Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A HBM elérhetősége korlátozza a kínai AI gyorsítókat
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fefe9
tag
Én arra jöttem rá, hogy talán a legfontosabb dolog, amire a fotózásnál, és főleg a manuális obiknál szükség van, az a türelem. Főképp az elején rengeteg időt kell rászánni, hogy kiismerd a rendelkezésedre álló eszközöket. Az is jó, ha tudod, milyen végeredményt vársz el, akkor már az irány is megvan, hogy merre indulj.
Látom, van LEGO nálatok is, az hálás téma, kismillió lehetőséggel. Első körben szvsz. nézz szét Flickr-ön, keress LEGO-s csoportokat, képeket, biztos kapsz inspirációt. Az elején, amikor csak a Helios-om volt, sokat kísérleteztem a figurákkal, próbáltam rájönni a DOF összefüggéseire, leraktam két figurát egymás mögé, kicsit eltolva, aztán variáltam rekesz/záridő/élesség hármast (mondjuk kellet kis idő, mire egyáltalán az alapokra rájöttem, és még nagyon az elején vagyok, bőven van még sok dolog, amiről halvány fogalmam sincs).
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest