- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPad topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
masterful87
senior tag
Tudom ez nem pont idevágó téma, de nem merek a mély vízbe kérdezni, mert ott elevenen felkoncolnának!
Szóval D5100-as Nikonom mellé keresem már egy ideje a tökéletes, mindent tudó MILC-et, és egy teszt olvasásánál akadt meg a szemem a "strapabíró zárszerkezet"-en. Hát én meg úgy tudtam, hogy MILC-ekben nincsen zár, elromló mechanika nuku!
Én lennék ennyire buta, vagy honnan élt a képzeletemben az, hogy a MILC-ek már csak azért is jobbak, mint a tükrösök, mert nincs zár, ami tönkre menjen?! És én teljesen abban a tudatban voltam, hogy a MILC-ben nincs zár, full elektronikusan megy benne minden, és ezért magasról lehet tojni az expó számra, használt MILC vásárlásánál ez már nem szempont...
Ennyire el vagyok én tévedve, kérlek világosítsatok fel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ALIENWARE Area-51 R5
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest