Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Jövő hónapban itt vannak a be quiet! Pure Rock 3 sorozatű CPU-hűtői
- Nem nőtt a Windows 11 hardverigénye
- Belépőszintű Socket AM5-ös deszka a Biostar névjegyével
- Megjött a PRO szériás Samsung SSD-k legújabb nemzedéke
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Blu-ray lemez tapasztalatok
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anteris90
csendes tag
Sziasztok!
Új géphez keresem leendő hűséges tápomat. Elsősorban FSP-t szeretnék, de ha tudtok ajánlani hasonló jót, vagy jobbat 15-20 ezres keretben akkor azt szívesen fogadom.
Amiket eddig néztem:
- FSP Hyper v. Hyper (M) 500W
- FSP Hydro 500W(Azt tudom, hogy elvileg egy 400W-os elegendő, de nem tudom még mit tartogat a jövő)
A gép amihez kéne:
- I5-6500
- MSI B150M Mortar
- MSI GTX 1060 Gaming
- 2x4GB DDR4
- 120GB SSD
- 500GB HDD (laptop)
- ZALMAN Z11 Plus ház
- egyéb USB periféirák..Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
attilav2
őstag
Vettem egy HEXA+ 400w tápot és a ventilátor hangja olyan volt mintha csapágyas lenne. Bontatlan, fsp matricával leragasztott dobozt kaptam. A venti hangját úgy tudnám röviden jellemezni h olyan mint a traktoré. Visszaküldtem gariba. Hogy a fenébe lehetséges hogy egy vadiúj tápba csapágyas a venti?? Bevilágítottam a rácson és egy yate loon D12-SH-12 venti van benne. Ez ha jól tudom többfajta tápba is előfordul. Akinek Hexa tápja van tapasztal traktor(csapágy) hangot? Csendes szobában hallani leginkább. Megjártam ezzel a HEXA+ -al, nagyon dühös vagyok. Ez nem valami noname gyártó hanem az FSP, el vagyok keseredve.
[ Szerkesztve ]
-
-
Akmak
tag
Sziasztok
Le szeretném cserélni az egyre hangosodó és egyébként sem a legmegbízhatóbb tápok közé tartózó LC Powerem.A gép:
AMD A8-6600K, AsrockFM2A85X Extreme4, 4X2Giga ram, PNY Nvidia Quadro 2000, 2 Sata HDD, 1 Sata SSD.
Semmi fejlesztést nem tervezek.Ha lehet szeretnék egy tízesből kijönni.
Előre is köszönöm!
-
minek?:S
őstag
Srácok! Erre nem találtam jobb topicot, viszont. Létezik, hogy egy nBase 400W-os tápot ne lehessen rákötni egy GTX660-ra?
Nem az enyém a táp, ismerősömé.. -
DR|FTK|NG
veterán
válasz
djzotya1983 #99086 üzenetére
Az lehet a passzív PFC is vagy a hűtőbordák tömege az alacsony hatásfok miatt is.
Azt FSP Hyper-nél ez elírás lesz, a gyártó oldalán annál közel háromszor kisebb érték szerepel.
lesstardust(#99087)
Szia.Az FSP Hyper széria nem a leghalkabb, ha ez szempont, akkor van nála jobb választás, de a 20k szűkös lehet:
-nem moduláris: Be Quiet! Pure Power 9 400W-500W, Be Quiet Straight Power 10 400W, Seasonic S12II 430-520, olcsóbban Be Quiet! Pure Power L8 400W(de ez már kifutó széria)
-félmoduláris: Be Quiet! Pure Power 9 400W CM-500W CM, Cooler Master G450M-G550M, Seasonic M12II 520 Evo[ Szerkesztve ]
-
djzotya1983
tag
válasz
lesstardust #99087 üzenetére
Szerintem egy fsp hyper m 500w bőségesen okés lesz neki
Ez.
[ Szerkesztve ]
-
lesstardust
csendes tag
Sziasztok!
Egy FRACTAL DESIGN Define R5-be szeretnék moduláris, csendes tápot vásárolni.
max. 20k-t szánnék rá.Alaplap - Gigabyte GA-970A-UD3
CPU - QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 955
Memória - 2X2Gb (szeretném majd bővíteni min. 8Gb-ra)
VGA - Sapphire Radeon HD 6790
SSD - 1db
HDD - 2dbPéldául egy FSP Hyper M 500 jó választás lehet?
Ha ennyiért nincs, fix kábeles is lehet. Hajlok ám a jó szóra.
Előre is köszönöm annak aki fáradozik segíteni!![ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz
djzotya1983 #99084 üzenetére
Szívesen.
5kg az baromi sok(nem annyi), meg már amúgy sem tömegre mérik a tápegységeket.
[ Szerkesztve ]
-
djzotya1983
tag
válasz
DR|FTK|NG #99083 üzenetére
Köszönöm a választ
Most nézegettem a Zalman belét már amit ki tudtam guglizni szép elrendezése van bár talán a kimeneti elkózást kicsit kevésre vették,viszont néztem a ripple adatokat terheletlen 50% os terhelésen stb amit megosztottak eléggé tetszetősnek tűnik.De akkor inkább lemondok a modulárisról,és maradok a jól bevált fsp hyper 600 nál azzal nem nyúlok mellé,egyik oldalon 5kg nak írják abban lehet anyag rendesen
.Még egyszer köszönöm a segítséged!
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz
Ver'alor #99078 üzenetére
Szívesen.
konradl(#99079)
Szia.FSP Hexa+ 400/500 > 3 év
FSP Hyper (S) 500 > 5 évÉn 24/7-es üzemre jobb ventivel rendelkezőt néznék(nem a hűtéssel lenne a baj), de ezekkel is elleszel szerintem.
djzotya1983(#99080)
Szia.Zalman ZM500GVM > Sirtec belsős, elvileg rendben van. Teszt a nagytestvérről(de még kevés vele a tapasztalat)
FSP Hyper 600 > ok
FSP Hexa 500 > inkább Hexa+ legyen
Chieftec CTG > inkább ne, mostanában eléggé sok hibásodik meg közülük
Protein93(#99081)
Hexa 500-at újonnan hagyjuk, inkább Hexa+ 500 legyen, ha Hexa-t akarsz.
Én maradnék a Hexa+-nál, 3 év garancia, hosszabb CPU áramkábel, sok vele a tapasztalat(és jó). Persze, ha számít a hang, akkor van nála jobb vétel.
gg72(#99082)
Mi lelte az XFX-et mostanában? -
djzotya1983
tag
Sziasztok!Tápvásárlás előtt állok egy Cooler Master Rs 600 at cserélnék le ugyanis kezd instabil fagyogatós lenni a gép mióta kapott egy i 5 2400 procit. Zalman Zm 500 gvm,Fsp Hyper 600w,Fsp Hexa 500 w ,vagy esetleg a Chieftec Ctg típusaiból választanék. Ami még szóbajön az az Enermax.Max 18 ezer ft os keretem van rá.
Gép: Deszka: Gigabyte h 61 m s 2 p-v rev 2.4, 3 háttértár (hdd) 1 adata 64 gb ssd,I 5 2400 procc, integrált vga (egyenlőre a hd 2000).8 gb Kingstone ram.
-
konradl
tag
Sziasztok!
Keresek alsó tápos házba.
Config:
GA-Z77-DS3H
CPU: Intel G1610
4db hdd
16gb ram.
Fájlszerverként fog üzemelni, amíg bírja, tehát mindenképp strapabírót.
12-17 közöttKöszönöm!
-
Ver'alor
tag
Üdv!
A következő konfigurációhoz szeretnék tápot venni, de nem nagyon vagyok otthon a témában, így inkább kikéném egy hozzáértő véleményét is:
Asus B85-pro gamer lap
Sapphire R9-280x vga
Intel code i5-4460 cpu
8 gb kingstone hyperx ram
Olyan 15 ezer forint körül gondolkodtam, nem tudom, ez mennyire reális keret.Előre is köszönöm a segítséget!
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz
Protein93 #99059 üzenetére
Jó lesz, ha nem zavar, hogy csak két év garancia van rá, és viszonylag rövid a CPU áramkábel. Viszont ha kb egy árban van a Hyper-rel, akkor én az FSP-t venném.
zolee5016(#99060)
Szia.Én a helyedben vennék egyet, de erősebbet, pl R9 390(X)-et, GTX 980-at, GTX 1060-at.
Új:
-Antec HCG-620 > 3 év
-Antec HCG-620M > félmoduláris, 3 év
-Be Quiet! Pure Power 9 600W, 700W > 3 év
-Be Quiet! Pure Power 9 600W CM, 700W CM > félmoduláris, 3 év
+Cooler Master G650M, G750M > félmoduláris, 5 év
-Cooler Master V650S > félmoduláris, 5 év
+Corsair RM650x > teljesen moduláris, félpasszív(nem kikapcsolható), 10 év
-EVGA B2 750W > félmoduláris, 5 év
-EVGA GQ 650 > félmoduláris, 5 év
-FSP Hydro X 650 >5 év
-FSP Raider (S) 650, 750 > 5 év
-Seasonic M12II 620 Evo > teljesen moduláris, 5 év
-Seasonic S12II 620 > 5 év
Apróról:
-FSP Aurum 700
-FSP Aurum CM 650
-FSP Raider 650
gg72(#99062)
Szia.Az szép.
Melyik széria volt(pl Pro/TS Bronze/TS Gold/XTR), és mekkora, ha szabad tudnom?[ Szerkesztve ]
-
zolee5016
őstag
hello szakik
gtx 770 slit építek most már hajtok........a többi komponens az adatlapomon...van egy 850-es Corsair tápom (sárga cimkés..tx,),de frissítenék.....
20-30k-között, szeretném de lehet használt 1-2 éves modell is az ajánlatban.....[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
Szívesen.
Protein93(#99056)
Szia.Jó tápegység, de ha írsz egy keretet és egy számítógépet, akkor lehet, hogy tudok jobbat ajánlani.
TechN7ne(#99057)
Szia.Már kezdtem örülni, hogy érkezik egy pozitív visszajelzés az XFX TS 450 felől, de nem.
Úgy látszik, hogy most is vannak ugyan olyan hibások, mint régebben.
-
TechN7ne
nagyúr
Ááá ,ezt nem hiszem el!
Napokban vásárolt XFX TS 450 tápom durrant ,mint ha egy pack palack hangosan reccsen ,kb. olyan volt.
Most nem kapcsolódik be a gép , szaladok vele vissza a boltba.Nem érzek éget szagot az alkatrészeimen ,meg nem látok púpos kondikat az alaplapon ,de most nagyon parázok hogy jó e lessz még a gépem....
-
Protein93
csendes tag
Sziasztok!
Erről a tápról mi a véleményetek?
Chieftec Force 500W CPS-500S -
jacint78
addikt
válasz
Sanchez997 #99053 üzenetére
400W táp elég bele. A BQ-úk és a seasonic mehet bele.
-
Sanchez997
csendes tag
Sziasztok!
A 7 éves tápom szeretném lecserélni valami halk megoldásra.
Egy Asus H87 pro alaplapom van benne egy I5 4670 es processzorral, 8Gb rammal, egy 128as SSD és 2x 2gigás WD Red meghajtóval.
A közeljövőben érkezik bele egy 1070es Geforce a kérdés hogy a jelenlegi 430W-os táp helyett mekkorát és milyet lenne érdemes bele venni.
A következőket néztem:Be Quiet! Pure Power 9 400W
Cooler Master G450M, G550M
Seasonic S12II 520
Be quiet! Straight Power 10 400W
EVGA SuperNOVA 550 GSKicsit tanácstalan vagyok, hogy mekkora is kellene, illetve a fő szempont a halk működés és a megbízhatóság.
Előre is köszi a segítséget. -
fexi
csendes tag
Sziasztok!
Ezt a tápot[link] szerintetek érdemes megvenni?
Késöbb i76700proci,és Gtx 1070 vga-val elbírna? -
MMIX
addikt
válasz
zsoika #99048 üzenetére
Deepcol DE ez már a legolcsóbb ismeretlen gyártmányú tápja a cégnek. Nem is biztos, hogy CWT, mint a többi tápjuk.
Ha új gép is van/lesz, akkor inkább nem spórolnék. Simán elköltenék 15-20 ezret egy új tápra.
Vagy valami aktuális jó vételt 15 ezer Ft. alatt (de 10 ezer Ft. fölött). Most nem figyeltem a friss árakat.
(csak az FSP-t néztem a minap)[ Szerkesztve ]
-
bencze
senior tag
válasz
DR|FTK|NG #98812 üzenetére
Köszi a javaslatokat, gondoltam visszajelzek, több okból is de pár kanyar után egy seasonic g 550 mellett kötöttem ki. Ez tök más mint az eredeti elképzelés de talán pont azért gondoltam megosztom. Igazából a javasolt 400-as straight powert ami nekem is szimpatikus volt megrendeltem és közben lemértem a fogyasztást stressz teszt alatt, pofám leszakadt, hogy valami 394w-ot mért maxon a mérő (voltcraft 3k). Ok, hogy stressz és ok, hogy ez falból és nem is hiszem teljesen még most sem, de ezek nem hagyott nyugton a gondolat, úgy voltam, nyugodtabban alszom nagyobbal. Adott boltban amit néztem ugye a straight power 500, ez 30e, aztán még a seasonic g volt, amiből a 450-es is 30e, az 550-hez 26-ért jutottam hozzá így arra cseréltem a már időközben befutott rendelést. Annak ellenére, hogy itt a topicban nem tűnik fel gondoltam ha a johnnyguru recommendedet mond rá akkor annyira szar ez sem lehet és ez is 5 év garis.
-
bencze
senior tag
válasz
jim bcs #99036 üzenetére
Ez a garanciakérdés érdekes, én olyan helyről próbáltam tápot venni ahol kiírták a teljes garanciát, más kérdés, nem kérdeztem bele pontosan hogyan működik. Ha külföldre kell egy tudomisén, 2 kg-s tápot postázni valami normálisabb postával az rég bukó, táp ára...
[ Szerkesztve ]
-
zsoika
addikt
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz
torreador22 #99040 üzenetére
Elite Power? Teljesen felejtős széria részemről.
Milyen géphez kell? Normális 500w-os tápegység az inkább 20k, mint 10k.
Protein93(#99041)
Szia.FSP Hexa+ 400, 500 > 3 év
FSP Hyper (S) 500 > 5 év -
Protein93
csendes tag
Sziasztok! A következő konfighoz keresnék megfelelő tápegységet úgy 15e forintig.A processzor húzva lesz.
CPU: I5 2500K
Lap: Asrock z77 pro4
memória: 2x4gb 1866mhz
VGA: Sapphire R9 380 4gb NitroA lényeg h legyen rajta 4+4pin processzorhoz + 6pines PCI.
-
DR|FTK|NG
veterán
-
torreador22
senior tag
Sziadztok. Abban kérném a hozzáértök segítséget hogy 10e_ig bezárólag melyik tápegység a legjobb ár érték arányban? Köszönöm
-
Sareth
senior tag
válasz
jim bcs #99036 üzenetére
Az előző konfigurációnál konkrétan olyan volt mintha a gép be sem lett volna kapcsolva használat közben
Az EVGA SuperNOVA 550 GS tervben volt de nem találtam itthoni boltból rendelhetőt a nagyobbik tesó EVGA SuperNOVA G2 850W (10 év garancia) meg sok lenen nekem
Az 550 W azért lett belőve mert az előző rendszerhez is annyi volt. Annyi változás lett az előzőhöz képest hogy (i7, 1070 csere történt) de szerintem a 550 W elég kell hogy legyen
-
jim bcs
nagyúr
válasz
Sareth #99035 üzenetére
Kinek mi a hangos, szerintem csendes, viszont inkább az FSP AURUM 92+ 550 árával van gond, azt a platinum plecsnit annyira nem fogod észrevenni, helyette inkább legyen gold, én inkább az
EVGA SuperNOVA 550 GS
-t venném ha feltétlen kell az 550W.Boltja válogatja ki mennyit vállal, ha van valami akkor úgyis a gyártóval intézed.
[ Szerkesztve ]
-
Sareth
senior tag
válasz
DR|FTK|NG #98984 üzenetére
Köszi a választ és elnézést hogy csak most reagálok de most lett csak időm.
A javaslatokat ezúton is köszönöm de lenne még két kérdésem.
- Írtad hogy az FSP AURUM 92+ 550 „jó tápegység, de akadnak nála halkabbak”. Ezt most akkor úgy érted hogy hangos? Nekem a mostani váltás előtt egy FSP 550W Raider 550-em volt de semmi hangosságot nem tapasztaltam
- Minden ajánlott táphoz írtad a garanciaidőt. Ezzel nincs is gond de az itthoni boltoknál igen nagy a szórás. Ahogy láttam az iPon pl. a CORSAIR RMi Series RM650i-re az írt 10 éve helyett csak öt évet ad míg az Aqua meg hét évet. Ezt amúgy nem értem. Ha a gyári oldal szerint tíz év van a termékre akkor miért más minden boltba?
[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz
no more #99030 üzenetére
Elég lesz.
Lehet, hogy félreérthetően fogalmaztam, a Be Quiet! Pure Power L8 széria a kifutó sorozat.
Attila.,(#99031)
Szia.Én vennék egy ilyet: PCI-E 6 pin to 8 pin, vagy egy új tápegységet. Milyen az, hogy 2016-ban egy akkori felsőkategóriás kártya mellett egy korosodó, szürke házas tápegység van.
Ha lecserélnéd(~20-25k):
-Be Quiet! Pure Power 9 400W > 3 év, a CM jelölésű(BN266) félmoduláris, a sima(BN262) fix kábeles
-Be Quiet! Straight Power 10 400W > 5 év
-Cooler Master G450M, G550M > félmoduláris, 5 év
-FSP Aurum S 400 > 5 év
-FSP Raider (S) 550 > 5 év
-Seasonic M12II 520 Evo > teljesen moduláris, 5 év
-Seasonic S12II 430, 520 > 5 év
25-40k:
-Be Quiet! Straight Power 10 500W > 5 év
-Be Quiet! Straight Power 10 500W CM > félmoduláris, 5 év
-Cooler Master V550 > teljesen moduláris, 5 év
-Cooler Master V550S > félmoduláris, 5 év
-Corsair RM650i > félpasszív, Corsair Link, teljesen moduláris, 10 év
-Corsair RM550x, RM650x > félpasszív(nem kikapcsolható, azaz alacsony terhelésen soha se megy a ventije), teljesen moduláris, 10 év
-EVGA G2 550, 650 > félpasszív(kikapcsohlató), teljesen moduláris, 10 év
-EVGA GS 550, 650 > félpasszív(kikapcsolható), teljesen moduláris, 5 év
-FSP Hydro G 650 > félpasszív(nem kikapcsolható, azaz alacsony terhelésen soha se megy a ventije), teljesen moduláris, 5 év
-Seasonic G550, G650 > félmoduláris, 5 év
-Seasonic S12G-450, S12G-550, S12G-650 > 5 év
-Super Flower Leadex Gold 550, 650 > félpasszív(kikapcsolható), teljesen moduláris, világít, fekete, fehér és szürke színben kapható, 5 év
-Super Flower Leadex Platinum 550, 650 > félpasszív(kikapcsolható), teljesen moduláris, világít, fekete, fehér és szürke színben kapható, 5 év -
Attila.,
csendes tag
Sziasztok,
Vettem egy Nvidia 1070es (Gigabyte) Videokártyát, és utólag derült ki a számomra hogy a tápomon (fsp 400 V60ghn) csak 6 pines VGA csatlakozók vannak.
Az új VGAnak 1 8as kellene.Egy külföldi fórumon azt olvastam, hogy simán a 6ost rádugva elég lehet, mert 75w-ot ad a pci-e és 75öt a 6pin.
Nekem ez nem tűnik túl bizalomgerjesztő megoldásnak, de ha nem muszáj nem vennék most még tápot is.400Wnak amúgy el kéne bírnia szerintem az i5+1070et.
Vélemény?
Ja, és ha nem, Milyen tápot vegyek?
Ár nem számít, de jó Át/érték legyen és ne feleslegesen drága.
[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz
no more #99028 üzenetére
A Hexa+ 400 így is elég lesz.
Esetleg még játszhat a Be Quiet! Pure Power L8 300W-350W, Be Quiet! Pure Power 9 300W-350W, de az előbbi már kifutó széria(az utóbbi váltja), utóbbi meg lehet, hogy már túlmegy a lélektani határodon. Belsőre ugyan az az FSP EPN belső van bennük.
-
no more
veterán
Sziasztok! Szerintetek EZ a táp jó? Nincs egy szuper gépem, AMD FX-4130 proci, Cooler Master Blizzard T2 hűtővel, 4GB DDR3 RAM, egy 256-os kingston HxperX SSD és 1 terás WD vinyó van benne, egy ASUS DVD íróval. Az alaplapom Asrock 970 Extreme3. Meguntam, hogy mindig tönkremennek a noname tápok, általában fél-1 év után már zörögnek, kattognak, volt, hogy a gép már be sem kapcsolt... Sajnos nincs sok pénzem rá, maximum 15-öt áldoznék, remélem ennyiért már van márkás, jó táp. :/
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz
Yondaime 四代目 #99021 üzenetére
-
MMIX
addikt
FSP Raider II belső. www.coolpc.com.tw képek
A ventilátor típusa nem érdekes, csak Koreában, Ázsiában van ilyen venti valószínüleg.
A felíratok alapján (képen középen a nyáklapon RA2-450, RA2-550) a 650W 750W lehet a régi raider maradt. Vagy csak a 750W.
Ez a kép is azt sugalja
Az új és a régi bél egy képen. (fsplifestyle.com)
Még csak találgatás.Európai forgalmazást se tudni, hogy mikor lesz, ha lesz.
Raider I
prohardver.hu[ Szerkesztve ]
-
MMIX
addikt
Bővült az FSP választék. http://bulk.fsp-europe.com
Egy-két érdekesebb opció:
FSP FSP250-60SGV 80+Gold, TFX
FSP FSP250-60HHN 250W (semmi extra, csak kisebb "étvágyhoz" , FSP GHN 230V only verzió, 12cm ventivel)
FSP FSP300-60GMN 300W 80+Bronze (115V-os plecsni)
FSP FSP250-60GHT 250W-os TFX 80+Bronze (115V-os plecsni)
FSP FSP350-60GHC 350W 8cm venti 80+Bronze (115V-os plecsni, GHN 8cm ventivel = GHC)
FSP FSP500-60EGN 500W 80+Gold (FSP Aurum, OEM natúr lemezszínű verzió)
[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz
stb123 #99011 üzenetére
Szia.
Mivel - ahogy tudom - a Chieftec Eco szériáján belül a tápegységek csak a méretben van eltérés, ezért azt vedd, amelyik teljesítményben megfelel.
Amúgy ez a széria részemről még nem ajánlott, mivel kevés tapasztalat van vele.Ennyi információból sajnos nem lehet tápegységet ajánlani, ezért kérlek, válaszold meg ezeket:
-Mennyit szánnál rá?
-Milyen gépre kötnéd(az adatlapodra is hivatkozhatsz)?
● Pl "Lásd az adatlapomon."
● Pl "i5 6500, R9 390(MSI Gaming), 1db SATA HDD, 1db M.2 SSD", esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt.
4th Hokage(#99012)
Mennyiért?
holex91(#99018)
Szia.-Be Quiet! Pure Power L8 300W, 350W > 3 év helyett csak 2 év garanciát vállal most ezekre az iPon, kifutó széria
-Be Quiet! Pure Power 9 300W > itt megadják mind a három évet, a felettébb levő szériának ez az utódja.[ Szerkesztve ]
-
holex91
csendes tag
Sziasztok! Tápegység választásban kérnék segítséget, lehetőleg az IPON kínálatából. Úgy sejtem, egy 350W-os bőven elég lesz nekem. Core i3-4370 processzor lesz H81M-es alaplappal, 2 RAM modullal és egy SSD-vel. Külön VGA nem lesz, csak a processzorba integrált, tehát a 350W bőven elég. Viszont fontos lenne a tartósság és megbízhatóság (és nem árt, ha csendes is).
-
jim bcs
nagyúr
válasz
salander #99016 üzenetére
Fáradj át ide -> Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
salander
tag
jim bcs: ACAA-D3
jacint78: miután a boot képernyő lement, de amikor a windows indulásnak kéne jönnie, csak feketeség van. Az ssd, a vinyó megy (villog a visszajelző), a cpu meg a többi házas venti forog. A GPU ventijei nem forognak.
-
salander
tag
Sziasztok!
Adva van egy COOLERMASTER GX 450W a gépemben.
Eddig elbírt egy Core i5-4590-es procit; egy 6900-as Radeon videókártyával.(plusz 1 SSD, 1 vinyó)Most beraktam egy MSI GTX 970 GAMING GT kártyát; (a 6 pint -> 8 pinre átforgattam a hozzá adott adapterrel); a BIOS-on túljut a gép, de a windows már nem indul el, a ventilátorok nem pörögnek.
A GPU másik gépben működik, szóval elvileg nem az a saras. Ha a 450W kevés, a táp régi, akkor mi legyen / lehet helyette? (Ugyanitt, egy 5 éves CM GX 450 ér még egyáltalán valamit - vesz még ilyet valaki?)
[ Szerkesztve ]
-
stb123
tag
Sziasztok!
Ha nincsenek extra igényeim csatlakozók terén, akkor egy alap gépbe, a biztonságon, megbízhatóságon, halkságon túl van ajánlott táp a chieftec eco szériáján belül? -
DR|FTK|NG
veterán
válasz
Yondaime 四代目 #99006 üzenetére
Létezik, de csak gagyi, illetve hibás tápegységeknél, mert ki kéne kapcsolnia.
plerix(#99008)
Szia.Inkább ne, öreg tápegység.
-
törölt tag
Sziasztok, azt szetném kérdezni hogy kicsivel 10 ezer fölött tudnék venni egy ZALMAN ZM850-HP tipusú tápegységet. megéri-e? a srác álllítása szerint hangtalan.
fx8320 és gtx 1060 mellé kellene. -
DR|FTK|NG
veterán
válasz
Yondaime 四代目 #99004 üzenetére
Szia.
Elégnek kéne lennie.
-
Yondaime 四代目
tag
Sziasztok, csak egy gyors kérdés:
FX9370 proci és 6970 2Gb mellé elég egy Chieftec CFT-650-14cs 650W táp?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
-
vtomi2
őstag
Sziasztok!
15-18K körül keresném a lehető leghalkabb tápot egy I7 2600S, GTX 970 OC, 2 SSD meg 16 giga ram mellé. 200W kürül evett a mostanival, de ez megy tesóm gépébe.
Kábelek hossza nem számítt csak a 6 + 8 pin a VGA miatt. Plusz pont lenne a félmodularitás
Tudtok valamit ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- Bestbuy játékok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Csalódást okoztak Kínában a Tesla vezetéstámogató funkciói
- Kuponkunyeráló