Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ed3r_X_ #5195 üzenetére
ez csak most problémás, az első zárt bootloader értékű firmware alatt, hogy korábbi nem zárt nem mehet vissza, de másik zárt rámegy, tehát nem vágják el teljesen a lehetőséget, hogy másikat használjon az, akinek egy konkrét verzió nem okés.
a számítógépet sem kötelező meghatározott oprendszerrel megvenni, illetve ott is van lehetőség másikat - párhuzamosan - rátenni, csak visszaállítható legyen az eredeti állapot, és minden rendben lesz. -
Ed3r_X_
nagyúr
-
válasz
Ed3r_X_ #5187 üzenetére
bizonyos gyártók már korábban is zárt bootloader értékkel dolgoztak, és törekvést látok erre már szinte mindenhol.
olyan termékké nőtte ki magát az okostelefon, ahol a különböző szekciókban nagy üzlet lesz a szoftveres védelem, nem véletlen a samsung azon törekvése, hogy zárt bootloader mellett már nem tehető vissza korábbi firmware verzió, kizárva így a védelem megkerülését.
üzletpolitika is van ebben, kompromisszumos dolog, és bizony inkább feláldozzák azt a számukra elhanyagolható arányú felhasználói réteget, akik moddolják a rendszert, mintsem elbukják a jövő egy nagy üzleti lehetőségét. -
pit stop
addikt
válasz
Ed3r_X_ #5184 üzenetére
De ugyanakkor az se jó, hogy használt piacon droidos készüléket venni - főleg aki nem pro - nagyon nagy kockázat. Honnan tudja, hogy nem húzta túl procit, vagy gányolt össze valamit háttérben. Pár hét múlva behal a telefon - tulaj érvényes garival elmegy boltba, aztán ott közlik vele, hogy ő a hülye és vigye innen.
Csak azért tettem be, hogy egyik gyártót se lehet dicsőíteni 100%-ig, mert mindegyik sakkozik rendesen. Meg örülök, ha tudtam kivételesen újat mondani(#5189) Ed3r_X_: Mivel szinte minden mindennel összefügg nehéz kibogozni szerintem - bár nem vagyok akkora műszaki zseni mint itt a többség. Samsungnál pl. valami buherálással csutka fölé csavarja fényerőt, aztán meg viszi szervízbe - jogos lenne, hogy nem cserélik (extrém példa - és nem is tudom technikai megvalósíthatóságát).
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Cyberpunk #5188 üzenetére
Persze, de nem is ez zavar, az ilyentől vonják meg. De akinél látszik, hogy minden oké, és tényleg hardveres a hiba, ott nehogy már. Ilyenkor indítani kéne egy vizsgálatot, hogy minek a hibájából következett be, és ha nem a felhasználó tehet róla, hanem hardveres, akkor csinálja meg.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Ed3r_X_ #5182 üzenetére
A gond akkor szokott lenni, ha a hozzá nem értő user el kezdi szépen kókányolnia készülékét, és aztán megy a szervizbe, miért a gyártó szívja meg az ilyen miatt? Persze itt nyilván többségben vannak ezen a fórumon a szakértők, de itt is találni szép számmal olyat, aki jobban tenné, ha hozzá sem nyúlna rangtól függetlenül!
-
válasz
Ed3r_X_ #5184 üzenetére
gyártó függvénye, de pont a samsung esetén nem volt ilyen eddig sem, a szervizes elvileg fényképezéssel dokumntál számláló, firmware verzió...stb állást, de például a kijelző cseréjekor nem is nézte meg.
tényleg a knox miatt látom a korlátozás értelmét, komoly védelemmé nőheti ki magát több szinten is, és itt nem csak arra kell gondolni, hogy ugrik a számláló a root vagy módosított firmware miatt.
azoknak tényleg rossz lesz, akik nem tudnak élni a moddolt firmware verziók nélkül, bár sokan már csak megszokásból csinálják, holott nem is igazán van már értelme, erre sok példa van, jó a gyári rendszer, de azért kipróbál minden módosítottat, az egyikben ez nem jó, a másikban pedig az, végül vissza a gyárira...
a root más kérdés, sokszor hasznos, de sajnos az is hibalehetőség a gyártó számára. -
Ed3r_X_
nagyúr
De kissé szemétségnek érzem. Ami eddig is meghalt, az ezután is megfog. Érteni kell hozzá, és ne minden Pistike akarjon ROM-ot cserélni. Olyan esetbe megérteném. De majd jönnek a kifogások, hogy azért nem javítom meg a hangszórót, mert kirootoltad. Na az ilyentől dobok hátast mindig.
-
válasz
Ed3r_X_ #5178 üzenetére
az a baj, hogy eddig is rengeteg olyan készüléket javítottak gariban, ami egyértelműen a felhasználó által lett kinyírva szoftveresen - eltűntetett imei...stb -, de a későbbiekben ez a hibalehetőség is megszűnik.
amúgy másról van inkább szó, a knox komoly védelmet sejtet, tényleg nem lenne jó, ha a kernel cseréjével csak úgy kiiktatná valaki, akkor annak legyen már következménye!
én több szempontból is támogatom a dolgot, valamilyen szinten szabjanak is határt a buherálásnak!
aki tudja, hogy mit, miért és hogyan, az bizonyos szinten a későbbiekben is tudni fogja.
jut eszembe, már most is van olyan gyártó - és az nem a samsung -, amelyik online gyűjt információt a bootloader nyitásáról és a különböző módosításokról. -
Ed3r_X_
nagyúr
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
pit stop #5175 üzenetére
Nyomorultak, ilyenkor kéne a szöveget az orruk alá dörgölni, miszerint az Android egy szabad operációs rendszer, nyílt forráskóddal..
nyomorultak... eddig így is rájöttek, hogy ha valaki piszkált bele, de akkor legalább ne korlátozzák. Aki elrontja úgy járt, azt nem javítja a szerviz.
-
pit stop
addikt
Nem friss hír, de eddig nem volt időm berakni:
Samsung betiltja rootolást s keményít - olvastátok? -
batai15
félisten
[link]
csak szerintem ciki hogy a ma stáb ilyet le mer közölni? 1000 huf sline tokról képet a 1520 hírben? -
Švejk
őstag
Megyek, megnézem az Iron Skyt. Kíváncsi leszek
-
batai15
félisten
válasz
Blackmirror #5170 üzenetére
Itt is írta Mudr kollega amúgy nem rég. Ja olvassál!😜
-
batai15
félisten
válasz
Blackmirror #5168 üzenetére
Az alkalmazás teszt kommentjei közt ott a kód.
-
Blackmirror
őstag
Letöltöttem a themer betát,feliratkoztam meg minden csak 71ezren vannak előttem remélem érdemes várni
Jah és nem is biztos h működni fog advancel -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Ed3r_X_ #5161 üzenetére
Úgy "szokás", hogy elsőre stabilizálni kell(ene) egy a gyárival megegyező verziót, mivel ugye nincs kernelforrásotok. Ha megvan, akkor mivel biztosan tudható, hogy képes rajta futni a CM, lehet felfelé próbálkozni. Én éppen most hlok harmadízben agyhalált az audio modul miatt és ez még a kisebbik gond csak, mert részben üzemképes a CM főverzió is...
-
Blackmirror
őstag
Mi rosszat tettél?
Ha már Bocha befenyített akkor komoly lehet.
Én semmi ilyesmit nem csináltam,reagáltam egy hsz-re,szerintem nem bántóan,mert alapból távol áll tőlem a bunkózás erre alapjáraton köszöntésemet egy gyökérkefe megszólítással kezdte majd kcsgözéssel folytatta .
Hát meglepődtem de amúgy nem érdekel és nem is értem miért reagált így.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Ed3r_X_ #5158 üzenetére
Mivel Quallcom SoC, így nem túl nehéz egy boot képes állapotig eljutni. Ami utána jön, az viszont lehet nem lesz sétagalopp. Lásd: megszívtam az audio modullal a Blade G-n. (Ez titokban egy segélykiáltás is: valaki: HEEEELP!
)
Segítek, ha neki akarsz állni, amit csak tudok.
-
HuMarc
veterán
válasz
Blackmirror #5154 üzenetére
Ohh, engem is küldtek már el a khmm...-be. Pedig csak felnyomtam a modkerben. Ezért is jó az anonim topik. Meg Bocha már fenyegetőzött olyannal, hogy kitilt
Aztán bocsánatot kért.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Blackmirror #5154 üzenetére
Ki köcsögözött le? Én biztos nem
-
Blackmirror
őstag
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Blackmirror #5152 üzenetére
Te se írsz
Nem sértődök senkire, de akkor ne menjen a panaszkodás. A múltkori kiírás is szerintem nekem szólt.
-
Blackmirror
őstag
mi lenne ha ezt pm-ben beszélnétek meg?
Rátok tartozik a dolog,de nem ez az első hogy egyik vár a másikra hogy írjon és a végén még be is sértődtök egymásra. -
Ed3r_X_
nagyúr
Csak adott háttérnél rosszabb, úgy vettem észre. Pl. a fehér hátteret nem annyira szereti, de a menüben nincs semmi gond, és még a Dead Trigger 2 is szép rajta.
batai15:
Ha elolvastad volna, leírtam, hogy olcsóbb, és erősebb. Két fő szempont.
