Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz Giii #138574 üzenetére

ha lesz meló is akkor 650w-ban gondolkodnék, azért 6800xt és 5950x is tud enni rendesen
    ventivel bármelyiknél lehet gond, seasonicoknál ahhoz képest feltűnően sok van hogy "nagy" név, ennyi
    megmurdelhet bármelyik is bármikor, ha 100e ft-os akkor is, arra ott a garancia
    ha a mostanit halknak érzed kb minden értelmes az lesz mellette, innentől ízlés szerint
    fractal ion+ 660 46e alzánál 10 év garral, ott biztos nem lesz gondod a hanggal ( : meg úgy semmivel, tesztet találsz róla bőven
    nem tökéletes, ahogy egyik sem, de a kötelezőt bőven hozza
    az albínó seasonic is jó deal most adott áron, de ha combosabb 6800xt-ről van szó nem erőltetném az 550-es kategóriát oda, alapmodellek is be tudnak nyalni 300w-ot, el tudom képzelni egy kraftosabb példányt mit kér

Kaci84
    120 hónap az 10 év mifelénk :P

szerk:
    valaki nemrég sfx tápot keresett
    alzánál levitték a corsair 2018 paltinumok árát, a feneapofájukat' - ( :
    a 450-es 35e - ez eddig 47-48e volt - , a 600-as 47e - ez meg 60e volt -, a 750-es meg 56e volt amikor éppen volt....annak nyilván marad is az ára
    van egy árképzésük, de így a 450-es hatalmas deal - én meg becoptam', mire kaptam újat a megmurderlt helyett levitték az árát 13e-rel :d -

Új hozzászólás Aktív témák