezik csak )Ide kell írni majd valami frappánsat...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest