Legfrissebb anyagok
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
PROHARDVER! témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Apple asztali gépek
- CPU léghűtés kibeszélő
- Léghűtés topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Odapakol erőben a Honor Pad GT2 Pro
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
Anno én is feltúrtam a netet olcsó 135-ös témában, szerintem a nagyja trágya. Pentacon vállalható, tair szintén, jupiter 37a éles, jupiter 11 még élesebb, zeiss sonnarból úgy láttam az "s" verzió az igazán tuti. Igen, sajnos ezekből csak az első kettő F2.8-as és pont azok a leggyengébbek a listából. Aminek nem néztem utánna az a canon fd, azoknak érdemes lenne utánnajárni, mert van néhány jó fd üveg más tartományban... Takumar 135-öt én próbáltam ff-en és mft vázon, szerintem a pentacon is megeszi reggelire.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest