Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Geresics

addikt

Sziasztok,

a konfigom jelenleg a következő:
    MSI MAG B550 Tomahawk,
    AMD Ryzen™ 9 3900X,
    32GB Crucial Ballistix DDR4-3200MHz CL16,
    Gigabyte GTX960 4GB OC,
    Samsung 850 EVO 500GB SSD,
    3 TB WD,
    4 TB WD
    X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro,
    NEC7200S (évek óta nincs bekötve)
    Mindez egy CoolerMaster CM690 (alsótápos) házban van, és jelenleg egy Coirsair PSU-VX450 táp látja el. A rendszer hibátlanul teljesít, viszont a tápot 2008.01.03-án vettem, szóval eléggé koros már. Ez nem is zavarna, de tervezem, hogy augusztus-szeptember táján veszek egy új VGA-t (addigra várom normalizálódni az árakat, de lehet tévedek), ami kb. nVidia RTX3070 vagy AMD 6700XT lesz. Ezeknek a VGA-knak közel a duplája lesz a fogyasztása már, és félő, hogy az öreg kalózhajó ettől már megfeneklene, pláne, hogy mivel 4K videókat vágok, 1-2 éven belül tuti kell még egy 5-6TB HDD adattár is pluszba. Tuning nem lesz a gépen, max a RAM-okat állítom be valamikor Fudi ajánlása szerint.

Mit javasoltok, mi lenne a jó következő tápegység?

Lehet, hogy fukarnak fogtok tartani, hogy nem szeretek feleslegesen sok pénzt kiadni, de azért a gagyit is igyekszem kerülni. Ezért is kérdezek inkább Tőletek! :R
    Anno a Corsair egy nagyon-nagyon Best Buy volt, és a konfigom többi részét is mind-mind jó ár/érték alapon vettem (a CPU elsőre overkillnek tűnhet, de anno ép sikerült egy -30% akcióban beszereznem).
    A célom kb. azonos volna, mint anno: kiszolgáljon 7-9 évet, és utána már minden percre tajándékként tekintek. Közben legyek nyugodt, hogy ha baj van, akkor nem ránt el magával semmi más alkatrészt.
    Modularitás, LED-ek, egyéb csilicsáré extrák teljesen hidegen hagynak. Egyszer beteszem, többé nem bántom, nem nézegetem jelleggel használom a tápot.

[ Szerkesztve ]

*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor

Új hozzászólás Aktív témák