Mellesleg megint nem írsz, de már megszoktam.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Na két darab Haier W910 újra berendelve..
Ja és úton egy Haier W718 is. Kíváncsi leszek rájuk
-
MurdR
veterán
válasz
Ed3r_X_ #5126 üzenetére
Nincs mit. Még béta, és kevés téma érhető el, de ezáltal megszűnik az órákig tartó HS készítés. Igazából ez egy önálló launcher.
(Ha telepíted, akkor majd látni fogod, szép lassan'' sorba engedi be az embereket a progi, de ha beírod az MSTRCD kódot akkor egyből. Ha valami nem ok akkor dobj egy pvt. -
batai15
félisten
Nekem lumia ringtones!
ja nálam tényleg bejön a csempe,jobban mint a droid felület. Mondjuk droid alatt nem használnám mert az olyan nonszensz. -
pit stop
addikt
De az is egyedi valamennyire - csak hogy ne kapd elő bárkinek is csörög, hanem tudd hogy a sajátod. Nem arra akartam célozni miért nem Otto knows legújabb slágere szól?
Csak legtöbb ilyen ember szerintem be se tudná állítani, sőt okostelefon is sok neki - nem hogy romoljon vagy bármi más közelébe menne.
Jelenlévő kivételek szabályt erősítenek! -
w333
félisten
válasz
Keeperv85 #5116 üzenetére
+1 nekem is Nexuson valami digitális telefon csörgés van !
Ez a leghangosabb és egy kicsit egyedi is, csak a buszon néha furán néznek mert sokan azt hiszik hogy valami 1000 éves butafon, és mikor a hátoldalon meglátják a Nexus feliratot, egy kicsit azért látom a meglepődéseket -
Ed3r_X_
nagyúr
Érdekes. Én gyári háttérrel nyomulok, csak a csengőhangot raktam át az ízlésem szerint.
quailstorm: Hiányzik a K800, és a jó kis témák szerkesztése.
-
quailstorm
félisten
Mostanság nekem sincs széttémázva a telóm. Nokia N900-on a nem default gyári a 2-ből (kontrasztos), N95-ön is valami kék cucc van ami kontrasztos. Ott azért kerestem sokáig.
SE W810-en volt minden nap más témám. Most az a lényeg hogy ne laggoltasson, szép legyen, és jól látható. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
pit stop #5115 üzenetére
Meg fogsz lepődni. Soha sem volt még egyedi csengőhangom és hátteret is nagyon ritkán állítok át. Hogy miért? Mert nincs időm megszokni egy-egy beállítást és nem is érdekel... Jó nekem úgy, ahogy van.
@Zsolt_72: komolyan mondtampedig, hogy irtózok a csempéktől. A kis múmia jó kis cucc lenne, csak az a borzalmat kéne elfelejteni végre belőle...
-
pit stop
addikt
válasz
batai15 #5093 üzenetére
Android testreszabhatóságára átlag usernél pont most láttam jó példát hétvégén. Csúcs Sony a kézbe, de a csengőhang az alap telenor (háttér szintén)
Utóbbit még megértem, de a hang amit meghall - legalább ennyit csinálna, meg. Valami egyedit rátenni, hogy ne nyúljon érte ha másnál csörög, vagy esetleg ami az ő ízlése. -
Švejk
őstag
válasz
Blackmirror #5108 üzenetére
Na most jöttem rá, hogy nem a Call of Dutyról van szó...
-
batai15
félisten
válasz
Blackmirror #5108 üzenetére
occa! és zene span! high five!
-
Cyberpunk
félisten
Ha játszós zene, akkor metál mondjuk Manowar. Pont a "Warriors of the World United" megy nekem most.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
batai15 #5098 üzenetére
Hmm nem rosszak, de trailerrel együtt már ütöm őket
Roppant hangulatos ez a Beyond: Two Souls.
-
w333
félisten
(#5100) Zsolt_72 / (#5102) Cyberpunk
Ha tehetitek próbáljatok ki egy Nexus -t, megváltozik a véleményetek
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- BestBuy ruhás topik
- Hálózati / IP kamera
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Google Pixel topik
- Háztartási gépek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad,15,6",Ryzen3(3,5Ghz)Vega VGA,8-20GB RAM,SSD,jó akku,szép állapot
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Lenovo,15,6"FullHD IPS,Ryzen5(8x3,5Ghz)Vega 8 +540 VGA(2x2GB),12-20GB RAM,256-512GB SSD,jó akku,
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest