- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Aktív témák
-
Potter77
csendes tag
Kösz a válaszokat.
-
Potter77
csendes tag
Szevasztok
Egy AMD ATHLON 64 X2 6000-rest és egy radeon 4850-et elbír egy Gigabyte Superb 460 -as táp? -
ez_meg_emaz
őstag
válasz ez_meg_emaz #19374 üzenetére
Erre vki?:
[I]Viszont vki felvilágosíthatna mi a kül a két fsp között:
350W FSP350-60HLC
350W FSP350-60THA-PMég érdekelne hogy akkor mindenki az FSP350-re szavaz a delta 350-es ellenében? Mitől rosszabb a delta? Csatlakozókban, belsőben?[/I]--->
--->Előzmény(delta vagy fsp):
350W Delta DPS-350AB-4A
350W FSP350-60HLC
350W FSP350-60THA-P" -
Traxx
őstag
válasz whitehand #19389 üzenetére
Corsair HX520 / Enermax modu82+ család? A Chifit hangban a padlóba gyalázzák, modulárisak. A HX-on és az 525-ös Enermax-on is van min. 2 PCI-e csati.
A 14-es ventit nem írtam, mivel ezek a leghalkabb piacon lévő tápok. Ha meg a légszállítás miatt kéne a 14 centis, azt felejtsd el...nem a táp feladata kiszívni a proci melegét a hátból, hanem a házventié.
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
zsolt1129
addikt
válasz Armando_19 #19391 üzenetére
Lazán elbirja.
-
Armando_19
őstag
Sziasztok.
Egy Chieftec delta 450GSP-AA tápegység szerintetek elbír egy:
Asus P5N-E SLI
C2D E6600@3500mhz
GTX260GTX OC
250es sata
1dvd író.
3 venti a házban, semmi csili vili.
Tippek? -
whitehand
senior tag
-
Alpee
aktív tag
Sziasztok.
A Fortron 350PNF tap az tulkeppen FSP350PNF?
-
Traxx
őstag
válasz whitehand #19381 üzenetére
Szerintem ha a képen nincs, akkor lehet a valóságban se Vagy másik eset: sablonkép, és mindegyik Real modularhoz ugyanazt rakták ki.
Egyébként mihez kéne ekkora táp?
Mod: a CM honlapom lévő Gallery-ben lévő hátlapos kép alapján legalábbis nincs, gugliban 15 képtalálatos oldal után sem láttam jobb képet a hátáról a jószágnak. Ha meg nincs kapcsoló és kéne, akkor kapcsolós hosszabbító / elosztó a megoldás
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
whitehand
senior tag
COOLERMASTER Real Power M850 850W ilyenje van valakinek?
ezen van tápkapcsolo? mert képen nem látom rajta -
z0d1AK
nagyúr
egy CM Real Power 450W mennyire jó táp?
és mennyit ér kb?| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Hawk1979
őstag
-
Genji
őstag
FSP Epsilon 600W - mennyire hangos? Volt egy jó kis lista zajszintekről ebben a topicban, de egyszerűen nem találom...
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
aneda
senior tag
válasz ez_meg_emaz #19374 üzenetére
Írtam én valahol 8800GT-t???
Volt nálam FSP 400-60HLN, a hangosabb mint a 300-as Delta, a belsejét és a súlyát nézve nem is csoda...Az oroszok már a spájzban vannak!
-
slappy
csendes tag
Üdv
Véleményt szeretnék kérni erről a tápról:
Chieftec Delta Táp GPS-650AB 650W 12cm ATX2.0 Aktív PFC
A Delta jelzést nem tudom hova rakni, sorry de nem értek hozzá. Így megkérdezem.
Előre is thx
-
ez_meg_emaz
őstag
Jó de egy x1950pro fele annyit eszik mint a 8800gt. Hiába van 1-el több hdd-d igy is kevesebbet eszik(és nem pár watt-el) a te konfigod mint amit feljebb írtam. De köszi az infot.
Árban mind1ik táp ugyanannyi azok közül amiket felsoroltam, így énis a 350w mellett voksolok.
Viszont vki felvilágosíthatna mi a kül a két fsp között:
350W FSP350-60HLC
350W FSP350-60THA-PMég érdeklne hogy akkor mindenki az FSP350-re szavaz a delta 350-es ellenében? Mitől rosszabb a delta? Csatlakozókban, belsőben?
-
aneda
senior tag
válasz ez_meg_emaz #19365 üzenetére
Nálam 300-as Delta visz E4300@3.0GHz, 2x1GB DDR2-667@885, 2x250GB HDD, 1xDVDRW, ATI X1950 512MB-t!
Alapjáraton b@szott halk, terhelésen elkezdett felpörögni a ventije, ezért lecseréltem azt, így már terhelésen is csöndes.Az oroszok már a spájzban vannak!
-
horitomy
tag
Gépet kell összeraknom egy ismerősömnek.
Internetes gép, FSP tápegységgel.
Mi a különbség a PNR és a PNF sorozat között?
Melyik a jobb minőség? (A PNR-re 5 év garancia van. A PNF-re 2.)
Köszönöm! -
syC
addikt
-
zsolt1129
addikt
válasz ez_meg_emaz #19365 üzenetére
Egy 350W FSP350-60HLC-vel járnál a legjobban.Mondjuk centizni nem érdemes.Ha tuning is lesz akkor nagyon meg fog izzadni az a táp.
-
ez_meg_emaz
őstag
Érdekelne hogy egy 300w-os delta elvinne-e: egy c2d-t(e6320), 2x1gb memot, dvdírót, 1 hdd-t és egy 8800gt-t?
A táp típusa: DPS-300PB-2
Vagy lenne még itt pár táp amit olcson láttam:
350W Delta DPS-350AB-4A
350W FSP350-60HLC
350W FSP350-60THA-P
350W Foxconn ISO450PPEddig egy 400w-os mercury vitte ezt a konfigot annyi különbséggel hogy 8800gt helyett csak 7600gt volt benne. Ami ugy lényeges kül. Most lenne helyette 8800gt ami kb 80w-al többet eszik terhelve ha joltom.
Csak mert terhelve is össz 200w volt a telj.rendsz.telj. a ph tesztben ezért gondoltam hogy talán egy 300W-os delta(vagy 350es) elég lenne. Viszont egyáltalán nem vagyok biztos benne. Gondoltam aki jobban ért hozzá megírhatná a véleményét. Tudom hogy nagyobb táppal biztosan jobban menne. De kb 4k van most tápra. Ha kell később lecseréli egy jobbra de most csak kéne 1 táp ami nélkül viszi a konfigot terhelve is.[ Szerkesztve ]
-
ngohtlaci
csendes tag
sziasztok!
450 wattos chieftech elbir egy AMD Phenom 9950 X4 AM2+ BOX Black Edition, GA-MA790FX-DS5, 2* his ati hd5850, 2*80gb samsung raid, 2 gb kingstone rendszert?
Amúgy ez a cpu kitudja hajtani ezt a 2db vga-t??
köszi előre is!
vecsi
-
gtamate2
veterán
venti ki volt benne cserélve
de az eladó azt mondta most hogy szokott neki kifagyni mert kicsi a géphez, ebből lehet valamilyen bajom nekem?:S*Sn0w
-
kem
addikt
Hallottatok már ilyen tápról?!
Fortron Factory 700W EPSILONKöszi!
-
Traxx
őstag
Hátööö, az enyém 7-8 hónapos, és langyos és hideg közötti levegőt tol ki az adatlapon lévő konfiggal meg max. 150W-os fogyasztásom van, annyitól csak nem sül be...ha igen, akkor megkereslek én is egy kis elkóznivalóval
-
Traxx
őstag
Nekem ilyen Seasonic van...gyakorlatilag full néma Az irodai PNF-nek kis hangja van, de tény, hogy Codegány házban lapul a szerencsétlenje, és csak akkor hallani jobban, amikor csak az én gépem megy és egyedül vagyok az irodában. Ha a többi masina is működik, akkor sincs nagy zaj, de nem tudom kiszűrni a PNF-et. Jobban szellőző házban lehet halkabb lenne, de ha mellévesszük, hogy az egy full integrált, 100W-ot se fogyasztó gép, nem tenném rá a nyakam, hogy egy izmosabb alatt nem-e lenne ilyen hangja, mint most, nyilván szellős házban.
A Gigát nem hallottam, de szerintem nem jobb, mint az enyém....a szinte kusst nehéz alulmúlni
-
Gyusz
őstag
Egy Seasonic SS-401HT halkabb, mint egy FSP PNF vagy egy Gigabyte Superb? Van valakinek esetleg tapasztalata?
-
-
zalika
tag
Hi!Szerintetek ez a tap Power Supply ATX 500W, PIV, Premier, LC-8500-BTX, 20/24 pin, S-ATA Connector, PCI Express Connector, eleg egy 64 x2 6000+ es egy hd 3870 hez??
- Mit mondott Hófehérke, miután szeretkezett az összes törpével? - Na, ez a hét gyorsan elment...
-
KMT
addikt
válasz brodorics #19335 üzenetére
Szedd szét (gari ugrik), nézd meg milyen venti van benne, keress rá neten, hogy mennyit szállít (cfm-ben lesz valszeg).
"a 8 db kisventit el tudná-e látni elég levegővel?"
Ezt nem értem. Nem a ventit kell ellátni levegővel, hanem annak kell ellátni valamit léggel.8-as ventiket meg nem ajánlom, hangosak lesznek, vagy alig szállítanak levegőt.
De hogy ezt miért itt kérdezted meg?
-
brodorics
csendes tag
Helló! sajnos nem találtam adatot, de tudna valaki segíteni hogy mennyi levegőt szállít ez a táp köbméter/óra?-->COOLERMASTER eXtreme 500W. Nem egészen házhűtésre használnám, rákötnék kb. 8 ház hűtő kisventit (megosztóval)-->GLACIALTECH Silent Blade 80 mm, és vajon egy zárt rendszerben a 8 db kisventit el tudná-e látni elég levegővel? előre is köszi a tanácsot.
-
batmab
senior tag
Üdv!
rettentöen érdekes kérdés jön...
egy fsp 350es táp el fog-e birni egy ilyen konfigot stabilan:
e4400
2x1 gb 667es ram
Gigabyte 8800gt 512+s1 hütö
1-1 dvd-és cdiro
250gb WD sata
Asrock 945 conroe lappal...köszönöm elöre is a válazt...
2009.08.24 leányom, Kiara. Már 118cm, és >21kg.. :D Fontos! utánvéttel még anyámtól sem vásárolok...
-
venember83
nagyúr
válasz Motion_Blur #19326 üzenetére
Nem. Deltás Chieftec sajnos elég gyenge 12 volton, háromszáz watt alatti teljesítményt nyújt 12 volton, adatlapról kikövetkeztetve. VX450. Elég olcsó, halk. Sajnos jobb (olcsó, halk, biztos) megoldást nem nagyon tudok GTX 280-hoz.
-
syC
addikt
válasz Motion_Blur #19326 üzenetére
Szerintem c2d-val még talán talán, ha leadja a 400W-ot, de egy quad procival már kérdéses...
•
-
Motion_Blur
félisten
válasz venember83 #19325 üzenetére
És egy 400-as Chieftec egy GTX 280-at?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Vis Major
tag
Hi,
Egy FSP Blue storm II 400w-os elbírna egy radeon 3850-t és egy 6550-s processzort?
előre is köszi a választ. -
ImI87
őstag
válasz venember83 #19322 üzenetére
Hátha szerinted nem okoz más problémát, akkor emiatt nem fogom lecserélni.
De eddig ilyen nem volt sosem, csak most tapasztaltam először, miután 2 magról 4 magra váltottam........
És köszi a választ![ Szerkesztve ]
-
ImI87
őstag
Hello!
Lenne egy kis problémám, hátha itt a tápszakértők tudnak segíteni:
Van egy Zalman ZM600-HP tápom, és az új procival (Q9550) prime alatt ilyen magasfrekvenciás sípoló hangot ad.
99%, hogy a táp, mert más nem nagyon lehet. Esetleg még az alaplap, de azt nem hiszem, mert alulról hallatszik a hang, ahol a táp van.
Lehet, hogy a 4db 16A-os 12V-os ág miatt kevés lenne a jól meghúzott (3,8GHz) quad-hoz? Mellesleg elég meleg levegő jött ki a tápból....
Játékok alatt (amikor még ugye a VGA is fogyazst rendesen) nem volt semmi gond, nem fagyott, nem akadt meg, de idegesít ez a hang, főleg ha már hosszabb időn át hallom.Ez azt jelenti, hogy sok a terhelés a tápnak, és már a határon lehet, vagy v.mi más gond van? Mennyire "veszélyes" ez, és érdemes vele foglalkozni?
[ Szerkesztve ]
-
Fecos15
tag
Hali mindenkinek!
Mondjatok már nekem kb 550W osba tápot-> jót,hakat,megbízhatótt kb 15 ezer környékén Előre is kössz!(ha olcsóbb az se baj) -
Traxx
őstag
válasz gtamate2 #19311 üzenetére
Ehhez a géphez pedig illene egy Corsair VX450, vagy minimálisan egy 460-as Giga superb. A Chifivel az a baj, hogy nem a legerősebb 12V-on. A GTX 260 pedig elég szépen eszik. Ilyen vidkarik mellett meg szerintem ne spórolj, ha arra nem sajnálod a pénzt, ne sajnáld egy normális, minőségi tápra se. Az sokkal inkább alapja (kéne hogy legyen) a gépnek, mint a bika kártya
-
gtamate2
veterán
sziasztok!
megint én, még azóta nem vettem tápot.
az elvárásaim a következőek lennének:
e8400
amd 4850 vs gtx260
4giga memória
(ezek a fontosabbak szerintem)
na hogy ezeket elbírja rendesen. olyan 5-7ezerig gondolkodok most.
egy 450W-os chieftechet néztem ki a környékről 6500-ért (alkudtam egy kicsit )
kérdés:milyet ajánlotok, a chieftech elég lene?
előre is köszönöm!*Sn0w
-
Sdi
addikt
-
kem
addikt
-
Traxx
őstag
válasz schwartz #19304 üzenetére
Pedig a VX550-nél a HX520 jóval halkabb...Esetleg az enermax pro / modu82+ osai közül a 625-ös? Jelenleg azok (szinte) a leghalkabb ventis tápok. Azért írom, hogy szinte, mert lehet halkabb táp is ezen kívül, csak vagy nem igazán ismert márka, vagy pedig elvétve kapni kis hazánkban
-
zalika
tag
Hat ez a mostani alaplap:[link] es ez lessz a jovendo:[link]no es a tapom alaplapi csatlakozoja az elso alaplaphoz talal vagyis 20 tuje van csak.Amugy a markajat nem irja rajta csak annyit hogy atx 400w..
- Mit mondott Hófehérke, miután szeretkezett az összes törpével? - Na, ez a hét gyorsan elment...
-
schwartz
addikt
HX1000-et nem szivesen vennek. Az ket tap egy dobozban (szo szerint egy VX550 duplazva) Semmi bajom a CWT belsovel (stabil agak, ripple 0), most is azt hasznalom, de a hangja megjon full loadban. (A konfigom meg az elkovetkezendo 2-3 evben valoszinu csak egyre tobbet fog zabalni. (esetleges upgradek+ kotelezo tuning ) Ezert is szeretnek egy bika tapot, hogy az emlitett idokozben ne kelljen cserelnem. De fo szempont a zajszint, terheles alatt.
If he dies, he dies.
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)