Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciókamerák
- Jó okkal kerülte a felskálázást és a sugárkövetést a Nintendo
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Mai termés...több mint 2000 fertőzés egy laptopon...
-
RBJ
addikt
Nocsak , nocsak. Feltettem a g data 2011 av.
kellemesen csalódtam. minden nagyon jól működik. semmi lassulást a webezésben másban nem találtam. talán a boot idő nőt meg kicsit de egye fene.Pedig amikor kijött a 2011 verzió próbáltam és akkor nem feküdt ennyire. talán a javító buildek voltak és gyorsult a progi ?
-
sznorbi2
senior tag
Új build az AVG-nél mind az AV free, AV, IS verzióban.
3265 build.Új Bitdefender termék van a láthatáron. Még BETA változat.
-
lutiy
tag
Ezt a Spyshelter programot ismeri vagy használta már valaki??
Mennyire hatékony és jó program? -
-
sznorbi2
senior tag
Azért kérdeztem, hogy tiszta-e mert ha nem okés a win akkor nekem is csinált már furcsa dolgokat.
Folyamatosan az előző adatbázist jelzi ki?
Automatikusan frissít vagy kézileg frissíted?
Azért érdekes mert ha frissít az adatbázis akkor azt jelzi is.
Ha most ráfrissítesz kézileg akkor is ugyanazt jelzi? -
sznorbi2
senior tag
Nekem is szarakodott az utóbbi napokban, nekem nem tudta frissíteni a definíciós fájlokat, de nekem egy manuális ip cím váltás megoldotta a gondomat. Egyébként a netemnek is nagy volt a ping értéke de az is megjavult.
A frissítés után egy ideig még az előző adatbázist mutatja és majd kis idő múlva vált át a tényleges adatbázis kijelzésére(kb. 1 perc vagy kevesebb).
Tiszta Windowsra telepítetted? -
Tetete1
senior tag
http://www.buzz99.com/1865/download-outpost-internet-security-suite-7-0-free/
Agnitum kiadott egy teljesen ingyenes Internet Security Suite for Windows, amely egyesíti a víruskereső, tűzfal és proaktív védelmi technológiák és megvédi a felhasználókat a legújabb vírusok, kémprogramok, behatolás-támadások, spam. Azonban, az ingyenes verzió hiányzik néhány extra funkciók, mint az azonosság lopás védelem és az internetes ellenőrző összetevő, amely elérhető a pro változatban.
-
polonic
félisten
válasz
Neil Watts #43078 üzenetére
Én ebből mse 2-t javasolnék. Kicsi az erőforrásigénye. A beépített windows tűzfal meg bőven elegendő.
Mondjuk a nis 2011-nek is nagyon kicsi az erőforrásigénye, de az ugye komplett csomag. -
pethYeti
addikt
Outpost Security Suite FREE-t valaki végül kipróbálta
??
-
válasz
- NIS 2011
- AVAST -
RBJ
addikt
Erről hallott már valaki valamit ?[link]
-
Hermina49
csendes tag
válasz
Hello. Próbáld ki az uj COMODO INTRENET SECURITY PREMIUM-mot. Nagyon szuper gyors, ,nem lassitja a gépet . Csak ajánlani tudom. Kipróbáltam a többit is amit leirtál, de nekem ez jött be a legjobban.
-
Sziasztok!
W7 64-bites rendszerhez milyen virusirtot ajanlotok?
- MSE 2.0
- NIS 2011
- AVAST
- AVGvagy esetleg mast?
Az a lenyeg, hogy ne lassuljon tole a gep erezhetoen mint pl. amit KIS-nel lehet tapasztalni.Udv. core2
-
LBandi
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #43072 üzenetére
Na megoldódott a probléma a Malwarebytes progi kiírtotta. Nem volt semmiféle autorun vagy krix krax file sem. A nem rendszerpartición lévő regisztry volt a ludas (ami maga a vírus volt) fulls scan után megtalálta letávolította és restart után már tiszta volt a gép mködött rendesen minden. Szóval +1 a proginak (amit sem a Norton sem az Avast sem a Kaspersky sem az Avira nem tudott lokalizálni és megszűntetni).
zed01 Az Avira rescue lemezt próbáltam és nem mentem velem semmire pedig a legrisseb verzót írtam ki.
-
zed01
őstag
Csak tudod ott van a különbség, hogy windowsra van néhány millió keylogger.
Sosem felejtem el azt az usert aki, itt panaszkodott hogy AVg IS 8.5 használt még annak idején és ellopták a bankkártya adatait, és a steam fiókját. Azt írta nagy nehezen egy másik vírusirtóval megtalálta a keyloggert, de akkor már késő volt. Hiába, ez windows.
-
F34R
nagyúr
válasz
jozanparaszt #43071 üzenetére
ZOMG most komolyan azért cserélnél OS-t mert aszthiszed azalatt nem tudják kilopni az adataidat ?, mert akkor tévedsz , ahogy leírtam az SSL-t is kilehet kerülni egyszóval nem jobb-rosszabb ilyentéren a Windows-sem
-
válasz
LBandi #43070 üzenetére
Ami így fertőz, ahogy írtad, annál biztosan kell lennie egy másik partíción autorun.inf-nek, vagy akár egykorábban a gépen használt pendrive-on van, amit a telepítést követően rádugtál esetleg.
Nme minden kártevő használja ezt a kamu visszaállítási pontot, de ha van, akkor általában $NThfdhd7sf78dsf7sdf vagy hasonló krix-krax néven rejtett attributummal lelhető fel...
-
LBandi
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #43068 üzenetére
Hát sajnos az Avira nem talált semmit
, viszont a Malwarebytes (jelenleg ezzel próbálkozok) talált egy fertőzött registry bejegyzést, ami után kért egy restartot. Most újra futtatom a teljes tesztet aztán hátha...
Akkor szerinted keressek egy kamu visszaállítási pontot (ez milyen kiterjesztésű?) és egy autorun.inf filet a másik partición?
-
sznorbi2
senior tag
Emsisoft AM 5.0 promo( 6 hónapos):
-
válasz
LBandi #43067 üzenetére
Ez esetben csak "egy" módszer van arra, hogy visszafertőzze a tisztán telepített rendszert, az pedig egy kamu visszaállítási pont és autorun.inf elhelyézese a nem rendszerpartíción. Ilyenkor elég, ha csak bemész a sajátgépbe/intézőbe aztán már kakukk is.
Remélhetőleg az Avira tud kezdeni vele valamit, bár még jó pár rescue lemezt meg lehet próbálni, Kaspersky, Eset, F-Secure stb...
-
LBandi
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #43066 üzenetére
A vicc az hogy a rendszer a teljesen friss. Mivel a vinyó 2 partcióból állt így a win particiót tudtam formázni és tegnap fel is telepítettem az új rendszert, de ahogy mondtam valószínűleg az adat partición maradhatott a vírus. Norton, Kaspersky, Avast kilőve.
F34R tanácsára kipróbáltam a hitman pro legújabb változatát, az nem talált semmit. Most jelenleg az avira legújabb rescue futtatom (bootolható CD) ha ez sem segít van még egyéb ötlet?Esetleg mivel úgy néz ki hogy ez a vírus Malware lehet hogy a folyamatosan bejelentkezett mail fiókon keresztül mászkál át a gépre?
-
válasz
LBandi #43064 üzenetére
Amikor már bármely víruskergető nem tud mit kezdeni OS alól a fertőzéssel, az azért van, mert az a kártevő jó eséllyel "beégett" a rendszerbe, sok esetben olyan jogosultsága van, amivel nincs mit kezdeni, avagy rendszerfájlokat fertőzött végig. Ilyenkor csak az marad, amit F34R is javasolt, hogy bootlemezről kel indítani az irtást, ennek viszont az a veszélye lehet, hogy ha valóban rendszerfájlokat is érintett a fertőzés és a kártevőt csak törléssel lehet eltávolítani, akkor ugye a rendszerfájlok is mennek a levesbe. Ez meg ugye kampec, mert lehetséges, hogy az a rendszer már ez miatt nem fog elindulni többet.
Én tegnap egy napot harcoltam egy laptoppal, hogy pótolhatatlan adatokat mentsek meg róla. Olyan kártevő volt rajta, aminek mindegy volt hogy mit dugtam rá, azt megfertőzte(pendrive, fényképező, mobil...) Az MBAMot frissíteni sem engedte, harminc valahány rendszerfájlról szedett(volna) le az MBAM csúnyaságot, de nem tudott újraindítás után meg az MBAM is halott volt...
Szóval egy izmosabb kártevővel fertőzött rendszerről utólag letakarítani a szemetet, sok esetben lehetetlen...
Ha sikerül is (látszólag) a manöver, én azt javasolom, hogy pendrive-ra az értékes/pótolhatatlan adatokat szedd le, aztán újrahúzni mindent. A pendrive-ot pedig csak olyan gépre dugni, ami valamilyen virtualizációs szoftver fut, mert simán lefertőzheti azt a rendszert is, bár konkrétan az általad említett kártevőnek nem néztem utána, nem tudom, hogy külső/hordozható adathordozókat fertőz-e...
-
F34R
nagyúr
válasz
LBandi #43064 üzenetére
Malwarebtyes Antimalware Free vagy Hitman Pro , Vagy Csökkentett mód, de ha ezek nem segítenek egy Rescue CD kell PL Avirától , kírod cd-re vagy csináldsz boot-olható USB-t , beállítod biosban hogy az legyen az első eszköz , ott elindítassz egy scant- és ha talál leírtja
-
LBandi
aktív tag
Üdv!
Lehet nem teljesen ez a topikja de hátha itt van jobban hozzáértő ember.
Van egy javítandó gép ami megfertőződött a vírus:
Win32/Murofet.A (aliasok: Trojan horse Downloader.Generic10.WCF (AVG),
Generic.dx!ubo (McAfee), Trojan.Fortemp!inf (Symantec) )Már próbáltam a legújabb Kasperskyt Pure 2011 és a legújabb Avastot 5 is (mindekettő trial), de mindig csak az újonan megfertőződött fájlokat detektálja a vírust viszont nem. Érdekes hogy amint felmásolok egy futtatható állományt a gépre az egyből megfertőződik. A fertőzést megszünteti egyből a fent említett vírusírtó,de hiába a full scan maximális érzékenységre meg deep scanre állítva, a vírust nem találja így nem is tudja eltávolítani.
Tudtok-e ajánlani olyan vírusírtót ami biztora eltünteti. A formázás nem megoldás mert azon a meghajtón is fertőzőttek az exe file-ok ahol az adatok vannak.
Köszönöm a segítséget!
-
F34R
nagyúr
válasz
jozanparaszt #43062 üzenetére
Vót
ez e
Arre írtam akár Win mellet is csinálhatod csak megfelő eszköz kel hozzá
-
sznorbi2
senior tag
válasz
csaba1203 #43057 üzenetére
Tehát.
Nincs benne annyi nyelv mint a Pro verzióban, nem frissít napi többször, csak 1X. Nem igazán kap technikai támogatást és nincs benne ID prevention. A többi összetevő meg van a free-ben is.Ha még az antivírus motorja Bitdefender-é lenne akkor nem gondolkodnék tovább a tesztelésén.
Zed01:
Nem olyan Blattida. -
sznorbi2
senior tag
válasz
polonic #43055 üzenetére
De bizony az az első komplett security!
Viszont nem is tűnik olyan gagyidas-nak, mert a tűzfala az a Pro verzióból származó cuccokat örökölte, az antivírusa gondolom a Virusbusteré + proaktív védelem meg felhő is van benne(ImproveNet) + ingyenes frissítések + anti spam.
Azért ebből már elég jó kis védelem kerekedett belőle. -
sznorbi2
senior tag
-
zed01
őstag
válasz
blattida #43047 üzenetére
Próbáltad tékás, hogy dicsérgeted?
Csak linuxot használok.
A ZenOK av nem tud szinte semmit,
*
Keep malware out:
Block viruses, spyware, dangerous trojans, worms, bots and root-kits. Protect your identity against phishing websites and safeguard your system with the ZenOK Realtime detection algorithm. Prevent web attacks that exploit software vulnerabilities and hackers.Highly secure, covers Zero day viruses:
Stop zero day viruses and unknown threats detected by malicious behavior using leapfrog heuristics technology.
Lightweight Realtime Scan:
ZenOK scans real time internet, e-mail, instant messengers, (WIFI-)Networks and new files. ZenOK works with virtual keyboards and is automatically game safe to make sure you’re well protected.
* Ultra-light file audit scan:
ZenOk likes to audit your files on a regular basis. The audit consumes 0,1% of your system resources. But if it ever disturbs your work, you can ‘Snooze’ it for a while. Experience NO waiting time for scans with ZenOK Ultra-light Scan.Ja, és az azonnali üzenetküldők és a skype védelméről is gondoskodik.
a felismerése mindössze közepesnek nevezhető, beállításai nincsenek.
Nem azt állítottam hogy a legjobb antivírus, csak azt hogy az ingyenesek mezőnyében a módosított Bitdefender motornak hála nem olyan rossz.
De mindenki dobáljon föl minden szart a gépére, csak azért, hogy pár óra múlva jöhessen a következő...
Bírom ezeket a mély tesztelgetéseket és a hozzá tartozó nagyfokú előkészítéseket és végül az alapos elemzést követően a tárgyilagos minősítéseket!Mint már állítottam csak linuxot használok, a windows felejtős.
Ez a topik lassan olyan lesz, mintha óvodások irkálnának ide...
Ezt mondom én is.
-
zed01
őstag
válasz
bajtokarpi #43046 üzenetére
Most ezt viccből kérdezed? Azért sem árulom el. :-)
-
F34R
nagyúr
Csak On-Demand-ra jó mint régi társai
jozanparaszt
Win-en is lehet csak titkosítás kell és anti-keylogger
és ezt nem árt elolvasnod
-
blattida
nagyúr
Próbáltad tékás, hogy dicsérgeted?
A ZenOK av nem tud szinte semmit, a felismerése mindössze közepesnek nevezhető, beállításai nincsenek.Vacak!
De mindenki dobáljon föl minden szart a gépére, csak azért, hogy pár óra múlva jöhessen a következő...
Bírom ezeket a mély tesztelgetéseket és a hozzá tartozó nagyfokú előkészítéseket és végül az alapos elemzést követően a tárgyilagos minősítéseket!Ez a topik lassan olyan lesz, mintha óvodások irkálnának ide...
-
bajtokarpi
őstag
Üdv.!
Online bankolás melyik rendszeren biztonságosabb? Windows 7, vagy Ubuntu 10.10?
Bocsánat, hogy itt kérdezem meg, de itt profi emberek vannak, akik már sokat segítettek!!!Köszönöm
-
RBJ
addikt
Dr web hez nem tud valaki promot ?
igényeltem egy kínai oldalról kaptam is kulcsot mégse fogadja el. -
sznorbi2
senior tag
Ha jól emlékszem akkor a ZenOk BD motorját használja ami viszont eléggé ott van az élmezőnyben. Mégis azt nyilatkozzák, hogy nagyon harmat a ZenOk antivírusa.
Akkor már inkább a most megjelent és frissített Bitdefender Free 2011-et próbáld, használd.
Sőt, még ahhoz képest, hogy ingyenes mégis nagyon dicsérik a 2011-es verziót, ami azért nem volt olyan remek eddig. -
lck
senior tag
Valaki ZenOk-ot kipróbálta már ? Aktiváló e-mail megjött neki ?
-
Nhorbee
aktív tag
Sziasztok,
A minap olvastam, hogy a zemana antilogger kapott egy alap 64bites támogatást. Szerintetek megéri felrakni? Illetve Norton IS-vel megférnének egymás mellett?
Előre is köszi a választ. -
wwhy
veterán
köszönöm mindenkinek, közben online angol supporttal megoldódott: küldött egy linket ehhez: fsdbupdate9.exe illetve kötelező a win firewall ÉS defender kikapcsolása, ez utóbbit az FS magától nem tudja (?) kikapcsolni; főleg 2010-->2011 upgade esetében jelentkezik a probléma.
-
sznorbi2
senior tag
Próbáltad már külön letölteni az F-Secure honlapjáról a legújabb def. fájlt?
Mert általában ez helyre teszi a riasztást.
Miután letöltötted a gépre valahova utána elindítod a def. fájlt és néhány perc után befrissíti az adatbázist.Laca026 az egyéb beállításoknál azon belül pedig az Internet kapcsolatok és a http-proxy-ra gondolt. de ezt akkor kell variálni ha nem akar és nem is tud csatlakozni a nethez frissítés gyanánt, de ha jól értelmezem akkor neked most nem az a problemád, ugye?
-
Nem használók FS-t, úgy hogy ez csak egy "kósza" javaslat, nem tudom segít-e majd.
Szóval manuálisan próbáltad már frissíteni? [link]
itt még akad segédeszköz, hátha valami kártevő becsúszott és az okozza a gondot.Remélem segít..
-
McKane
senior tag
na, a Gdata-nál is gyors az ügyfélszolgálat..
írtam nekik emailt, 10 percen belül ott figyelt a válasz..
persze,mindez magyar nyelven.. -
wwhy
veterán
F-secure 2011-hez kérnék segítséget: W7 alatt jobb alsó sarki ikon sárgán villog, mondván, h " a vírusdefínicíok nagyon régiek" holott a program szerint minden friss, kézi frissítást is adtam, de semmi eredmény. A gadget is piros X "A számítógép nem védett". A licenc jogtiszta, 3 hónapos promó.
-
B.S.&T.
csendes tag
Sziasztok!
Nem teljesen topik téma, de kérek egy kis segítséget. Pár hete volt fent nálam azAVG IS és most találtam néhány bejegyzést amit én úgy értelmezek, hogy még anno az AVG hagyta maga után. A képen a piros nyíl mutatja, hogy melyikekre gondolok. Kép.
Kitörölhetem ezeket? Nem vagyok valami jártas ezen a területen és nem szeretnék valami olyat kitörölni ami végzetes lenne az OP. rendszerre. Olyan segítsen legyen szíves aki biztosan tudja, hogy törölhetem vagy nem.Köszönöm szépen előre is a segítségeket.
-
Tetete1
senior tag
válasz
Kezdő vagyok #43019 üzenetére
Nekem tökéletsen megfelel a Vipera, A Norton többször feléraktam (igaz nem a 2011-es), de néhány nap után mindig megváltam tőle.
-
Kezdő vagyok
őstag
válasz
Imi1981 #43023 üzenetére
Engem is érdekel mind a kettő,mert Norton-t még nem használtam,az AVG 2011 free meg beadta az unalmast az egyik ismerősöm gépén.
De az is lehet,hogy az agyonhasznált Windows-a az oka az egésznek.
Most az AVG9 free van rajta,azzal működik rendesen.Várom a tapasztalatokat!
-
Imi1981
veterán
válasz
Kezdő vagyok #43019 üzenetére
Hát nem rossz de azért annyira nem szerettem meg.Már úgyis lejárt a próbaidő sőt már másodikat használom de szerintem kipróbálom most hosszabb ideig a NIS2011-et amit már ugyan kritizáltam rap teszt alapján de a többiek meggyőztek hogy jó.Úgyhogy lehet hogy felrakom a nortont vagy az avg 2011-et mert az is érdekel.
-
zed01
őstag
válasz
McKane #43005 üzenetére
Én régebben használtam promóciós G Data Antivírust és nagyon meg voltam vele elégedve. Az én gépemet, netemet nem fogta és mégis maximális védelmet ad. Nem véletlen, hogy a sokszor hivatkozott AV Comparatives teszten évek óta az első, legutóbb 99 %-ot ért el, pedig majdnem egymilliós mintán teszteltek.
-
Egy Malwarebytes Pro bármelyik vírusirtó mellé mehet tapasztalataim szerint. Persze jó az ingyenes is, de a valós idejű védelem nem árt, persze ha a technika ördöge nem szól közbe és megfér a vírusirtó mellett, én úgy tapasztaltam, hogy szinte minden vírusirtóval kompatibilis.
-
válasz
Narxis #43009 üzenetére
Egyetértek. A netről igen kevés szemetet szoktam beszívni (NoScript miegymás), viszont elég sok pendrive megfordul a gépemben, és hiába tiltom le az autorun-t, így is bejöhet a meglepi, ha gyenge a vírusírtó. Elég nagy mintavételből tudom, ha Norton koránt sem áll a helyzet magaslatán, és arról is írtam már, h nagyobb slamasztikából eddig az ESET és a MBAM húzott ki. Ez van, ha az ember windózt használ, és nem csak tőle függ a gépe épsége. Éppen ezért van szükségem jó védelemre.
-
sznorbi2
senior tag
válasz
Narxis #43009 üzenetére
Ez jogos feltevés volt kedves Narxis fórumtárs.
RBJ:
A Trustport Usb Antivirus egy pendrive-ról induló antivírus program és nemcsak a pendrive-ot hanem a számítógépet is védi amibe becsatlakoztattad. Automatikusan frissíti magát és gyakorlatilag egy normál antivírusnak felel meg. A különbség a gépre telepített Trustport antivírussal szemben, hogy az Usb-s csak az AVG motorját használja, míg a telepített ugye több antivírus motorját is.
Egyébként nekem van egy olyan usb-s verzió amit ha újratelepítesz a pendrive-ra akkor újból számolja a 30 napos próbaidőt. Ja, és nem tört vagy valami warezes hulladék. Valami hiba csúszhatott a számításba az usb antivirus megírásakor, mert ez egy teljesen próbaverziós változat és semmilyen belenyúlás nincs a programba csak leszeded a pendrive-ra telepítést és visszatelepíted majd ismét van 30 napod a programból. -
-
válasz
McKane #43005 üzenetére
Én használtam a GData Antivirus és IS 2009, 2010-et, de nem sokáig volt fent, mert falta a memóriát, akár 200-300Mb-ot is, és nekem lassítottam még a netet is, nemcsak a gépet fogta. Sőt mostanság úgy veszem észre, hogy nem olyan kiemelkedő teljesítményű, mint korábban...
Egyébként is mindjárt jön az újverziós Virusbuster
-
McKane
senior tag
gyors körkérdés:
ki használ itt , közületek, G Data terméket?
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest