Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- SSD kibeszélő
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
válasz
Rapid136
üzenetére
Ha azt mondom, hogy koca fotós vagyok, abból sem igaz a fotós kifejezés. Mikor Nikon tükrösöm volt, akkor a 18-105-ös objektívvel annyira ellustultam, hogy csak akkor vettem le róla, mikor kölcsönkaptam egy fix 35mm-est.
A manuál próbálgatása is inkább játszadozás részemről, mint valós igény kielégítése. Persze csorgattam a nyálam az A7-re, de a tavalyi akciókkal az E-M10 újonnan, dupla kitobival is sokkal olcsóbb volt, mint most a használt A7. Ha nagyon sok fölös megtakarításom lenne, akkor a kütyümizériám biztos rá is vezetne, de per pillanat vannak sokkal fontosabb dolgok, és a kis Oly lett számomra az ésszerű - és örömteli - határ. A manuál meg, amilyen szinten elkezdtem, olcsón enyhíti az újabb és újabb kütyük iránti vágyamat.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Osmo Action Akciókamera és Kiterjedt Tartozékszett Eladó
- Sony gyári akkumulátorok és töltő, NP-BX1 típusú 1240 mah akkumulátor 3 darab és BC-TRX típusú töltő
- Canon 16-35mm f/2.8L III Kifogástalan, profi nagylátó + HOYA UV szűrő
- Nikon D810 Full-frame, 36MP Workhorse Magas expószám, rendkívül alacsony ár!
- ÚJSZERŰ Feiyutech G6 Plus gimbal ELADÓ
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest